Just Like Last Time. - 14.časť

1.5K 134 5
                                    

Baileyin pohľad:

........................................

Nemohla som spracovať to, čo práve Louis urobil, až kým som ho neuvidela ťahať Harryho telo po schodoch. Moja okamžitá reakcia bola kričanie, ale moje hrdlo bolo stiahnuté do tej miery, až som nebola schopná dýchať. Slzy stekali z mojich očí a cítila som, ako sa mi nohy podlamovali.

Nemohol.. Nie je.. Nemôže byť mŕtvy. Bola som vyčerpaná.

Necítila som nič. Žiadnu bolesť, nič. Nemohla som hovoriť, všetko, čo som mohla robiť, bolo sedieť.

Sadla som si na zem, keď som sa pozeral na Louis, ťahajúceho Harryho nehybné telo po schodoch hore.  

Medzi všetkými mojimi chladnými myšlienkami a uslzenými očami, sa mi nejako podarilo nadýchnuť cez dieru v mojej hrudi a začala som protestovať. "Nie! Prestaň! Nechaj ho! Louis! Prestaň! "

Realita sa usadila, ako Louis konečne odtiahol Harryho hore. Zmizol z dohľadu. Ale to nebolo všetko. Bol mŕtvy. Je mŕtvy. Môj manžel je mŕtvy.

Bolesť ma zasiahla ako vlak. Mala som pocit, akoby mi niekto vytrhol srdce z hrudníka a čas od času po ňom šľapol. Každý úder, ktorý bol vykonaný, ten pocit bol o mnoho horší. Ďalšie slzy prišli – nie že by niekedy prestali – a ja som zostávala stále na podlahe.  

"Bailey, je v poriadku, Harry je v poriadku!" Započula som niekoho hlas prehovoriť.

Pozrela som sa smerom k hlasu s nedôverou v mojich očiach. Zayn.

Nemohol to naozaj zapierať, však? Nemohol mi povedať, že to, čo som práve videla na vlastné oči, nie je pravda.

"Nie je mŕtvy, nie je mŕtvy." Zayn opakoval.

Neprestávala som sa na Zayna pozerať. Nemohla som si dovoliť na to reagovať. Len som musela počúvať.

"Louis mu práve zlomil väz, ale to ho nezabilo, jeho kosti sa len dočasne zlomili, no rýchlo sa zahoja, nie je mŕtvy, sľubujem." Zayn sa mi hlboko pozrel do očí a cítila som, ako sa pomaly vraciam späť do skutočného sveta. "Je to len spôsob, ako ho dostať tam, kde ho chceme. Bude veľmi slabý, a bude potrebovať krv, ktorá by pomohla úplne zahojiť jeho kosti. Ale my mu dáme upíriu krv, namiesto ľudskej krvi. Je to len spôsob, ako prerušiť jeho zlé návyky. Napravíme ho. Tak ako minule. "  

Minule? Čo tým myslí? Nemala som energiu hovoriť, ale našťastie diera v mojej hrudi začala miznúť. "Vezmi ma za ním, prosím. "vykríkla som, sotva počuteľne.

Zayn si povzdychol, ale vyhovel. Pomohol mi vstať a moje trasúce sa nohy ho nasledovali po schodoch hore.

Vzal ma do starej izby, Eleanor a Louisa. Bola úplne prázdna. Potom, čo sme sa ja a Harry presťahovali dole, museli sa presťahovať do našej izby. Uprostred miestnosti, bolo kreslo. A Harryho bezvládne telo na ňom spočívalo.

Povzdychla som si úľavou a vrhla sa k stoličke, kľakla som si pred neho a priložila mu prsty k jeho krku.

"Vďaka Bohu!" Skoro som vykríkla, ako som ucítila bubnujúci pulz proti mojim prstom. Prstami som prešla po jeho vlasoch a pobozkala ho na krk a čelo. Nezaujímalo ma, ako veľmi naštvaná som na neho bola, nech to bolo akékoľvek množstvo hnevu k nemu, nechcela by som, aby bol mŕtvy alebo dokonca zranený. "Skoro si ho zabil! "zakričala som na Louisa.  

"Je v poriadku." Odpovedal, sotva počuteľne. "Poď sem, potrebujem, aby si mi povedala, čo sa stalo."

Prikývla som a nechala Harryho v pohodlnej polohe. Vyhovela som a prešla k ním.  

Demon By Day || h.s (Slovak Translation) - Sequel to Demon By NightWhere stories live. Discover now