8 BÖLÜM: HEDEFLER

1.3K 278 71
                                    

Tom odasında kaldığı zamanlar sık sık kitap okuyordu. Derin düşüncelere dalıyordu. Sanırım Dumbledore onu cezalandırmıştı. McGonagall Slytherin binasına gelip kapının önüne Tom'un asasını bırakıp gitti. Sessizce kapıyı açıp yerde duran asasını eline aldı ve kapıyı kapattı. Odasından çıkmıyor ve konuşmuyordu yemeğini Hagrid getiriyordu. Çok yalnız kalmıştı, bu sayede daha çok bencilleşip kötü bir çocuk oluyordu. İnatçı, gururlu, megoman ve egoistti. Dumbledore ona Argus'tan özür dilemesi gerektiğini söylerken o hiç düşünmeden reddetmişti. Myrtle'da yanına uğramıyordu, beklemiyordu aslında, ama biriyle konuşmaya ihtiyacı vardı. Onu emelleri için kullanacaktı. Sonuçta o çirkin sayesinde sırlar odasını keşfetmişti. Eğer gidip Dumbledore'a söylerse bütün planı mahvolacaktı. Onu kendi yanına çekip iyi davranması gerekiyordu. Bunu çok iyi yapacaktı, ikna kabiliyeti çok yüksekti. Zaten kendisinden hoşlandığını biliyordu. Çekiciliğini kullanıp onu alt üst edecekti. Yatakhanesinden çıkıp binanın ortak salonuna indi. Öğrendiği sihirleri çalışmaya başladı.

 Öğrendiği sihirleri çalışmaya başladı

ओह! यह छवि हमारे सामग्री दिशानिर्देशों का पालन नहीं करती है। प्रकाशन जारी रखने के लिए, कृपया इसे हटा दें या कोई भिन्न छवि अपलोड करें।

Güçlü olduğunu hissediyordu. Yoksa onu güçlendiren şey nefret, güç, sevgisizlik ve ilgisizlik miydi? Onu bu hale etrafındakiler getirmişti. Kendi kendine söylendi:

"Gerekirse yasak ormana kaçar orda saklanırım kimse beni bulamaz. Birkaç arkadaşımı da yanıma alırım ve onları eğitirim. Herkesin korktuğu birer seherbaz oluruz ben istedikten sonra yaparım."

Akşam olmuştu ve Hagrid kapının önündeki tepsiyi aldı ve Tom'a seslendi:

"Yemeklerine hiç dokunmamışsın evlat. Böyle giderse hasta olursun. Eğer affedilmeyi istiyorsan çok uzatmadan Argus'tan özür dile. Dumbledore sabırlıdır, ama onunla inatlaşırsan seni uzun bir süre burda tutabilir."

Tom Hagrid'in sesini duyup kapıya yanaştı:

"Öyleyse beni azkabana göndersin.Burasının da ordan farksız olduğu söylenemez."

"Azkaban mı? Orasının nelerle kimlerle dolu olduğunu bilmiyorsun.Orası çok tehlikeli Tom. Orada sana işkence yapan ruh emiciler var. Oraya gidersen aklını kaybedersin."

Tom kahkaha attı:

"Benim için farketmez" dedi.

Hagrid başını umutsuzca sallayıp sakin adımlarla oradan uzaklaştı.Koridorun sonunda onu Profesör Dumbledore bekliyordu. Yanına yaklaşan Hagrid'e sordu:

"Tom nasıl?"

Hagrid elindeki tepsiyi gözleriyle işaret etti:

"Yemeğini yememiş. Tom çok inatçı bir çocuk. Argus'tan asla özür dilemeyecek. Daha demin profesör Dumbledore beni azkabana göndersin dedi ne yapacağız şimdi?"

Dumbledore Hagrid'e gülümsedi:

"Zaman tanıyacağız Hagrid sadece zaman, umarım Tom doğru yolu bulur"

Güçlü bir lider ve dünyaya hükmeden bir büyücü. Herkes ona boyun eğip itaat ediyor ve herkes tarafından saygı görüyordu. Asa kullanmadan büyü yapabiliyordu. Herkes ona "lord Voldemort" diye sesleniyordu. Tüm asaletiyle kölelerinin karşısında duruyordu. Profesör Dumbledore'u öldürmüş yerine geçmişti. Sihir bakanlığı onun için çalışıyordu herkes kölesi olmuştu. Kendisiyle dalga geçen herkesi lanetlemişti. Öğrenciler kötü bilgilerle eğitiliyordu. Okulda çok katı kuralları vardı. Gryffindor, HufflePuff, Ravenclaw binalarının isimleri bile Slytherine ait olup kaldırılmıştı. Quidditch sahası yıkılmış onun yerine lord Voldemort'un heykeli dikilmişti. Üstelik Dumbledore'un güçlü mürver asasının sahibi de olmuştu. Azkabandaki bütün suçluları serbest bırakıp kendisinin yardımcısı yapmıştı. Öğrenciler yasak ormana izin almadan gidebiliyorlardı. Hogwarts'ın etrafına troller, at adamlar, vampirler, devler, kurt adamlar, animaguslar, ejderhalar, ölümyiyenler, yaratıklar yerleştirilmişti. Mugglelar eziyet görüp öldürülüyordu. Küçük bir isyan oluşturmak isteyenleri ise herkesin önünde hiç acımadan lanetliyordu.

Gençleştirme büyüsü sayesinde asla yaşlanmadan ölümsüz olarak hayatına devam ediyordu

ओह! यह छवि हमारे सामग्री दिशानिर्देशों का पालन नहीं करती है। प्रकाशन जारी रखने के लिए, कृपया इसे हटा दें या कोई भिन्न छवि अपलोड करें।

Gençleştirme büyüsü sayesinde asla yaşlanmadan ölümsüz olarak hayatına devam ediyordu. Tom gördüğü muazzam rüyasından uyandı. Masada duran su dolu bardağı kafasına dikti. Belkide bu rüya artık harekete geçmesinin habercisiydi. Belkide atası olan Salazar Slytherin ona "kalk ve onlara göster gücünü" diye sesleniyordu.

 Belkide atası olan Salazar Slytherin ona "kalk ve onlara göster gücünü" diye sesleniyordu

ओह! यह छवि हमारे सामग्री दिशानिर्देशों का पालन नहीं करती है। प्रकाशन जारी रखने के लिए, कृपया इसे हटा दें या कोई भिन्न छवि अपलोड करें।

Rüyasını gerçekleştirebilmesi için burdan çıkmalıydı. Üç gün oluyordu neredeyse, hapis gibi bu odaya kapatılmıştı. Dumbledore'a pişmanmış gibi görünüp Argus'tan özür dileyeceğini söyleyip affedilecekti. Sonra mızmız Myrtle'ı karşısına alıp zihnini kontrol edecekti. Yada onu sihirle efsunlaştıracaktı. Böylelikle Myrtle onun dediklerini ve istediklerini yapıp onun işini kolaylaştıracaktı. Yarın ilk işi Hagrid'e profesör Dumbledore'la konuşması gerektiğini söyleyecekti.

DARK LOVEजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें