Bölüm 28

1.6K 98 33
                                    

@EceKkkarako
@iremmask
@anfnrjems
@gazel35
@nursnagmssy

Oy ve yorumlarınız için teşekkür ederim.




Fısılda kalbime adam.  Hissetmeye ihtiyacım var.  Sevgini hissetmeye ihtiyaç ruhum. Dudaklarından dökülünen her söze aşık olduğum adam fısılda bana ne kadar sevdiğini. Sesine ihtiyacım var.

Paytak adımlarla girdiğim mutfakta etrafıma baktım ve ofladım. Bir sandalyeye oturdum ve kolumu başımın altına koyup gözlerimi kapattım. Hala uykumu alamamış olabilirdim ve hala deli gibi uyumak istiyor olabilirdim.

'Adin uyan artık yeter yaa. Kızım nereye götürdüysem uyuyup kaldın. İnsanım bende bana da acı yaa. Tüm sabahım seni uyandırmakla geçti.'  Nehir'in cırlaması uykumu bölerken başımı kaldırdım ve ona baktım.

'Ne diye cırlıyorsun tepemde ve tamam kalktım. Hadi gidelim nereye gidiyorsak.'   Nehir bana boş boş baktı.

'Pijamayla mı gitceksin. Ayrıca nereye gidicez kızım okula gidiyoruz. Git üstünü git gel kurban olayım. Anladım Ares seni her halinle seviyordu bokunu çıkartma lan.'   sabah sabah daha fazla Nehir'i dinlemek istemediğim için yukarı çıktım ve okul formamı giydim. Saçımı düzeltip hafif bir makyaj yaptığımda odadan çıktım ve aşağı indim.

'Valla bu kadar hızlı hazırlanıp güzel olan tek insansın heralde.'  dediğinde gülümsedim ve öpücük attım. Kankam hem över hem de söverdi.

Arabamın anahtarını alıp kapıya çıktığımda arabamı göremeyince aklıma gelen anla sinirle ofladım.

'Arabam barın önünde kaldı gün gece yaa.'  Nehir başını salladı ve kolumdan tutup bahçeden çıktık.  Kapıda arabasına yaslanmış sigara içen Barış'a gülümsedim ve koşarak yanına gittim.

' Barış'ım'   gülümseyip kollarını açtığında hemen sarıldım.

'Kıskandım' üzerimize atlatan Nehir'e gülümsedim ve hızla onlardan ayrılıp ön koltuğa geçtim. 

'Ya ama öne hep ben otururdum.  Sana noluyor yaa.'  arka koltuğu açıp geçtiğinde bir şarkı açtım. Sigarasını yere atıp arabaya binen Barış'la yola çıkmıştık.  

Kısa bir süre sonra okula geldiğimizde arabadan indim ve etrafıma bakmaya başladım. Gözlerim Kuzey'i bulduğunda yanında bir kaç kişiyle sohbet ettiğini gördüm. Hep sosyal bir çocuktu zaten  arkadaş konusunda sıkıntı yaşayacağını zannetmiyordum.  Etrafa tekrar baktığımda telefonuma mesaj sesi geldi.  Cebimden telefonumu çıkartıp mesaja baktım.

'Çek o bakışlarını çocuktan'  yazan mesajla başımı kaldırıp tekrar etrafa baktığımda. Ares'i görmüştüm.  İkinci kattaki camdan dışarıya bakıyordu. Gülümsedim ve okula doğru ilerledim. Kıskanç bir sevgilim vardı ama büyük ihtimalle Ares yanlış anlamıştı. Amacım Kuzey'e bakmak değildi.

'Adin nereye?'  Nehir'in bana seslenmesiyle durdum ve ona baktım.

'Kanka bir işim var kantine gidiyorsan bana da bir tost alsana.'   başını sallayıp uzaklaştığını üst kata çıktım ve hala camın önünde dışarıyı izleyen Ares'in yanına geçtim.

'Amacım ona bakmak değildi. Seni arıyordum.'  dediğimde başını salladı. Yüzüme bakmıyordu. Oysa ben onu özlemiştim. Bir gün daha olmasa bile yüzünü görmeye ihtiyacım vardı.

'Ares'  bana döndü ve başımdan tutup göğsüne yatırdı. Bu hareketine gülümsedim ve kollarımı beline doladım. 

'Biliyorum güzelim. Canım sıkkın biraz.'   dediğinde başımı kaldırıp yüzüne baktım. Gözaltları morarmış gibiydi hafif ve yorgun olduğu yüzünden belli oluyordu aslında.

BANA İKİMİZİ ANLAT Where stories live. Discover now