Capitolul 3. Jurământul.

213 5 2
                                    

#Mai 2004

Din perspectiva Sofiei

     James imi tinea mainile la ochi nelasandu-ma sa vad unde suntem. Mi-a spus ca are o surpriza.

-Unde mergem James ?

- Intr-un loc unde eu mă simt ca acasă . Sunt sigura ca iti va plăcea.

- De ce se aude apa ?

- Nu mai pune întrebări , draga mea .

* Dupa ce am mai facut cativa pasi *

- Ce părere ai ?

- Este ... este frumos.

Ne aflam pe un pod pe care trecea trenul la 10 m deasupra apei .

-James. ..

- Da iubito.

- Imi este frica ..

- Nu se poate întâmpla nimic.

- Ba da ... se poate intampla orice ... poate venii trenul , poti cadea ...

- Si dacă as cădea ce ai face ?

- James. . Nu știu ce m-as face. Sunt atât de dependenta de tine ca fumătorii de nicotina . N-as putea trai fără tine . Nu vreau sa trăiesc fără tine . Ești o parte din mine... ești eu. Fără tine nu as mai fi eu. Te iubesc nespus de mult și nu vreau sa te pierd vreodată. Ești tot ce am mai drag și sfânt pe lumea asta. Nu as putea trai fără tine . Jur ca dacă ai cădea as veni după tine .

   Ochii lui James erau înlăcrimați pentru prima data în viața sa . Cuvintele Sofiei l-au marcat si emotionat. Simtea pentru prima data in viata sa ca iubea cu tot sufletul si se simtea iubit.  Era cel mai fericit om din lume , pentru ca bine stiti iubirea este fericirea , iubirea te duce in al 9-lea cer , dar trebuie sa ai grija sa nu cazi de acolo.

- Te iubesc Sofi. Îți promit ca nu te voi dezamăgi și nu voi pleca niciodată.

- Niciodată sa nu spui niciodată

-Când sunt sigur de ceva pot spune niciodată. Sunt fericit alături de tine. Tu ești tot ce am mai frumos . Nimeni nu ne poate despărți . Îți jur iubirea mea . Jur ca te voi iubi mereu și niciodată nu voi pleca de lângă tine

-Te iubesc James acum , mâine și mereu.

-Si eu , Sofii . Si eu .

#Ianuarie 2014

Din perspectiva lui James

     Stiu ca va veni. Sunt sigur de asta ..

   Oh James ce om josnic poti fi , te gandesti la ea cand langa tine sta viitoarea ta sotie ,poate chiar mama copiilor tai ... insa nu o voi putea iubi niciodata ca pe ea ... ca pe Sofii a mea . Din ziua in care am parasit-o nu am mai fost eu. Nu pot intelege de ce de fiecare data cand aveam o noua relatie , o relatie care chiar ar fi durat , in care fata era buna , eu .. eu ma gandeam la ea . Cand o atingeam o simteam pe Sofi , cand o sarutam ii vedeam chipul Sofiei , cand stateam in asternuturi noi simteam parfumul Sofiei ... pana m-am mutat din apartamentul in care am locuit in timpul in care am fost cu ea . Toate fotografiile pe care le aveam impreuna le-am ars , in afara de una , cea din acea zi , din ziua in care i-am jurat iubirea si nu m-am tinut de acel juramant ... de fapt eu inca o iubesc , o iubesc din tot sufletul meu si toata fiinta mea o iubeste .

Blestemul SofieiWhere stories live. Discover now