Želim ti biti djevojka

2.6K 244 19
                                    

 Letim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

 Letim. Ljudi moji točno letim, moje noge uopće ne dodiruju zemlju. Kako iziđem iz auta naslonim se dupetom na vrata i pokušavam udahnuti. Živ sam! Živ i tako prokleto sretan. Svako moje krvno zrnce vrišti ovog trenutka, vrišti od energije koja ga hrani. U pravu je moj stari Tole, pa on je uvijek u pravu i proklet neka sam što ga nisam ranije poslušao. Zna on što je njegovom djetetu u krvi, što mu dijete ispod kože nosi, bolje nego to blesavo dijete samo. Vidim ih sve da silaze od gore, pa se zajurim prema svom starom i zagrlim ga, dignem ga od zemlje, a on se smije na sav glas.

– Stari nemam riječi! Ne znam kako da ti zahvalim za ovo! Ti si čudo od čovjeka. Pa ti si moj anđeo. Ti si zakon! – on me lupka po leđima dlanom, a onda me pusti pa ga pogledam, oči su mu pune suza. Naslonim čelo na njegovo.

– Hvala ti što me voliš toliko. Hvala ti što si oduvijek bio najbolji otac na svijetu. Hvala ti što si izliječio moj duh i moju slomljenu psihu. Hvala ti Tole na svemu.

– Ne zahvaljuj mi sine moj, ti si mi sve što imam. Ništa mi nije važnije od tvoje sreće. Od vaše sreće. – dlan mu je na mom srcu, a suza se spusti niz obraz – Nema toga što ne bih uradio za svoje sinove. Obojica, a jedan. Vaša sreća je moja sreća.

– Znaš da te volim najviše na svijetu stari?

– Znam, sinko, znam. To je osjećanje obostrano. – obriše suzu pa skrene pogled ka ekipi koja prilazi – Sada je došlo vrijeme za neke druge ljubavi Maksime. Daj sve od sebe i pripitomi tu malu zvjerčicu. Divna je to cura sine, obojica to znate. – Damjan priđe pa me stegne, sad ovaj mene odigne od zemlje, usput me izvata za dupe uz seksi uzdahe. Idiot.

– Pa jebalo te sve Maksonjo sad si kompletirao svoj imidž Feniksa. Sada si se konačno ponovo uzdigao. Ponovno si onaj stari jebem li ti trunčiće, evo suzice mi oči rose, smrade! Tak' sam sretan zbog tebe stari. – svi pružaju ruke i čestitaju mi, nisam siguran da li mi čestitaju na tome što sam postao vlasnik ove staze, ili na tome što sam pobijedio bol i ponovno sjeo u svoj auto, ali tko ga jebe osjećaj je divan. Ona samo stoji lomeći prste, a kad se svi raziđu, podigne pogled ka meni. Priđem joj i uhvatim je za ruku.

– Jako sam sretna zbog tebe Maksime. Ovo je veliki korak za tebe, znam to. I za mene isto. Dugo sam mislila da kada te sljedeći put budem vidjela u tom autu, da ću samo željeti da se desi bilo što da te lansira do Japana, što dalje od mene, od ove države, od svega. Kako se samo sve promijenilo. Sada samo osjećam ogromnu radost kada vidim osmijeh na tvom licu, kada vidim kako ti je ovo trebalo da se vratiš sebi. Kada čak i uz ovu graju mogu čuti koliko ti srce sretno udara.

– Srce sretno udara iz dva razloga ljepotice. – kažem pa se još privučem k njoj – Jer je ponovno u rukama držalo volan svog auta i jer sada u rukama drži tebe. – uhvatim je oko struka, pa se poput jastreba srušim na njene usne. Ljubim je i nije me briga da li nas gledaju, da li ona uopće želi da je ljubim, ma nije me briga za ništa. Ni što tko misli, a ni što ona misli. Moja krv gori i ovog trena nema toga što ja ne mogu. Apsolutno mi ništa sada ne može pokvariti ove trenutke.

🍃 Obećanje 🍃🔚Where stories live. Discover now