What Can I Say? Watermelon Vodka Is Addicting - 2.časť

2.2K 148 1
                                    

Predtým, než začnete čítať, mali by ste si uvedomiť, že takéto časti neprekladám často. 

||

Baileyin pohľad

Sedela som ticho na gauči. Nehybne... Povzdychla som si a našpúlila pery, rukou som si prešla po vlasoch. Moje oči prechádzali po pohári vodky, a väčšmi po fľaši na stole.  Vzala som ho do ruky, prikladajúc si okraj pohára k perám. Alkohol s príchuťou melónu horel v mojom krku, ale stále to cítilo dobre. Zastaví to stres. Hovorila som si, že prestanem po prvom poháriku, ale teraz to bol môj tretí a jasné Smirnoff fľaša vodky by som mala vrátiť skrinky.

Chlapci odišli už pred hodinou a ja som chodila po uliciach, hľadajúc môjho manžela.  Môj manžel, na ktorého som zúrila. Čo si to kurva myslel?! Oh počkať, to je pravda ... on nemyslel. Očakávali by ste, že ja by som bola tá, ktorá by stratila kontrolu a zaútočila by som, ale namiesto toho to bol Harry.

Náš rozhovor dnes večer sa prehrával v mojej hlave. Vyhlásil, ako šialene túžil po ľudskej krvi, ale ja som to ignorovala, keď som nemala. Problém bol ešte horší, než som si myslela.

Počula som kroky prichádzajúce po schodoch na verande, a cítila som ľudskú krv, zmiešanú s vôňou niekoho známeho. Hnev vnútri môjho tela vrel, ako som vstala, stále s pohárom v ruke. Harry vošiel do miestnosti, slávny úsmev, ktorý som už videla toľkokrát, bol prilepený na jeho tvári. Vyzliekol si sako a odhalil krvou postriekané biele tričko. No, toto vysvetľovalo pach tej ľudskej krvi.

Vzájomne sme sa na seba pozreli, prsty som utiahla okolo krištáľového pohára.

"Ahoj, Bailey." Vášnivo zašepkal.

Naozaj prišiel do nášho domu, a správal sa, ako by sa nič nestalo? Správal sa, ako by nezabil dievča? Správal sa, ako by nevzal nevinný život hneď predo mnou, a nehovoriac pred jeho najlepšími priateľmi? Prižmúrila som na neho oči, môj hnev bol obrovský.  Moja krv vrela a alkohol, ktorý som predtým vypila to len zvyšoval. Urobila som to jediné, čo ma napadlo, hodila som po ňom pohár. Prudko letel do vzduchu a mieril priamo na Harryho tvár.

Uhol svojím krkom na stranu a sledoval, ako sklo preletelo okolo neho, a narazilo do steny.Rozbité kúsky spadli na zem, a to, čo zostalo z vodky, stekalo dolu.

Harryho smiech sa rozliehal po obývačke, a ja som na neho len pozerala. "Pekný hod, zlato. "Harry schmatol lem svojho trička s výstrihom do V, a pretiahol si ho cez hlavu, hadzajúc ho na zem.

Očami som prechádzala po jeho svaloch, keď kráčal bližšie. Jeho náhrdelník papierového lietadla sa húpal sem a tam cez jeho kľúčne kosti. Pohľadom som prešla po celom jeho tele, holom trupe, a džínsoch zdobiacimi jeho nižšie boky, spod ktorých vykukal pás boxeriek značky Calvin Klein.

Harry bol teraz priamo predo mnou. Vzal fľašu Smirnoff zo stola, a priložil si hrdlo fľaše k ústam.

Sledovala som, ako sal kvapalinu z fľašky, neschopná zastaviť svoje oplzlé myšlienky bežiace v mojej hlave. Predstavovala som si jeho pery na mojich, rovnakým spôsobom, ako boli na hrdlu fľaše. Rozrušene som vzdychla, zatiaľ čo on sa uškrnul.

Jeho ruka sa umiestila na malom mieste na mojom chrbte, ťahajúc ma k nemu. Jeho týčiaca sa výška spôsobila, že som sa naklonila, zohýbajúc sa pod ním.

Zamračila som sa, a snažila som sa od neho odstrčiť. "Nedotýkaj sa ma! "

Zavrčal a pritiahol si ma bližšie k nemu. Ak by ma jeho ruky nedržali, teraz by som určite spadla dozadu. Pri jeho výške som sa cítila ako malé dieťa, bola som len po jeho ramená. "Si moja manželka, Bailey. Budem sa ťa dotýkať všade tam, kde chcem, kedy chcem. Počula si ma? "

Demon By Day || h.s (Slovak Translation) - Sequel to Demon By NightWhere stories live. Discover now