Istina

2.9K 289 52
                                    

Jedan malo duži nastavak. Da završimo fazu tuge! Hvala na čitanju narode. Love you!!!

Otvaram oči, jedva uspijem razabrati prostor oko sebe

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Otvaram oči, jedva uspijem razabrati prostor oko sebe. Damjan se razvalio preko trosjeda, a ja zaškevćem kad me ukoči u plećki, jer budim se ležeći na čupavom smeđem tepihu. Ispravim ukočenu kičmu, a on se promješkolji. Što bih ja bez te lude u ovom mom blesavom životu. Noćas mi je pomagao spremiti krš koji sam napravio i dok nismo spremili sve do zadnje mrve nije mi dao da idem spavati, mada smo obojica bili krepani k'o kokoši. Dohvatim mobitel poruka od staroga : - Sine ranom zorom sam morao za Split. Čim stignem dolazim k tebi. Moramo razgovarati Maksime. Ne mogu dopustiti da misliš loše o meni. Volim te. Tole.- Jadan moj stari. On sada misli da ja mislim najgore o njemu. Pa ne bih to nikada mogao. Znam da nije anđeo, nitko od nas nije, ali ja ga volim. On je moj otac, on mi je jedina obitelj koju imam.

Odem u kupaonu, sredim se. Shvatim da je već prošlo jedan sat. Bogami smo Doca i ja odrapili pošteno. Izađem i čujem da je ustao i da kuha kavu.

– Jutro uspavana ljepotice. Jesi odmorila leđa na mom trosjedu pizdo jedna? Ja trebam fizioterapeuta da me ispravi i otkoči.

 Jesi odmorila leđa na mom trosjedu pizdo jedna? Ja trebam fizioterapeuta da me ispravi i otkoči

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

– Pa, Maksonjo mogao si leći u svoj krevet, nitko ti nije branio.

– Ni ne sjećam se da sam zaspao.

– Ni ja bogami. I vidi koliko je sati. Strgam ovu kavu i idem doma. Moram se srediti, presvući, nahraniti mačore.

– Ma, nemoj. Ostani pa ćemo do lokala na piće. Slobodan si jebo ga ti. Godišnji je.

– Pa crknut će mi živuljke od gladi. Moram im otvoriti prozor, pokenjat će mi se na krevet.

– Nazovi Kikija neka ih riješi. Uzmi moju odjeću, sredi se i pičimo u grad.

– Kikija? Ti se šališ, tko zna gdje je mali pizdonja sad. – stavi kavu na stol i sjedne. Uzme mobitel i zove brata. Naravno na zvučnik da ne zamara ručice.

– Ma seronja garant negdje nešto... Hej, gdje si mali smrade?

– Ja? Pa gdje si ti? Zaglavio kod neke koke? Nisi se udostojio bratu javiti da nećeš doma doć.

🍃 Obećanje 🍃🔚Where stories live. Discover now