Ti si nešto najljepše

2.7K 250 43
                                    

- Znači stojim, slušam, klimam glavom , ali i dalje ne vjerujem to što pričaš moj Maksonjo

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


- Znači stojim, slušam, klimam glavom , ali i dalje ne vjerujem to što pričaš moj Maksonjo. Pa, kako je to moguće jebote sav svijet? – Damjan zabaci glavu unazad, pa otre lice rukama – Ono, totalno sam razjeban sada.

- I ja sam bio. Sve je to tako ludo, tako nestvarno, kao da sam upao u nekakav film koji je režirao vrlo loš redatelj, ali sada imam šansu da ga popravim, da napišem novi scenario za sretan kraj.

- Čuj sve me to šokiralo i iznenadilo, ali najviše od svega ono, znači, mala rotvajlerica postala jebena pudlica?? Čime si je nafiksao svega ti, pa je od onakve goropadne zvjerke najednom postala pitoma kao mače. Nešto meni tu smrducka moj druže. To nisu čista posla, to su neke vračke garant.

 To nisu čista posla, to su neke vračke garant

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

– De, svega ti Damjane ne seri k'o golub. To je nešto jače od razuma. Jače od svega. To koliko se privlačimo, to ne možemo opisati. Nešto jako, nešto moćno jednostavno je okrenulo u njoj sve. Mrzila me, a sada shvaća da nije trebala. Htjela me zapaliti, a sada se oboje palimo jedno na drugo.Vjeruj mi, nemam nikakvih normalnih riječi kojima bih opisao sve to.

– Ok, ne bih želio da ti kvarim idilu, pogotovo zato što vidim da si miran, da ti je sve nekako leglo na mjesto, ali moram, znači moram da postavim to pitanje, jer ako ne izađe na usta izaći će mi na dupe i u materinu onda.

– Što je?

– Jesi li pomislio da ona zapravo ne želi tebe, nego ono što je u tebi? – oči mi se same sklope – Sorry jebi ga, ali ta te mala čivava mrzila i kad je saznala da imaš srce njenog zaručnika htjela ga je rukama isčupati iz tebe, a sada najednom, ono...

– Damjane ona zna svu istinu. Sve o meni, o nama, o mojim roditeljima. I ne! Ne vjerujem da me želi samo zbog njegovog srca, samo zato što će na taj način nekako biti uz njega. Ne želim to ni pomišljati. Sama je rekla da želi biti uz mene ne zbog toga, nego jer osjeća da tako treba. Isto kako i ja to osjećam. Nemam riječi. Nemam ih, jer ne postoji ništa s čime bih mogao uporediti ovu situaciju, ali ne želim ostati bez ovoga Doco. Ne želim ostati bez ovog osjećaja. Osjećam se divno. Osjećam se kao da se ponovno rađam, kao da sve loše i bolno konačno nalazi rupe i odlazi van iz mene. A tako se osjećam zbog nje. Zbog njenih usana na mojima, zbog njene ruke u mojoj dok hodamo kroz pola grada okupani zvijezadama. Neću više ni tražiti objašnjenja, samo ću dopustiti sebi da osjećam. Da budem sretan.

🍃 Obećanje 🍃🔚Where stories live. Discover now