What Happened To Weak? - 15.časť

1.4K 130 4
                                    

Baileyin pohľad
.................................

Horko som sa zasmiala. "Tehotná? Naozaj, Harry?"

"Myslíš, že si robím srandu?" Odpovedal, prevracajúc sa na jeho krvavý chrbát a vstávajúc hore.

"Samozrejme, že som upír, premenil si ma. Nie som" hybrid ", nech to je čokoľvek, čo si hovoril, a nie som tehotná." Pevne som oznámila. Moje myšlienky sa úplne zatemnili, keď povedal jeho predošlé vyhlásenie.

Zasmial sa. "Tak dobre, prečo si myslíš, že si pomalšia ako my ostatní? Ako to, že voniaš oveľa lepšie ako my? Prečo tvoja krv chutí oveľa lepšie? "Vstal a ľahko si vytiahol ruky z lepiacej pásky. Čo sa stalo so slabosťou?

Než som stačila spracovať svoje myšlienky, Liam prehovoril.

"Je to pravda. Hybridy existujú. Môj priateľ Andy bol jedným."

"Čože?" Harry vykríkol. "Andy povedal, že som jediný, kto to vedel."

"Bol som jeho najlepší priateľ, Harry!" Liam prskol. "Samozrejme, že som to vedel, vedel som, že si ho premenil."

Takže, ak to bola pravda, ak bola pravda, že som hybrid... potom to znamená, že by som naozaj mohla byť tehotná?

"Som naozaj tehotná?" Spýtala som sa Harry, so slzami v očiach.

"Prečo myslíš, že som stále používal kondómy, aj potom, čo som ťa "premenil", hm?" Spýtal sa. "Minulý týždeň som ho vôbec nepoužil a mali sme sex aspoň dvakrát za deň... takže áno, je to možné."

Normálne by som bola v rozpakoch kvôli jeho strohej poznámke o našom sexuálnom živote, ale to nebolo presne to, čo bolo v mojej mysli.

Slzy mi stekali po lícach, ako som sklonila hlavu, aby to ostatní nevideli.

Mäkká ruka pristála na mojom chrbte, ktorá ma zaviedla k dverám. Louis mi zašepkal do ucha. "Choď s El, my sa postaráme o Harryho."

Prikývla som a zamierila rovno k Eleanor. Jej paže ma silno objali, ako som plakala do jej krku.

"Už je dobre, už je dobre." Opakovala. Zaviedla ma ku schodom a hneď tesne za ňou som ju nasledovala. "Pôjdeme kúpiť test."

Nechcela som sa hádať. Vedela som, že ho potrebujem radšej skôr ako neskôr.

Bez slova som si obliekla kabát a nasledovala Eleanor k autu. Jazda bola tichá, pretože som bola stratená vo svojich myšlienkach.

Nebola som pripravená. Nebola som pripravená byť matkou. Vydala som sa v devätnástich, a teraz som v dvadsiatich tehotná. Mame som sľúbila, že sa nechystáme mať deti a teraz pozrite, čo sa stalo. Nie som pripravená priviesť dieťa do tohto sveta. Najmä nie v tomto čase. Harry je duševne chorý a kto vie, ako dlho to bude trvať, než ho dostanú do normálu. Nieto, aby som mu ešte odpustila všetko to svinstvo, čo urobil.  

"Na chodbe som hovorila so Zaynom." Eleanor prehovorila.

Pozrela som sa na ňu a čakala, až bude pokračovať.

"Chcel, aby som ti objasnila celú túto záležitosť." Zasmiala sa a zastala na parkovisku, než sa naklonila a vzala moje ruky do svojich. "Povedal, že Harry teraz nie je sám sebou, že je v pasci vnútri seba a nemôže sa dostaň von. Povedal, že potom, čo ho napravia, vráti sa do normálu. Povedal, že to obrovské množstvo ľudskej krvi, ktoré Harry spotreboval, spustilo niečo v jeho mozgu, čo ho núti byť niekým iným. "

Prikývla som a snažila sa ovinúť svoju hlavu okolo myšlienky niekoho iného v tele môjho manžela.  Alter ego.*

"Nechcem, aby si si robila starosti." Smrkla, so slzami v jej očiach. "Harry je tak skvelý chlapec, a miluje ťa viac než čokoľvek iné na celej tejto planéte, Bailey. Ten chlapec kvôli tebe zomrel. Viem, že to, čo urobil, bolo neuveriteľne hlúpe, ale to nebol skutočne on."

