22

1.2K 148 29
                                    

Джемин се надяваше земата под краката му да се разцепи и да го погълне, измъквайки го от всичко. Защо винаги ставаше така? Точно щом мислеше, че  най-накрая има някой, на който да може да се довери всичко се проваля. Джено целуваше някакво момче. Болеше го да гледа. Обърна се и излезе, без да каже и дума.

Марк все още наблюдаваше Джено, не забеляза, че Джемин бе тръгнал. Не можеше да отмести поглед, мислеше как всеки момент е готов да се затича и да размаже Джено за дето нарани приятеля му. Марк погледна в страни искайки да се увери, че Джемин е наред, но от него нямаше и следа. Точно се канеше да излезе и да го настигне, знаеше че едва ли е стигнал далеч, когато се обърна за последно. В следващия момент се случи нещо, което не очакваше. Джено изблъска другото момче от себе си, което се оказа, че е Ронджун. Изглеждаше доста ядосан и Марк се приближи искайки да чуе, за какво говорят.

Джено беше бесен.

- Какво си мислиш, че правиш Ронджун!? - извика той.

- Хересвам те, но ти очевидно не разбираш от намеци. - Ронджун отговори смутено.

- Ти... Ъгх! - Джено хвана косата си дърпайки. - Ние сме само приятели, никога не съм се държал по начин, който да те накара да мислиш обратното.

- Предположих, че ако прекарваме повече време заедно...

- Не! Не те харесвам Ронджун! - извика Джено.

Чувстваше се ужасно задето Ронджун го бе целунал. С Джемин тъкмо бяха започнали да градят нещо като връзка и сега всичко изглеждаше така сякаш се срива. Ако Джемин разбере няма да иска да го погледне, но Джено не бе виновен. Действията на Ронджун му дойдоха като гръм от ясно небе.

- Джено.

Брюнетът се обърна чувайки някой да го вика, беше изненадан да разбере че е Марк. Направи изплашен поглед. Беше сигурен, че Марк е видял случилото се.

- Аз мога да обясня... - започна той, но беше прекъснат.

- Спести си го. Видях и чух всичко. - Марк му говореше студено. - Проблема ти сега обаче е, че Джемин също видя.

Джено замръзна на място и затвори очи. Пое си дълбоко въздух и издиша бавно, повтаряйки действието няколко пъти.

- И какво като е видял!? - намеси се Ронджун.

- Млъкни! - Джено изръмжа и отвори очи поглеждайки към Марк. - Аз... Ние с Джемин...

Beautiful angel | NominWhere stories live. Discover now