Srce željno ljubavi

3.4K 333 79
                                    

– Tihana, daj, hajde jebemu koji sad vrag tu spavaš? – držim je i drmuckam, ali jok

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

– Tihana, daj, hajde jebemu koji sad vrag tu spavaš? – držim je i drmuckam, ali jok. Mala princeza je u zemlji snova – Damjane!! Damjane, Doktorka! – viknem, a oni utrče unutra – Onesvjestila se. Samo je okrenula očima.

– O, Bože! – doktorka skoči do ormarića, uzme alkohol i namoči komad vate u njega – Je li pala? Je l' udarila glavom?

– Ne. Uhvatio sam je. Pala mi je u ruke.

– Ooooo vidi ti mog Romea, jebo li ga ćaća Zdravko! Fata dame u nevolji.

– Kretenu, začepi! I jasno ti je da se moj stari ne zove Zdravko, idiote!

– Naravno da jeste. Pa ja volim čika Todora kao da je moj ćale, neću valjda njega da psujem, baš si glup k'o stup. – doktorka prođe alkoholom ispod Tihanina nosa, a ona polako otvori oči.

– Koji vrag... – kako shvati da je držim, skoči kao ofurena, a onda se opet malo zaljulja, pa je doktorka uhvati za ruku.

– Tihana, jesi li dobro? Je l' sve u redu? Vrti ti se?

– Dobro sam. Ne znam što se desilo. Sad je sve u redu. Jednostavno sam...

– Mali bombončiću, čuj, postoji li mogućnost da si trudna? – a jebote čuj ovog konja – Ako nisi sigurna možemo to odmah provjeriti, ja sam doktor ginekologije nije nikakav problem ako želiš...

– Ne! Nisam trudna zaboga! Nisam!

– Ok, ok, samo sam ponudio pomoć. – okrene se prema meni, a suze joj okuju te krupne oči.

– Sve je u redu, samo moram popiti malo vode. Hvala vam, bit ću dobro – okrene se i izjuri van, a Damjan me tresne po ramenu.

– Pa koji si kurac uradio jadnici, ne zna jadna više ni je l' došla il' je pošla!?

– Nisam joj ništa uradio. Ona je... Ma, ništa, hajdemo odavde pa ću ti reći sve. Doktorka, hvala ti, vidimo se za dva mjeseca opet.

– Čuvaj se Maksime, bez stresa, bez velikog fizičkog napora, pokušaj koliko možeš izbjegavati cigarete i alkohol. Ne kažem da moraš posve ostaviti, jer znam da je to nemoguće, ali ono, smanji koliko možeš.

– Važi Doktorka. Dogovoreno – obučem majicu, namjestim kosu i ostavim ove golubove same na trenutak. Okrenem se okolo ne bih li je video, ali nema je. Uopće mi nije jasno što se događa. Što je sve ovo?

 Što je sve ovo?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
🍃 Obećanje 🍃🔚Where stories live. Discover now