Cherry Is My Favourite Flavor... - 9.časť

1.7K 118 9
                                    

Baileyin pohľad

..............................

Sledovala som, ako Harry nesie posledný novo kúpený nábytok dole a o pár sekúnd sa znova objavil hore.

"Naše vlastné miesto." Usmial sa, objímajúc ma okolo pása. "Len my dvaja, budeme mať toľko zábavy. "Harry sa dotkol svojim nosom môjho, a začal vrtieť hlavou.

Prinútila som kútiky úst, aby sa neusmiali. Eskimo bozky sú moja slabosť, ale rozhodla som sa, aby sa neobjavila ako naposledy. Dám mu, čo chcel, nechám tohto nového Harry nahradiť toho starého pre moje sexuálne potreby, a nemala som úmysle sa vzdať znova. "Áno, veľa zábavy." odpovedala som.

Harry sa usmial, zľahka odťahujúc sa. "Prečo som v tom cítil sarkazmus?"

Vyvalila som oči a priložila som si ruku na hornú časť môjho srdca. "Sarkazmus?" Zalapala som po dychu. "Uisťujem ťa, že som nemala v úmysle ukázať žiadne známky neúcty alebo výsmechu voči tebe, oh veľký majster! "

Zasmial sa, jeho oči neukazovali vôbec žiadne známky pobavenia. "Pre tentoraz to nechám tak. "Jeho prsty obmotal okolo môjho bicepsu, a postrčil ma smerom k dverám do suterénu. "Choď dolu, Bailey."

Uškrnula som sa a pozrela sa mu priamo do očí. "Nie."

Skoro sa zadusil svojim vlastnými slina, a jeho oči vyzerali zmätene. "Prepáč? "povedal skrz zaťaté zuby.

Môj úsmev sa rozšíril, zatiaľ čo som prešla do kuchyne, premávajúc sa okolo neho.. "Myslím, že si ma počul, drahý manžel. "

Počula som jeho kroky za mnou, ako som otvorila skrinku plnú alkoholu. Žiadne slová od neho nebolo počuť, len ťažké, zúriace dýchanie. Zahryzla som si do pery, bojujúc tak proti smiechu a zobrala som fľašu plnú ČEREŠŇOVEJ príchute vodky. Prešla som k ostrovčeku a vyšplhala som sa naň. Otvorila som viečko a priložila si hrdlo fľaše k ústam, ani raz som oči nespustila z Harryho.  

Zasmial sa nosom, a zavrtel hlavou. "Mala by si sa vzdať tvojho malého uličnického pretvarovania, zlato. Dvaja môžu hrať v tejto hre, a zvyčajne vyhrám ja. "Harry vstúpil medzi moje nohy a položil ruky na obe strany pultu, pozerajúc sa.

"Kto povedal, že to bolo pretvarovanie?" Zamrmlala som, pričom som sa napila vodky. "A uvidíme, kto vyhrá. "dodala som.

Znovu sa zasmial. "Nechápem, aký máš problém, Bailey. Upíri to robia celú dobu. Nie je nič zlé na pití ľudskej krvi. "

"Ja viem." Klamala som.

Pokrútil hlavou a pozrel sa dole na svoje nohy. Vedel, že klamem, ale myslím, že sa to rozhodol nechať tak.  Harry sa na mňa niekoľko sekúnd pýtavo pozeral, než sa ku mne naklonil.

"Vieš..." Vášnivo zašepkal. "Čerešňová je moja obľúbená príchuť... "

Dych sa mi skoro zasekol v krku, a prisahám, že ak by som nesedel, už dávno by som bola na kolenách. Prinútila som sa zareagovať. "Je to teraz?"

Harry neodpovedal, len sa na mňa pozeral s výzvou v jeho očiach. Oprela som sa a podala mu fľašu, šklabajúc obočím.

Kútiky úst sa mu zdvihli do úškrnu. Zľahka fľašu odstrčil a namiesto toho, pritisol svoje pootvorené ústa na moje, krútiac našimi jazykmi navzájom.

Spokojne sa odtiahol. "Mňam."

Šok a Obavy boli viditeľné na mojej tvári, keď som sa pozerala na svojho sexuálneho boha - manžela.

Harry mi vytrhol fľašu z ruky a veľkým dúškom sa z nej napil, neprerušujúc so mnou očný kontakt.

