20 BÖLÜM: ÖZGÜVEN

601 176 39
                                    

Güneş doğmuş ve gökte parıl parıl parlıyordu. Etrafta kar kaybolmaya başlamıştı. Tom kaşlarını hafif hareket ettirip mavi gözlerini açtı. Yatağından doğrulup başucunda duran cübbesini aldı ve üzerine giydi. Boy aynasının önünde saçını bir o tarafa, bir bu tarafa kaydırıp şekillendirmeye çalışıyordu. Kapının aniden açılmasıyla hafif irkildi. İçeri giren Daniel'dı. Şaşırmış bir vaziyette ona doğru ilerledi:

"Günaydın Slytherin'in varisi Lord Voldemort."

Tom gülümseyerek aynada kendini süzdü:

"Günaydın Daniel. Lord Voldemort, hımmm sabah sabah bu güzel isimle uyanmak."

Kol saatine baktı:

"Haydi gidelim, kahvaltıya geç kalmak istemem doğrusu."

Myrtle kızarmış gözlerini açtı ve ellerini saçlarından geçirdi. Sırt üstü uzanırken birden, tüm vücudunu sağa doğru döndürüp bacaklarını karnına çekti.

Başını yastığa gömüp ağladı. Olive, Jullian yatağın başucuna gelip diz çöktüler. İkisi bu duruma çok üzülüyorlardı. Keşke diyorlardı keşke Tom'u durdurmanın bir yolu olsa. Tom ve Daniel koridorda yürüyüp büyük salona doğru ilerliyorlardı. Basiliskin borulardan süründüğünü duyabiliyordu. Tebessüm etti ve onunda biran önce bulanıkları ve Muggle'ları öldürmek istediğini biliyordu. Gryffindor'lu bir öğrenci Tom'u görür görmez kötü kötü konuşmaya başladı. Asasını cebinden çıkarıp çocuğun boynuna dayadı. Nefesi adeta çocuğun yüzüne vuruyordu. Deli deli bakıp korkusuzca tehdit eder gibi güldü:

"Slytherin'den uzak durmadığınız takdirde başınıza neler geliyor hepiniz gördünüz sayılır. O zaman hala ne diye sizi öldürme talebinde bulunuyor davranışlarınız?"

Boğuk boğuk çıkan ses tonuyla konuştu çocuk:

"Sana artık tahammül edemiyoruz. Sen çok kötü birisin iki yüzlü bir şeytansın sen."

Tom'un arkasında duran Daniel çocuğa sinirle çıkıştı:

"O Salazar Slytherin varisi Lor."

Tom başını ona çevirip susmasını belli ettiren bir bakış attı. Daniel sözlerini yutup başını önüne eğdi. Tom çocuğa dönerek:

"Ben sizin efendinizim sizlerde benim kölemsiniz. Bir daha bir Gryffindor'lu bana saldırıda bulunursa kökünüzü kuruturum."

DARK LOVEWhere stories live. Discover now