Bölüm 32

1.6K 83 70
                                    

Multimedya: Aren Ateş

Bölüm Şarkısı: Alper Ayyıldız Derdim

@EceKkkarako
@iremmask
@easyrabia2
@anfnrjems
@anfnrjemsjesinc
@gazel35
@sena_bayram
@irmakjones
@drankling0657
@selin_gece
@TunahanArabaci

Oy ve yorumlar için çok teşekkür ederim. 💙💙💙💙💙

İyi okumalar....

İçimde kırılmışlıklar vardı benim. Kimseye güvenilmeyeceğini çok iyi anladığım bazı gerçekler vardı.  Yüreğimin almadığı bazı haksızlıklar...

Şaşkınlıkla karşımdaki kişilere baktım.  Abim ve yanında gördüğüm Ecem bana gülümseyerek bakarken  gülümsedim.

'Kuzencim.'  diye boynuma atlayan Ecem karşısında donup kalsam da bende sarıldım.  Abim gelirken bu baş belasını da getirmişti.

'Ecem senin bur da ne işin var.'  benden ayrılıp boş boş suratıma baksa da birden gülümsemesiyle bende gülümsedim.

'Aptalım yaa hala öküzsün ama.' Nehir kahkaha atıp Ecem'e sarıldığında bende bana bakan abimin üzerine uçtum tabirini kullanabilirdim. 

'Yavaş be kızım.'   dediğinde kıkırdadım ve sıkıca sarıldım çok fazla özlemiştim. 

'Biraz daha bu şekilde sıkarsan geriye Asrın abiden bir şey kalmayacak çekil de biz de sarılalım.' diyen Barış beni ittiğinde kaşlarımı çattım. 

'Barış ya.'  ikisi de gülümserken Ares abimin yanına geldi ve sarıldı.

'Hoş geldin abi.'  dediğinde abim gülümsedi. Ares'e olan siniri gitmiş gibiydi. Kendini alıştırmıştı sanırsam zavallım bizim sevgili olduğumuza.

'Selam enişte ben Ecem. '  diye atlayan Ecem'e göz devirdim. Abimin öksürük sesi gelse de Ecem'in bunu takmayacağını biliyordum.

'Selam Ecem ben Ares.'  diyen sevgilime baktığım da gülümsedim yeni tanıştığı kişilerle arası pek iyi değildi bunu biliyordum ama yine de Ecem'e yakın davranmaya çalışıyordu.

'Ayy yeter valla biraz daha masaya oturmazsak açlıktan düşüp bayılacağım şuraya. Sipariş vermezseniz buradan mutfağa dalacam yani.  En sevdiğim yerim karnımdan sesler geliyor. Resmen ben açım aç diye bağırıyor yaa.'   yüzümü buruşturdum ve Rüzgar'a baktım. Çok konuşuyordu ve bağırarak konuştuğu için sesi inceliyordu.

' Lütfen Rüzgar'ı dinlememek için oturalım artık. . '  dediğimde herkes başını salladı ve bir yere oturdu.  Yanımda Ecem ve Ares otururken Ecem'in yanında da abim vardı. 

' Kız şu Helin dediğin kız nerede. Saç baş girmemek için zor tutuyorum kendimi zaten. Nehir her şeyi anlatmasa olaylardan haberim yok. '  dediğinde gülümsedim ve etrafıma baktım.  Aralarında bir şey konuşarak bize bakan Hale ve Helin'e bakarak alayla gülümsedim ve Ecem'e döndüm.

' Tam karşında buraya bakan iki tane salak. Bulmakta çok zorluk çekmezsin kuzi. '   gözlerini kısıp baktığında kaşlarını çattı.

'Güzelim.'  Ares'in sesiyle ona döndüğümde kaşlarını çatıp bana baktı. 

'Şunlarla uğraşma. Ecem'e de söyle hatta. Onlar bir şey yapmadıkça biz bir şey yapmayacağız.'  gözlerimi kıstım ve Ares'e baktım. Yüzünde bir gülümseme oluşurken bir şey demedi.

'Vakit intikam vakti Ares Bey. '  gözlerini devirdi. 

'Kime ne anlatıyorsam hepiniz intikam peşindesiniz.'  dediğinde gülümsedim ve başımı salladım.  Bize bu yapılanın intikamını alırdım ben. 

BANA İKİMİZİ ANLAT Where stories live. Discover now