At Least I Got My Fix! - 3.časť

2K 149 11
                                    

Baileyin pohľad

Pevne som zovrela okraj pultu, ako som počula jeho kroky prichádzajúce dole po schodoch. Jeho ruky si našli cestu k môjmu pásu a hlboký prenikavý pohľad bol vrytý na mojej tvári. "Nerob."

Harry sa zasmial, vibrácie jeho hrudi bolo cítiť na mojom chrbte. "Nerob, čo?"

"Nerob toto." Vyštekla som na neho, tlačiac jeho ruky preč odo mňa.

Aj keď som nebola k nemu otočená, vedela som, že prevrátil očami. "Ježiš, Bailey. Drž hubu, a vráť sa do postele. Je ešte skoro."

Moje sánka spadla a zalapala som po dychu. "Drž hubu? Ty si taký debil!" Zakričala som a otočila sa.

Harry si zhlboka povzdychol. "Prepáč, možno, že to nebola správna vec, ktorú som mal povedať. Proste poď späť do postele. Môžeme sa trochu pomaz- "

Prerušila som ho, zlosť vo mne vrela. "To je všetko, za čo sa chceš ospravedlniť? Naozaj Harry? "

"No, za čo iné sa mám ospravedl-"

Opäť som ho prerušila. Bola som stále viac a viac rozčulenejšia, a jeho ľahostajný postoj tomu nepomáhal.  "Ach, ja neviem! Možno za to, že si ma využil, keď som bol opitá? Alebo možno za to, že si kurva zabil človeka! Nehovoriac o tom, že si pravdepodobne išiel von a urobil to znovu, však? "

Vyzeral rovnako nahnevane ako ja teraz, oči mu tmavli. "Nevyužil som ťa! Si moja žena, môžem ťa šukať kedykoľvek budem chcieť a ty v tom nemáš slovo! Robili sme to aj predtým! Všetci sme zabíjali, sme upíri, ak si náhodou zabudla! Mali by sme sa živiť ľudskou krvou a nie našou. A áno, možno som zabil viac, než jednu ženu! Aspoň som sa dal dokopy. "

Odstrčila som ho odo mňa preč, bola som znechutena jeho tvrdením, ktoré práve opustilo jeho ústa. "Fajn, pokračuj v tom! Choď piť viac krvi, ak ti nevadí, že zabíjaš nevinných ľudí! Nič ti neurobili! Zaslúžia si žiť rovnako ako my! Nie sú krvné vaky, ktoré môžeme zdvihnúť a len tak vypiť, keď sme smädní, tak to nefunguje. Našli sme alternatívne riešenie, a takto môžeme žiť šťastne, ale ak chceš vidieť ľudí zomierať – tak v tom pokračuj, choď vysať krv z ďalších neškodných ľudí! "zakričala som na neho. Nedokázala som sa kontrolovať a pokračovala som v kričaní. "Áno, a o tvojom ďalšom vyhlásení, že más právo šukať ma kedykoľvek, budeš chcieť? Ak chceš takú ženu, potom by si sa mal vzchopiť a správať sa ako skurvený muž. "

Harry sa na mňa pozrel, nič nepovedal.

Odvrátila som od neho zrak, keď som započula svoj mobil zvoniť. Bola to textová správa.

Od: Liam Payne

Ahoj, dostal som správu o Harrym, som rád, že je doma.  Prepáč, že sme sa včera v noci nevrátili, zostali sme u Eleanor doma. Každý je v poriadku. Myslím, že by si si mala pozrieť BBC News. :/

Položila som telefón späť na pult, a zamračila sa na Harryho. Oh, nemôžem sa dočkať, až uvidím, čo urobil. Potom, čo som vošla do obývačky, otočila som sa k telke, ktorú som zapla a následne som prepínala diaľkovým ovládačom dovtedy, pokiaľ som nešla ten kanál, ktorý som hľadala. Harry ma nasledoval do obývačky, zmätok bol vyrytý na jeho tvári.

Novinár v čiernom plášti sa objavil na obrazovke, stojací v malej uličke, ktorá bola lemovaná Zločin páskou.  Červené a modré svetlo sa sa osvietilo a zhaslo, ako okolo prechádzalo pár policajtov.

