You Don't Deserve Her! - 13.časť

1.4K 126 6
                                    

(Táto kapitola bude mať viacero pohľadov)

..............................

Joshov pohľad:

(Toto je tesne predtým, ako sa Eleanor a Bailey vrátili domov z nákupu.)

"Si skutočný bastard." Povedal som, strkajúc ho späť.

"Aký máš kurva problém, človeče?" Spýtal sa.

"Ty!" Zakričal som, "Ty si môj problém!"

Uškrnul sa a prevrátil očami. "Ako myslíš, Joshua."

Snažil sa odísť, ale ja som mu zablokoval cestu. "Ešte sme neskončili, chcem ti povedať pár vecí." Snažil som sa vyzerať tvrdo, ale vedel som, že pre neho som vyzeral vystrašene. Postaviť sa mu bolo takmer nemožné. Hoci nebol "obrovský", mal svaly a bol starší ako ja, čo znamená, že bol viac silnejší.

"Áno, skončili sme." Trval na svojom.

Povzdychol som si a strčil som do neho ešte raz, čo spôsobilo, že jeho nozdry vzplanuli hnevom.

Než som stačil čo i len mrknúť, bol som hrubo pritisnutý k stene s jeho rukou zopätou okolo môjho krku. Zavrčal som bolesťou a kopol nohami do neho.

Jeho slávny úsmev prešiel cez jeho rysy tváre, ako prehovoril hlbokým hlasom. "Počuj, kamoš. Dotkni sa ma skurvene ešte raz, a udriem ťa do tváre tak tvrdo, že tvoj nos vyjde zadnou časťou hlavy. Viem o tvojom malom zabuchnutí do mojej manželky. Chcem, aby si sa od nej držal, čo naďalej. Ak uvidím, ako s ňou hovoríš, určite sa budem držať môjho vyhlásenia a zlomím každú jednu z tvojich skurvených kostí." zavrčal."Teraz, nemám potuchy o čom si chcel "hovoriť", ale nie som za to. Vypadni od mojej tváre."

Zložil ruky z môjho krku a ucítil som, ako moje nohy opäť pristáli na zemi. Videl som ho ísť chodbou, takže predtým, než bol preč z dosluchu, som sa uistil, čo som prišiel povedať, bolo povedané.  

"Viem, čo si urobil Harry. Počul som, ako to hovoríš Niallovi. Viem o ľuďoch, o tých v suteréne. Včera večer, som videl, ako ich tam dole nesieš. Viem, prečo ti Niall kúpil ten zámok, a viem o tvojom malom pláne. Varujem ťa – neprejde ti to. "

"Ty nič nevieš, chlapče." Harry prehovoril. Pokrútil hlavou, keď sa vrátil do obývačky, kde on aj Louis sedeli pred pár minútami.

"Nezaslúžiš si ju!" Zakričal som.

Baileyin pohľad:

(Späť v súčasnosti)

Sadla som si na gauč, ešte stále prechádzajúc si v hlave jeho tvrdenie.

"Sú Niallové! Bailey, sľubujem! Prisahám ti, tie telá – tých ľudí, som nezabil! To Niall! Povedal som ti, že už viac ľudí nie a čo som povedal, som aj tak myslel, nemal som žiadnu ľudskú krv. Sľubujem. Prisahám ti."

Ešte stále som cítila zápach rozkladajúceho sa tela, vychádzajúce z tej miestnosti. Ešte stále som pred svojimi očami videla dvere dokorán.

Hovoril Harry pravdu? Boli tieto tela skutočne Niallové? Neprekvapilo by ma to, ak by boli, všetci v dome vedeli, že Rhea a Niall sú spolu, takže ak by prišla dole, každé ráno s uhryznutiami na jej tele, ostatní by konečne začali mať podozrenie a nemyslím si, že by prestal kŕmením sa ľudmi len preto, že jeho "priateľka" bola jedným z nich.

Tieto tela boli pravdepodobne jeho, a potreboval ich len niekde uložiť.

Aj keď to bolo úplne choré, môj manžel mu stále pomáhal. Vstala som z pohovky a zamierila po schodoch hore, už som nechcela, aby sa mi pach krvi a smrti vysmieval. 

Demon By Day || h.s (Slovak Translation) - Sequel to Demon By NightTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang