Caged in. - 8.časť

1.6K 129 3
                                    

Harryho pohľad

Hneval som sa na seba. Cítil som sa, akoby som bol v pasci. Moja vlastná myseľ zatvárala steny nad osobou, ktorou som myslel, že som bol. Blokujú ho. Teraz to už nemôžem zastaviť... som v klietke. Lákajú ma, a ja sa vzdávam.

Vidím, ako sa na mňa pozerá. Nie tak, ako sa kedysi, jej oči bývali – jemné a starostlivé, ale zo všetkého najviac milujúce. Za pár dní sa to radikálne zmenilo a jej oči sú odmerané a vystrašené. Stále v nich vidím lásku a úctu, ale už ma nemiluje.  Miluje staré ja, to, ktoré je uväznené niekde ďaleko... toho, ktorého som nemohol vyslobodiť.

A toho, ktorý sa nevráti.

"Harry ..." zašepkala z podo mňa.

Prebral som sa z myšlienok a pozrel sa na jej vydesenú tvár. "Hmm?"

"Ja-ja, uh ..." Bailey ukázala na jej takmer nahú hruď.

Vstal som a pozrel sa na ňu, a úškľabok vypukol na mojej tvári. Miloval som čas strávený obdivovaním ju, a miloval som, že nikto iný sa na ňu nemohol pozrieť takýmto spôsobom. Celá bola moja.

Len tým, že sa na ňu pozeral, som si na to spomenul. Cítil som teplo vyžarujúce z jej kože, a vôňu jej krvi, z ktorej sa mi chce explodovať. Bol som prekvapený, že si to nikdy nevšimla. Nikdy ju ani nenapadlo, prečo bola tak pomalšia ako my, prečo nebola tak silná. Ani sa nespýtala, prečo som ju zmenil tak rýchlo.

Chlapci si to tiež nevšimli. Nikdy ich nenapadlo, prečo je jej krv tak skvelá ... Prečo voňala tak oveľa lepšie ako my ostatní. Prečo sa mohla dlhšie pohybovať bez krvi, než akýkoľvek iný upír.

Je to preto, že Bailey je hybrid. Napoly človek, napoly upír. Bola rýchla, ale nie tak rýchla ako normálny upír, tiež bola silná, ale nie tak silná ako my ostatní. Ľudská krv stále prúdila v jej žilách, aj keď zahŕňala tiež jed. Môže prežiť s ľudským jedlo alebo krvou. Bude žiť dlhšie ako normálny človek, nebude starnúť, no nakoniec zomrie.  Jej telo robí všetko, čo upírie telo nemôže. V podstate, ešte stále môže byť tehotná, ale nemôže mať menštruáciu. Jej vlasy stále rastú, aj keď veľmi pomaly. Jej srdce bije rýchlejšie ako naše, a nemôže sedieť tak dlho ako my ostatní.

Nikto o nej nevedel, okrem mňa. Starý Liamov priateľ bol napoly človek a napoly upír, Andy. Povedal mi, ako k tomu prišiel, a ako človeka premeniť na hybrida. Bolo ťažké Bailey premeniť, a vyžadovalo to extrémne sústredenie. Musel som sa zastaviť, aby som ju úplne nevysal a aby boli moje zuby potopené v dostatočnej hĺbke, aby môj jede mohol naplniť celú jej polovicu. Andy povedal, že normálny hybrid žije okolo 170-180 rokov, a v čase, keď som sa stretol s Andym, mal 176. Povedal mi všetko o svojich spôsoboch hybrida, a potom ma požiadal, aby som ho premenil pred tým, než by mohol zomrieť. Urobil som to a on potom odišiel. Už viac som ho nevidel.

Keď ma Bailey požiadala, aby som ju premenil, striasol som sa. Jej hlas sa zasekol v mojej hlave a nemohol som na nič iné myslieť. Zomriem, Harry. Ty nie. Spanikáril som a myslel som si, že urobiť ju hybridom, by jej venovalo trošku času so mnou, alebo ma aspoň ušetrí 180 rokov, než ju budem musieť premeniť. Viem, že sa tomu nevyhnem, nakoniec jej to aj tak budem musieť povedať a keď to urobím, bude sa hnevať, možno odíde a bude žiť po zvyšok svojho života sama. Možno, že ma ušetri od bolesti s ktorou by som sa musel pozerať, ako zomiera, alebo ako ju skutočne premením.

