I Hate You - 5.časť

1.9K 138 5
                                    

Prebudila som sa zahalená v náručí svojho manžela. Otočila som sa, takže som bola presne oproti nemu, našla som ho s jedným okom pootvoreným. "Dobré ráno."

Usmial sa, otvárajúc druhé oko. "Dobré ráno." Zašepkala som omámene.

Povzdychla som si a snažila sa vykrútiť z jeho zovretia.

"Nie," Hravo zakvičal, usmievajúc sa na mňa.

Falošne som sa na neho zamračila a snažila sa ešte viac. "Nechaj ma."

Jeho úsmev zmizol, a jeho črty  tváre sa utiahli. "Povedal som nie." Jeho stisk okolo pása zosilnel, a bola vtiahnutá do jeho hrudníka. "Nehovor mi, čo mám robiť." Zavrčal mi do ucha.

Otriasla som sa a vytiahla sa z jeho zovretia, a tentoraz - ma nechal.

"Au." Zakvičala som, zatiaľ čo som si trela môj pas.

Harry sa posadil a doplazil sa až ku mne. "To sa stane, keď ma neposlúchneš. "zašepkal.

Čo to kurva povedal? To sa stane, keď ho neposlúchnem? Kto si myslí, že je? A to nehovorím ani o tom, že mi povedal, aby som sa držala ďalej od chlapcov. "Kto si myslíš, že si?"

Uškrnul sa a pristúpil ku mne bližšie, perami sa jemne obtrel o moje ucho. "Som tvoj manžel. "Odstúpil odo mňa a prstom sa dotkol môjho nosa." A ty... si moja žena. Moja žena. Moja. "Harry si ponoril hlavu do ohybov na mojom krku a jemne ma kúsol na niekoľkych miestách, spôsobujúc hltavé zvuky. Nebolo to nič neobvyklé, toto mi robil stále, vždy ma tým rozosmial a potešil... ale teraz, ale teraz všetko, čo robil ma desilo. Zdalo sa, že toto bolo oveľa viac, než hravé gesto. Bolo to skoro, ako by si označil jeho území. Územie, ktoré som bola jsa.

"H-Harry! Prestaň!" Odstrčila som ho zo seba, a postavila sa z postele. Moja ruka zovrel rukoväť dverí od skrine, ale vo chvíli, keď som ich napoly otvorila - opäť boli zatvorené a ja som bola natlačená proti nim.Veľmi hrubo, musím dodať.

"Harry vypadni!" Zakričala som na neho. Hnev začal vreť v mojich žilách, pričom som sa na neho mračila, vypaľujúc neviditeľné diery do jeho hlavy.

"Dobre, Bailey." Zavrčal, jeho oči naberali tmavší odtieň. "Máme pravidlá, dobré? Máte pravidlá, ktoré poslúchneš. Pravidlo číslo jedna, nebudeš sa so mnou takto rozprávať. Pravidlo číslo dva, nebudeš sa rozprávať s chalanmi, aj keby k tebe prehovorili Pravidlo číslo tri, urobíš všetko, čo poviem. Rozumela si? "

Moja sánka klesla a mierne som sa mu vysmiala. "Áno, jasné." Nozdry sa mi rozširili, a som si istá, že mi dym vychádzal mojich uší. Ako mohol vôbec niečo také povedať? "Sme manželia - To je všetko. Nevlastníš ma. "

"Áno, vlastním. Si moja. Urobíš to, čo ti poviem, alebo ťa potrestám. Dobre."

Harry sa usmial a objal ma okolo pása. "Už som sa zmienil, že voniaš skvelo? "

"Dobre, Harry. Neviem, čo fajčíš alebo aký druh drog berieš, pretože sa správaš takto... ale už si to prehnal. Nie som skurvený pes, nemôžeš so mnou zaobcházdať ako so psom.Teraz vypadni "

Úspešne som sa vymánila z jeho zovretia, výraz znechutenia bol evidentný na mojej

tvári. Vošla som do kuchyne a preskúmala som chladničku pre niečo na jedenie. Po zabuchnutí dverí chladničky, som si povzdychla. Naozaj by sme mali nakúpiť potraviny.  dverí chladničky zatvorené, povzdychla som si. Naozaj sme potreboval získať nejaké potraviny tu. Znova som sa pozrela do chladničky, rozhodujúc sa, že by nebolo na škodu, pozrieť sa do mrazničky. Otvorila som dvere, a po celej moje tvári sa rozšíril úsmev. Z mrazničky na mňa vykukala  Ben & Jerry, čokoládová zmrzlina. "Mňam." Vytiahla som ju a šla som si do zásuvky pre lyžicu. Asi to bola Niallova zmrzlina, ale bolo mi to jedno. Bola som hladná, a zmrzlina znie ako pekná pochúťka.

Demon By Day || h.s (Slovak Translation) - Sequel to Demon By NightTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon