Bölüm 45

1.3K 64 47
                                    

Multi: Adin Aladağ
Bölüm Şarkısı: Perdenin Ardındakiler Beni Kendinden Kurtar.

İyi Okumalar...

Kayıplara karışan hayallerim vardı. Elimi uzattığım an benden giden anılar vardı.  Hiçbir zaman gerçek olamayacağını düşündüğüm hayallerim ve ben birbaşımıza kalmıştık yolun sonunda!

Olmazlar arasına sıkışıp kalan hayallerim ve ben... Umut etmekten asla vazgeçmeyen ruhum. Hala bas bas umut vardır diye yankılanan iç sesim...  Vazgeçtiğim an yeniden gün yüzüne çıkan umudum. 

Ben bugün umut etmekten vazgeçtim..!  Bazen olmuyorsa olmuyordur. Zorlamamak gerekir ya hani. Vazgeçmek gerekir. Ben vazgeçtim. Vazgeçmem dediğim her ne varsa vazgeçtim. Artık savaşacak gücüm yok.

ARES ATEŞ

Hastane koridorunun duvarına yaslanmış gözlerim her an açılacak kapıdan gelen haberi bekliyordu. İçeri giren doktorların hiçbiri daha çıkmamış hiçbiri daha haber verme gereksinimi bile duymamıştı.  Sessiz sakin hallerim bana bile yabancı gelirken kendimde ayağa kalkıp bir şeyleri sorgulayacak gücü bulamıyordum.

'Ares' annemin sesini duymamla birlikte etrafıma baktığımda koridorun sonunda koşarak bana gelen annemle her an akmakta hazır olan gözyaşlarım onu gördüğü an yanaklarımdan süzülmeye başladı. Annem koşarak yanıma gelip diz çöktüğünde küçük bir çocuk gibi sığındım kollarına.

'Anne söyle ona beni bırakmasın. Seni dinler o. Ares sen gidersen çok üzülürüm de. Sensiz yapamaz o de.'  annem saçlarıma bir öpücük bıraktığında daha sıkı sarıldım. Bundan bir kaç ay öncesinde annemin yokluğunda sığındığım kadın şimdi hastane yatağındaydı. Hayat bana götüyle gülüyordu sanki. Sen mutlu olamazsın der gibi.

'İyi olacak oğlum seni bırakmaz Adin.'  burukça gülümsedim.

'Doktor çıktı.'  Barış'ın sesiyle birlikte hemen ayağa kalktığımda ağzındaki maskeyi çıkartıp bize bakan doktorun gözleri direk Ekin Ablayı bulmuştu. Kendisi Ekin ablanın arkadaşıydı ve Amerika'da da bize yardımcı olan kişiydi.

'Hastalığından kaynaklı bir bayılma gerçekleşmiş. Sonuçlara göre de başını yere sert bir şekilde çarptığı için darbe almış.  Emar (MR) sonuçlarına göre düşerken hiç bir darbe almamış.'  derin bir nefes alıp doktora baktım.

'İyi yanı şu an. '

'kızımı görebilir miyim? ' doktorun bakışları Rana teyzeyi bulduktan sonra tekrar Ekin ablaya döndü.

'Fakat Adin'in acil ameliyata alınması gerek. Tümör beyne sıçramış.'  yutkunamadığımı hissettim bir an. Nefes alamadım sanki. Bir el boğazıma yapışmıştı.

'Bu ne demek'  Tarık amcanın sesini duymamla ona baktım.

'Daha net olmak gerekirse korktuğumuz başımıza geldi. Tümör beyne sıçradı ve acil ameliyat gerekiyor. '

'Kızımı görmek istiyorum.'

'Lütfen onu yormayın.' Rana teyze ağlayarak içeriye yöneldiğinde Nehir destek olmak için koluna girdi. Arkasından Tarık amca içeri girdi. Herkes sırayla içeri girdiğinde kapının önüne kalakalmıştım. Gücüm yoktu sanki içeri girmek için.

'Ne fark ettim biliyor musun? '  yanımda duran Ecem dolu gözlerle gözlerime bakarken başımı iki yana salladım.

'O yokken sen bir hiçsin Ares. Git onu gör ve güçlen. Sonra da ona savaşacak gücü bulmasını sağla.'  başımı salladım ve arkasından odadan içeri girdim.  Yatakta yatan solgun bedeninde takılı kalmıştı gözlerim.  Sonra koluna indi bakışlarım. Damat yolu bulmaları baya zorla olmuştu ki kolları morarmıştı hep.

BANA İKİMİZİ ANLAT Where stories live. Discover now