Bölüm 21

2.2K 114 29
                                    

Sessizce dışarıdaki manzarayı izliyordum.   Şarkıyı söyledikten sonra  buraya çıkmıştım. Ares'te peşimden geliyordu en son ama sanırım bir engele takılmıştı.  Soğuk hava  yüzüme çarptığında gözlerimi kapattım. O sırada belime dolanan kollarla birlikte anında döndüm ve kendimden uzaklaştırdm.

'Güzelim sakin ol benim.'  Ares'in yüzüne sinirle baktım.

'Dokunma bana.'  derin bir nefes aldı ve gözlerime baktı.

'Adin bir dur artık be kızım. Sen intikam istedin benden bende o intikamı alıyorum. Şimdi dur da biraz sarılayım.'   kaşlarımı çattım.

'Ayrıldık biz farkındaysan. Ayrıca ne intikamı.'

'Adin bazen çok saf oluyorsun bee güzelim.  Ayrıca ne ayrılması kızım. Bırakırmıyım sence seni.'  yüzüne boş boş baktığımda aklıma gelenle ona baktım. 

'Sen Hale'nin de bu oyunda olduğunu zaten biliyordun demi.  Helin Hale'yi tuzağa düşürüp öğrenmeden önce bile farkındaydın. '  başını salladığında kolarını açtı.

'Susanda sarılsam artık.'  gözlerimi kıstım ve başımı iki yana salladım.

'Sarılmıyorum,  ben fazlasıyla üzüldüm bugün biraz sende benden uzak dur.  Hem gerçekleri bana da anlatsaydın bende gayet güzel rol yapardım.' 

'Fotoğraflar gelince anladım bende güzelim. Sizin kurduğunuz bir plan vardı ama bizimde vardı.'  kaşlarımı çattım. 

'Hepsini anlatıcam ama içeri girelim burnun kızardı üşüdün.'  başımı salladım.  Elini uzattığında kollarımı birbirine doladım ve önden ilerlemeye başladım.

'Adin' sert sesi kulaklarıma dolarken bir anda omzuma attığı eliyle beni kendine çekti.

'Seni içeri tek başına sokmam kızım. Bütün erkeklerin gözü sendeydi. Hepsine dalmamak için kendimi zor tutuyorum. Bir şey demeden ilerle.'  gülümsedim ve beraber içeri girdik.  Bakışlar bize dönerken bizim çetenin yanına geldik.

'Süre doldu zaten kalkalım. Hem kızların hem de bizim bazı gerçekleri söylememiz gerekiyor.'  Ares'in sözleriyle ayaklandıklarında hep beraber mekandan çıkmıştık.

'Ben kendi arabamla dönerim. Kızlarda benimle gelir. Siz nasıl gidiyorsananız gidin. ' 

'Kanka bende sizle geliyorum.' Rüzgar koşarak arabımın yanına gittiğinde gülümsedim.

'Arabanı aldırırız. Bizimld gelin.'  Ares'in sözüne aldırmadan arabama doğru ilerlemeye başladım.

'Gideceğimiz yeri mesaj atın.'  

'Rüzgar ön koltuk benin arkaya geç.'  Rüzgar ve Nehir ön koltuk için kavga ederken gülümsedim.  Arabanın kilidini açtığımda ön koltuğa oturan Arya ile kahkaha attım.

'Siz ikiniz arka tarafa geçin.'   Rüzgar ve Nehir Arya'ya kötü kötü bakıp arkaya geçtiklerinde Helin'de her hangi olası bir şeye karşı ikisinin arasına oturmuştu.

'Pis sarışın senin yüzünden oturamadım ön koltuğa. Aptal.'

'Bak çocuk  normalde seni burda paramparça ederim ama bu işi Deniz'e bırakıyorum. O seni ortadan kaldırır.'  göz devirdim. Çocuk gibilerdi bee.

'Deniz benim kankam ben onu senden daha çok tanıyorum.  O beni tutar hıhh.'  

'Yaa bir susun artık.  İlkokul çocuğu gibisiniz. Bir de benim babam senin babandan daha güçlü deyin tamamlayalım.'  Helin sonunda patladığında  gülümsedim.

BANA İKİMİZİ ANLAT Where stories live. Discover now