"Ahoj, som Oliver Davies hlásim sa vám naživo z uličky na Amwell Street. Polícia je v šoku, našla 3 identifikované tela. Koncom minulej noci, Ella Howard, Eva Kaur a Scarlett Bradley boli nájdené v tejto uličke, mŕtve. "

Jednotlivé fotografie každého dievčaťa sa objavili na obrazovke. Tri krásne dievčenské životy boli vzaté mojim manželom. Do očí sa mi nahrnuli slzy, a snažila som sa ich čo najviac udržať. Nechcela som pred ním plakať.

"Všetky tri dievčatá boli zabité bodnutím do srdca. Tiež sú nájdene dva otvory na ich krčných žilách. Mohol to byť chorý sériový vrah, ktorý je na úteku, čakajúci, že znova zaútočí? Viac zistíte ešte dnes na BBC NEWS. Opäť, som Oliver Davies. Prajem pekný deň. "

Vypla som televíziu a otočila sa na Harryho, ktorý sa - úškrňal?

"Ach, pamätám si ich, kurva, chutili dobre." Uviedol. "Tak trochu mi to pripomínalo, keď som sal tvoju krv. "Usmial sa.

Nemohla som si pomôcť. Slzy voľne stekali po mojej tvári. "A-ako  s-si m-mohol? "Vzlykala som.

Pozerala som sa na muža pred sebou, znel ako Harry, a vyzeral ako Harry. Ale nesprával sa ako Harry. Chcela som veriť, že to nie je muž, do ktorého som sa zamilovala, ktorý šiel a zabil troch ľudí. Ale nemohla som. Bola som nútená sa pozerať na neho, jeho krásnu tvár, a uznať skutočnosť, že bol vrah. A jemu to bolo jedno.

"Ach, Bailey. Môj sladká, sladká Bailey. To nie je ani z polovice tak zlé, ako to, čo urobil Niall..." Povedal provokatívne samoľúbo.

"Č-čo urobil Niall?" Spýtala som sa.

Zasmial sa temne, a chytil ma za ruku, vedúc ma hore. "Nie som jediný, kto túži po ľudskej krvi. "Harry ma zaviedol do Niallovej izby, a ukázal na dvere šatníka. Prešiel k šatníku a pritiahol ma so sebou. Keď otvoril dvere, a zasvietil, zalapala som po dychu, čo som uvidela-

"Niall?" Dievča zašepkalo. Malo tmavé vlasy a tmavé oči. Na sebe mala len mikinu a Niallové tepláky.

"Zoznám sa s Rhea. Niallové krvné vrecúško." Zašepkal Harry.

Úbohé dievča sa na nás pozeralo s rozšírenými očami. "Malo to byť tajomstvo." zašepkala, slzy zaplavili jej oči. Jej ruka sa natiahla až ku krku, a ukázala veľmi viditeľné otvory na jej koži.

Zalapala som po dychu, a priložila si ruku na pusu. "Nie," Zakňučala som.

"Sme upíri, Bailey. Sme stvorený preto, aby sme pili ľudskú krv, nie našu." Znova zopakoval. Harry pristúpil bližšie ku mne, a pritiahol si ma do náručia. "A neúnuvaj sa s hrozbou rozvodom, zlato. Stvoril som ťa, môžeš utiecť, ale nemôžeš sa schovať. Si moja a nikoho iného. Rozumela si? "zavrčal.

Prikývla som, nemám náladu sa s ním viac hádať. Zavrel dvere šatníka a obmotala obe ruky okolo mňa a dal mi pusu na čelo.

Jeho objatie bolo upokojujúce, no nemohla som sa zbaviť pocitu, že ma objímal vrah.

Odpoveď na moju predchádzajúcu otázku bola jasná. Veci sa nevrátili do normálu – a toto nebol môj Harry. 

||

Tak toto som nečakala :O že by to Niall naozaj urobil? A Harry? :D je to ešte lepšie ako som si myslela. 

Ľudia myslím, že by ste mali začať komentovať. Len jeden komentár k predchádzajúcej časti? To myslíte važne? 

Vanesa x

Demon By Day || h.s (Slovak Translation) - Sequel to Demon By NightWhere stories live. Discover now