Zahryzla som si do pery, nechávajúc slzy voľne padať. Eleanor sa natiahla a vzala si moju tvár do dlaní a pritisla si čelo o moje. "Zayn a Lou Harryho napravia, a vráti sa do toho sladkého, bezstarostného, milujúceho chlapa, ktorého si si pred rokom vzala. A akonáhle sa tak stane, pokojne si prejdete celým týmto tehotenstvom a budete mať to najroztomilejšie dieťa na svete. " Smrkla." Nehovoriac o tom, že toto dieťa bude mať silných, energických a agresívnych rodičov. "

Zasmiala som sa a zavrela oči. To je presne to, čo som potrebovala, niekoho, s kým by som si mohla prehovoriť. Niekoho, kto by mi povedal, že bude všetko v poriadku.

"Nehovorím, že nebudú vzostupy a pády," pokračovala. "Alebo hormóny, a zmeny nálad, "povedala, a opäť sme sa zasmiali." Ale vyšli ste až na vrchol a budete tí najlepší rodičia vôbec. Všetko dopadne dobre. Sľubujem."

Usmiala som sa a nechala slzy stekať po mojich lícach. "Vďaka, El."

"Nie je začo, Bailey." Usmiala sa.

Vystúpili sme z auta, a zamierili sme do lekárne v obchodnom dome. Hádali sme, aký zoberiem, než sme sa rozhodli požiadať o trochu pomoci. Žena, ktorá vyzerala v polovici tridsiatky s bielou vestou, prišla nám poradiť.

"Clear Blue a First Response sú naše najpredávanejšie. Osobne by som odporučila First Response. Je lepší v zistení skorého tehotenstva." Usmiala sa.

"Vďaka, myslím, že zoberieme tento!" Eleanor odpovedala, uškrňajúc sa na mňa.

Hovorila mi, že by sme mali zobrať First Response, než prila tá pani, ale ja som bola skeptická a priklonila sa k Clear Blue.

"Skvelé! Môžem sa spýtať, ktorá z vás je nová mamina?" Spýtala sa.

"Hm... myslím, že to bude asi ja..." koktala som.

"Ugh, aké vzrušujúce! Dúfam, že všetko dopadne dobre!" Prikývla predtým, než odišla.

Eleanor vzala ďalšie dva testy a prela k pokladni. "Pre istotu."

Prevrátila som očami, zatiaľ čo prišla k nej a všimla si, že už vytiahla svoju kreditnú kartu.

"El, nemusíš platiť." Vyhlásila som.

"Nebuď hlúpa! Je to na mňa! Tak či tak si si nepriniesla žiadne peniaze."

"Vrátim ti to." Zahundrala som.

"Nie, nevrátiš!" Zaspievala, vychádzajúc z obchodu.

Opäť, som prevrátila očami.

"Nemôžem sa dočkať, až sa stanem tetou!" Zvolala, štartujúc auto. "Vaše dieťa bude to najroztomilejšie. Tvoja a Harryho tvár skombinovaná do jednej? Rozkošné. " Eleanor pokračovala v jej táraní celú cestu domov, a ja som sa ju snažila počúvať, ale pomaly som zaspávala.

Vždy som snívala o tom, mať deti. Mať dievčatko, a vymaľovať jej izbu jemne ružovou. Alebo mať chlapčeka a vymaľovať jeho izbu modrou. Pamätala som si, ako som vždy chcela obliecť svoje deti do tých najroztomilejších oblečení a najroztomilejších topánok. Mala som vybrané aj mená.

A po tom, čo som sa do Harryho zamilovala, myšlienka mať dieťa opustila moju myseľ. Vedela som, že to bolo nemožné. Ale teraz, pozrite sa na mňa. Možno čakám bábätko.

Eleanor zastala na príjazdovej ceste a vrhla sa na mňa. Než som stačila, čo i len žmurknúť, stála som v kúpeľni, s krabičkou tehotenského testu predo mnou. Rozpačito som nasledovala návod a potom som ho položila na umyvadlo, než som odišla na záchod a potom si sadla na gauč.

Eleanor a Louis si sadli vedľa mňa na gauč, zatiaľ čo sme museli čakať asi 5 minút.

Bzučiak zazvonil, pričom som vyskočila z gauča.

Moje nohy ma rýchlym tempom zaviedli do kúpeľne. Zhlboka som sa nadýchla a podišla pred umývadlo, než som sa pozrela dole.

Všetky tri testy mali dve čiarky. Znamenajúc pozitívne.

"Som tehotná."  

........................................

hej hou! časť bola kratšia, než obvykle, za čo som bola dosť prekvapená a hlavne vďačná, pretože dnes sa mi fakt nič nechcelo :D 

píšem vám to sem stále, ale naozaj ma teia všetky votes a komentáre ♥ naozaj ďakujem. 

Vanesa x

Demon By Day || h.s (Slovak Translation) - Sequel to Demon By NightWhere stories live. Discover now