V okamihu som bola strčená na ostrovček, prinútená ležať na chrbte. Harry na mňa vyliezol s diabolským úsmevom na tvári. Znova zobral vodku do svojej ruky. Očakávala som, že sa znova dlho a zvodne napije, ale namiesto toho, prudko roztrhol moju košeľu. Gombičky sa rozleteli všade, a rotrhanú látku odhodil niekde preč.

Zalapala som po dychu, ako som zacítila studenú vodu kvapkajúcu na moju hruď. Čerešňou ochutený alkohol nalial do môjho pupku, na moje brucho a v údolí mojich prs,nezastavujúc, až pokiaľ mi to nestekalo z mojej brady.

Naklonil sa, hryzúc si svoju spodnú peru. Dramaticky žmurkajúc zatvoril svoje oči, než sa jeho ústa stretli s mojim pupkom. Vysal tekutinu, a ja som zastonala, rukami ťahajúc za jeho hnedé kučery. Olízol dlhý pás alkoholu na mojom bruchu, zastavujúc na mieste, kde sa jeho jazyk stretol s mojou podprsenkou.

Široko sa uškrnul a svoju tvár zaboril medzi moje prsia. Jeho jazyk lízal a dychtivo hltal tekutinu po celej mojej koži, zatiaľ čo som sa zahryzla do pery a zadržiavala tak prichadzajúce zastonanie. Potom, čo zistil, že už dosť vyčistil oblasť, ustúpil, znova olizujúc dlhý pás k môjmu krku.

"Bailey?" Harry prehovoril, strkajúc nosom proti mojej tvári.

Pozrela som sa na stranu, moje sivé oči sa stretli s tými jeho nefritovými. Cítila som ako len pri pohľade na neho vlhnem, a spomenula som si na svoje nemravné myšlienky.

Schmatla som ho za vlasy a prinútila som naše pery do vášnivého a teplého bozku.

Okamžite zareagoval a pohyboval so svojimi ústami proti mojim so žiadostivou vášňou.

Toto je tak zlé, povedala som si, že nepoužijem divnú a dopletenú verzia môjho manžela ako sexuálnu hračku. Ale chcela som, čo som chcela, a naozaj som to chcela. Odtiahla som sa a zlostne som sa mu pozrela do očí.

Zmätene sa na mňa pozeral. "Ugh." Zakvičala som, než som svoje pery znova priložila na jeho.

Bol to čistý chtíč. Tento bozk bol čistý chtíč, nič viac. Bol sexy, a drsný, a pripomínal mi predchádzajúce pohlavné styky, ktoré som s Harrym mala. Za posledný týždeň boli všetky takéto, ale akosi sme, našťastie, nikdy nedokončili našu prácu.

Položila som si ruky na jeho hruď a silno som do neho strčila. Vyskočila som z pultu a strčil ho k stene. Dlaňami som kĺzala po jeho hrudi, až som schmatla jeho golier. Trhla som svojimi rukami do oboch strán a sledovala som, ako látka odhaľovala jeho holú pokožku. Zhlboka som sa nadýchla nad jeho svalnatou hruďou, zatiaľ som si skúsla peru. "Mm."

Hladne som priložila svoje pery znova na jeho, zachytávajúca jeho spodnú peru medzi mojimi zubami. Silno som ho uhryzla, vedela som, ako veľmi ho to povzbudilo.

Zastonal proti mojim perám. "Kurva, Bailey."

Moje ruky prechádzali po celom jeho tele, zatiaľ čo on robil to isté. Jeho veľké prsty skúmali moje bedrové kosti, pomaly posúvajúc ich vyššie, než sa umiestnili na moju hruď, zovreli a masírovali moju hruď.

"Mali by ísť dole?" Spýtal sa.

Odtiahla som sa od neho, a odstúpila. Znova som si pripomenula svoje skoršie vyhlásenie, a keď sa jeho pery konečne odlepili od mojich, mohla som jasnejšie premýšľať. "Nie," Zamrmlala som a vybehla som z kuchyne, nechávajúc za mnou zmäteného Harryho.

Oh, a um ... Zemiak?

..............................

||

Mrzí ma, že je táto časť tak na hovno preložená, ale bola som z toho úplne zmätená. Absolútne som nevedela, čo autarka niektorými vetami myslím, hlavne tou poslednou. Polku som prekladala na tablete, ale snažila som sa to ešte nejako upraviť. Snáď sa to dá čítať :) 

Vanesa x

Demon By Day || h.s (Slovak Translation) - Sequel to Demon By NightWhere stories live. Discover now