Te su usne tvoje

3.2K 291 45
                                    

– Hej malena djevojko, zašto sjediš sva snuždena? Zar ne misliš da je vrijeme da te malo izvedemo iz bedaka? – Lana sjedne, stavi noge na stolicu, pa zapali cigaretu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

– Hej malena djevojko, zašto sjediš sva snuždena? Zar ne misliš da je vrijeme da te malo izvedemo iz bedaka? – Lana sjedne, stavi noge na stolicu, pa zapali cigaretu.

– Ti znaš kakvo je moje psihičko stanje draga moja, ti me liječiš već duže vrijeme, tako da ako ti izgledam kao da mi je potrebnan izlazak, onda ima odmah da mijenjam psihića.

– Ma daj mala, nemojmo sada na tu stranu. Govorim ovo kao tvoja najbolja frendica, ne kao tvoj psihijatar. I vjeruj mi, ne planiram te još dugo držati svojim pacijentom. Sve ono zbog čega sam ti bila potrebna, sve si to već pregurala. Sada je došlo vrijeme da sama učiniš nešto za sebe.

– A to je?

– Počni da živiš!

– Lanice, lako je tebi to reći. Znaš da...

– Znam ja sve. I prestani. Razumijem da žališ, razumijem da si slomljena, ali i ti treba da razumiješ i da shvatiš da ma koliko se ti zavijala u bol i crnilo, ništa njega neće vratiti nazad. Mrtvi ne ustaju Tihana. Bar ne još. Pa, ako se to nekada i desi, tko zna gdje ćemo tada biti ti i ja. Kako god okreneš mila moja, Mariu se više ne nadaj. Znam da je to surovo, oprosti, ali jednostavno ne znam ljepši način kako da ti to kažem. – jasno mi je da je ona u pravu i znam da neću moći dovijeka sebe zavijati u bol, samo jako mi je teško izbaciti iz glave sve njegovo, ne razmišljati o svemu što smo prošli skupa, ne žaliti za onim što smo tek planirali doživjeti. – Čuj mala, da bi ti pokazala da si na zaista dobrom putu ka izlečenju večeras te vodim u provod.

– U provod?

– Naravno. Zar nemaš par slobodnih dana dok se Olja ne vrati sa seminara?

– Imam, da.

– Pa, onda lijepo mlada moja damo, da se picneš malo i idemo van. Kozarac otvara novu diskoteku i ja zbiljaaaaaa želim biti tamo večeras. I želim da ideš sa mnom. Da uživamo u novom diskaću. Što kažeš, jesi za malo gužvanja sa znojavom masom?

– Znaš moje mišljenje o gužvanju sa znojavom masom Lana. – ona okrene očima – Samo da se zna, da mi se NE ide, ali zbog tebe, zbog tvog zgodnog dupeta pristajem.

– To! Ma bit će odlično, obećavam. Neću se naroljati kao crna zemlja i bit ću fina. Baš kao ti. Kao da imam metlu u dupetu.

– Marš tamo kravo jedna ja nisam uštogljena i nemam metlu u dupetu, samo sam lijepo vaspitana. Dobro, bila sam to, dok nisam upoznala tebe. Totalno si me pokvarila.

– Ma, daj zar ja? Pa ja sam persona, ja sam diplomirani dr. mr. jebote, koji ti je vrag, ja sam baš fina cura. – cvrknem, a ona se odvali smijati – Hajde dobro, kvarna sam, loša sam, pogana sam, zla, ali sam totalno zgodna i seksi i to me izvlači iz svega ovoga. – bacim jastuk na nju.

– Kozo!

– Hajde mala moja, kreni ti lijepo da se spremaš, pa da se središ, da vidiš koliko će tipova zasliniti zbog tebe večeras.

🍃 Obećanje 🍃🔚Where stories live. Discover now