Can We Talk? - 12.časť

1.5K 140 5
                                    

Harryho pohľad

..............................

"Poď, poď, poď!" Louis kričal na obrazovku.

"Strieľaj, strieľaj!" Zareval som, pijúc zo svojho piva.

"Zlato, som doma." Avšak, toto nebol Baileyin hlas. Bol Eleanor.

Louisova tvár sa rozjasnila ako vstal, aby privítal svoju priateľku. "Ahoj, zlato." Dal jej malú pusu na pery.

Otočil som sa a pozrel sa na Bailey, ktorá stála pri dverách a vyzúvala si topánky. Jej tvár bola bledá a vyzerala vydesene.

Podišiel som k nej, so svojím pivom v ruke. "Ahoj, zlato."

"Ahoj, Harry." Odvetila potichu.

Zvraštil som obočie, a položil ruku na jej dolnú časť chrbta a pritiahol si ju bližšie k sebe, na čo sa ona mykla. "Čo sa deje?"

Jej vystrašené oči sa na mňa pozreli. "Som v poriadku. Nič - len... Všetko je v poriadku." Zakoktala.

Povzdychol som si, nič som nepovedal, len som sledoval, ako sa vyhýbala očnému kontaktu a ako si hrýzla do pery. Skúmal som jej tvár, znova a znova. Nič som z nej nevyčítal. Teda až na to, že bolo vidieť, že sa bála, nič iné som nevedel povedať o jej citoch.  

"Môžeme sa porozprávať?" Spýtala sa ma.

"Samozrejme." Odpovedal som bez premýšľania. "Poď." Zaviedol som ju dole a otočil sa k nej, akonáhle sme vstúpili do našej kuchyne.

"Um, niečo som videla." Zamrmlala. "No, vlastne mi niečo bolo povedané."

Bailey vyzerala, ako by sa každú chvíľu mohla rozpakať. Bol som zmätený, čo jej bolo povedané? Myšlienky plávali v mojej hlave a začínal som si myslieť, že to zistila. No, myslím, že keby to zistila, nebolo by to tak zlé... musel by som vymyslieť iný spôsob, ako ju prinúť, aby mi odpustila alebo inými slovami – vystrašiť ju, aby mi odpustila.

Ale, čo ak nejako zistila, že je hybrid? Kto by sa nejako zistila, že je hybrid? Všetko by sa tým prakticky pokazilo, viem, že by som jej to mal konečne povedať – ale myslím, že by som to mal urobiť, až keď si všimne, že starne. I keď to nemohla zistiť, teda aspoň dúfam, že nie. Nikto nevedel o tom, že je hybrid – tak ako to mohla zistiť?

"Čo to bolo?" Spýtal som sa jej.

"Rhea mi povedal, že..."

Do riti, ona to vie... Niall to musel povedať Rhea-i ... Pozrel som sa dole na svoje nohy, a zhlboka sa nadýchol, čakajúc než začne kričať.

"Prečo si chcel, aby ti Niall kúpil zámok, Harry?"

Zdvihol som hlavu. Vďaka bohu, že to bola jediná vec, ktorú jej Rhea povedala. Otvoril som ústa, aby som jej mohol odpovedať, ale ona znovu prehovorila.

"To máš na to o čom si hovoril, keď si ma chcel potrestať? "vykríkla. Slzy jej začali voľne stekať po lícach, a moja čeľusť poklesla.

"Naozaj sa ma chystáš zamknúť do jednej z týchto miestností?"

Stiahol som si ju do náručia, ako vzlykala. "Nie, nie, nie!" Odpovedal som rýchlo. "Nikdy by som to neurobil, Bailey! "

Neodpovedala. Len obmotala ruky okolo môjho pása.

Hnev vo mne začal vrieť, keď sa mi v hlave opakovali jej slová znovu a znovu. "To si o mne myslíš? Naozaj si myslíš, že by som si ti to urobil? "Spýtal som sa, držiac ju v náručí.

Demon By Day || h.s (Slovak Translation) - Sequel to Demon By NightWhere stories live. Discover now