Dobra kombinacija

2.8K 271 31
                                    

 Baby, baby, I feel crazyUp all night, all night and every day I gave you something, but you gave me nothing What is happening to me?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

... Baby, baby, I feel crazy
Up all night, all night and every day I gave you something, but you gave me nothing
What is happening to me? ...

– Sine, halo, što se događa? Jesi li dobro? – čujem starog s druge strane, ali ne mogu progovoriti – Maksime, je li sve u redu? Jako je kasno.

– Jesi li znao? – moja usta se pomjere – Jesi li znao Tošo?

– Što sine?

– Jesi li znao čije je ovo srce u mojim grudima? Reci mi, prokletstvo, jesi li znao? – izderem se na njega, ali umjesto odgovora dobijem samo tišinu.

– Maksime...

– Znao si! Znao si da je to srce čovjeka koji je umro u onoj bolnici. Čovjeka čiju sam nesreću ja skrivio. Zašto Todore, zašto?

– Maksime ne razumiješ... To je jednostavno Bog htio.

– Ma što je htio? Kakav Bog?

– Sine, taj je dečko bio darivatelj organa, on je upisan u registar, kada umre njegovi organi idu onima kojima trebaju da im omoguće život. To srce je njegov dar tebi. On je bio kompatibilan, doktori su uradili analize i...

– Trebao si mi reći stari. Trebao si mi reći...

– Sine, pa kako da ti kažem? Kako bi to podnio?

– Nikako. Baš kao i sada kad znam.

– Samo sam želio da ozdraviš, da se vratiš. I on je to želio zato je onaj dio njega koji ti je falio odgovarao baš tebi.

– Što ću sada Tole? Ona me mrzi... Uzeo sam joj sve.

– Tko? Tko te mrzi?

– Ona koju njegovo srce voli. – ispustim telefon i kliznem dupetom niz vrata. Čujem ga kako me doziva, ali ne mogu više pričati.

– Maksime!!! Maksime kretenu otvori! – a evo i ovoga – Znam da si unutra jebem li ti krušne mrve, otvaraj! Koji mi se vrag ne javljaš? Otvori, rekao mi domar Ivo da te video, ne pravi se lud. – zašuti, a zatim čujem kako moroga i otključava.

 – zašuti, a zatim čujem kako moroga i otključava

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
🍃 Obećanje 🍃🔚Where stories live. Discover now