Zahryzol som si do pery, aby som zastavil prichádzajúce slzy, keď som premýšľal o tom, že ma opusti. Nemyslím si, že by som bez nej mohol žiť. Rýchlo som zablokoval myšlienky v mojej mysle, a zobral som košeľu, obliekajúc si ju na svoje telo. "Poďme na nákup nábytku. "  Povedal som, ukazujúc na prázdnotu.

Zvraštila obočie. "Čo kurva?"

Uškrnul som sa nad sprostým slovom, ktoré vykĺzlo z jej bacuľatých pier. "Obleč sa."

Kývol som smerom k jej džínsom a vytiahol som jedno zo svojich tričiek. Hodil som ho k nej, a ona sa na mňa zamračila, zatiaľ čo si ho obliekla.

Žmurkol som na ňu, a pristúpil bližšie. Položil som jej ruky na boky a nechal som ich prechádzať po jej zadku. Malý piskot unikol z jej úst a ja som sa zasmial. "Nemusíš sa báť, dokončíme to večer, akonáhle tu budeme mať nejaký nábytok. Len si predstav, keď sa sem úplne presťahujeme, môžeme to robiť všade. A to nielen v posteli. Môžeme to robiť na gauči, na podlahe, na kuchynskej linky, proti stene, na pulte. Kdekoľvek budeš chcieť. "

Zachvela sa a ja som ju potiahol ku schodom. "Bailey a ja ideme nakupovať! "zakričal som, keď sme odchádzali z domu.

Ťahal som ju za sebou, pretože sa snažila protestovať. Po tom, ako som otvoril dvere a následne ich za ňou zavrel, som obišiel auto na moju stranu.

Naštartoval som ho a pozoroval som cestu, keď som začal šoferovať. Cítil som ako sa na mňa celú dobu pozerala a keď som sa ja pozrel na ňu, ona sa bezprostredne ihneď pozrela k oknu, krajina naokolo sa stala zaujímavejšia než ja.

Usmial som sa, a otočil som sa späť na cestu.

"Harry?" Spýtal sa jej tichý hlas.

"Áno, miláčik?" Voľnú ruku som premiestnil  na jej stehno a znovu sa na ňu pozrel.

"Prečo si to urobil?"

Môj úškrn náhle zmizlo a cítil som jej napätie. Presne som vedel o čom hovorí. " Lebo, Bailey. Upíri sú stvorení k pitiu krvi, nie ich vlastnej. Nie každý človek na tomto svete musí žiť dlhý a zdravý život, dobre? "

"Ako to môžeš povedať?" Prehovorila znova. "Ak si naozaj tak zúfalý, choď do nemocnice a ukradni pár krvných vakov“ Nemusíš zabíjať ľudí!"

Natrafil som na semafor, čo spomalilo našu cestu. "Už som to urobil! Krvné vaky nechutia rovnako, nie sú čerstvé. "Vrel som, uškrňajúc sa." A okrem toho – akonáhle priložím svoje ústa na tých ľudí, nemôžem ich odtrhnúť. "pokračoval som v jazde, stále s mojou rukou na jej stehne.

Keby len vedela ... Keby len vedela, ako je veľmi silná naša túžbu po ľudskej krvi , než jej, a potom by to možno, len možno, pochopila. Jej znalosť sebaovládania nie je tak rozšírená ako naša, trvá to roky praxe. Ale nerozumie tomu, pretože sama je napoly človek.

Po tom Bailey zvrela svoju pusu. Obdivovala pohľad zvonku so smutným výrazom na jej krásnej tvári.

Zastal som na parkovacom mieste, a vypol som motor, než som sa pozrel na svoju ženu.

"Neprestaneš s tým, však nie?" Prehlásila.

Vzdychol som si a pozeral sa priamo do jej odmeraných očí.

"Nie," Odpovedal som pravdivo.

||

Vopred sa ospravedlňujem za chyby, preklepy a tak ďalej.. 

Konečne tu máme Harryho pohľad. Tak možno koncom príbehu sa dozviete, prečo sa Harry takto správa, bude to zaujímavé :D .No, Bailey je hybrid, kto by to bol čakal :DD ja teda vážne nie. 

Vanesa x

Demon By Day || h.s (Slovak Translation) - Sequel to Demon By NightWhere stories live. Discover now