Capitolul 10. No love. Just lies.

131 6 0
                                    

             Mi-am mai aprins o tigara si ma pregateam sa plec spre casa insa privirea mi-a ramas blocata pe siluetele a doi indragostiti. Dintr-o data nu mi-am mai simtit picioarele vazand chipul baiatului.

La cativa metri de mine era James tinand in brate o fata. * calm Sofia calm * Insa degeaba incercam sa ma calmez , am izbucnit . Am avut o criza de nervi. M-am indreptat furioasa de omul pe care il iubeam si il trageam brutal de haine plangand.

- Te urasc , mincinosule. Te urasc.

-Cine e ea ? spuse fata de langa el.

- Tu sa taci. Taci dracu din gura si pleaca . Taci. N-ai nicio treaba tu. Cum ai putut sa-mi faci asta , James ? Cum ?

- N-am facut nimic , Sofia. Noi nu mai suntem impreuna.

-Te urasc ma intelegi. Te urasc pentru ca ai plecat de langa mine cand aveam mai mare nevoie de tine. M-ai lasat balta. Mi-ai luat totul si ai lasat in urma o persoana care te iubea din tot sufletul. Esti un nemernic. Imediat ce ai scapat de mine , ai sarit in bratele alteia. Meritam asta ? Chiar meritam asta ?

-Nu .. dar..

-Niciun dar . Stii daca ma gandesc bine , nu-ti vreau raul , vreau sa ai cate iubite vrei tu , insa imi doresc sa nu iubesti niciuna , sa ma ai pe mine mereu in gand si ... sa suferi , sa suferi cum sufar eu acum , insa niciodata nu vei simti aceasta durere pe care o simt eu.

-Sofia , termina cu prostiile. Eu am fost sincer cu tine. Nu am vrut sa ajungem aici. Eu chiar as fi vrut sa ramanem prieteni.

-Eu nu pot fi prietena cu omul pe care il iubesc . Nu pot. Nu te mai pot privi nici in ochi. Nu vreau sa te mai vad niciodata , nu vreau sa imi mai vorbesti vreodata sau sa ma atingi.

-Esti sigura de asta ?

-Da.

L-am impins si am plecat inainte sa izbucnesc in plans. Cand l-am impins din calea mea l-am ars cu tigara din mana , auzind din urma doar un tipar infundat.

Am inceput sa fug pentru ca stiam ca daca nu ajung mai repede acasa , s-ar putea sa lesin din nou. Am intrat in casa trantind usa si m-am aruncat in pat. Am luat perna in brate si am inceput sa plang. Ida a venit langa mine si m-a mangaiat pe spate.

-Te rog nu mai plange , te rog. Sofia .. stai .. tu duhnesti a tigari. Ai fumat ?

- Da , Ida, Da.

-Nuu . Cum ? La naiba Sofia de ce ai fumat ? Stii ca nu imi place sa faci asta. Iar tu ... tu nu fumai.

- Da , Ida , dar am simtit nevoia sa o fac . Trebuia , trebuia sa ma linistesc , insa cand in sfarsit ma calmasem. Ghici pe cine am vazut ? Pe James .. era cu o fata.

-Nenorocitul . O sa-l omor.

-Nu mai are niciun sens.

-Ahhh o sa-l omor. Cum poate sa-ti faca asta ? Idiotul .

-Acum m-am calmat eu si te enervezi tu. Da .. i-am zis ca nu vreau sa-l mai vad in viata mea.

-Esti sigura de asta ?

-Da .. adica nu. Sti bine.. Ida , ca il iubesc mai mult decat mine. Ca mi-as fi dat viata ca sa-i fie lui bine. Si el ... el...

Am inceput sa plang. Dupa cateva minute am incetat si am continuat sa vorbesc.

-Da... nu vreau sa-l mai vad niciodata. Nu . Nu , nu il voi ierta niciodata , iar el nu isi va gasi niciodata linistea pentru ca nici eu nu mi-o voi gasi.

-Termina cu prostiile astea. Nu ai de unde sa stii ce se va intampla in viitor.

-Il blestem , Ida , ma intelegi. Nu vreau sa-si gaseasca linistea. Vreau sa-l vad suferind. Sa sufere pentru ca m-a injunghiat. Pentru ca m-a omorat.

-Ohh draga mea incerc din rasputeri sa te inteleg , eu nu am mai trecut prin asa ceva. Vreau .. vreau sa fii bine Sofia. Nu stiu ce as face daca s-ar intampla ceva cu tine . Nu as putea trai nici eu. Stii bine ca eu nu te voi parasi niciodata si cand spun niciodata , chiar e niciodata. De fapt .. nu vreau sa-ti spun asta , ti-o voi demonstra. Vei vedea ca peste ani , voi ramane tot aici. Pentru ca te iubesc prea mult draga mea ca sa te las. Te rog doar sa fii bine , sa ramai tu , sa fii puternica , vom trece impreuna si peste asta. Nu e capat de lume. Vei suferi si stiu ca te doare , stiu , insa va trece ... ranile ti se vor cicatriza in timp. Va fi bine draga mea.

- Sper sa fie cum zici tu. Insa in acest moment nu sunt bine. Simt cum inima imi sangereaza si simt mii de cutite in spate. Nu mai am putere.

-Sunt cu tine. Totul va fi bine. Iti promit.

-Te rog sa nu pleci vreodata. Esti singura familie pe care o am.

-Nu voi pleca niciodata. Intotdeuna voi fii aici. In orice moment si in orice clipa in care vei avea nevoie de mine.

            M-am cuibarit in bratele Idei si asa am adormit. Urmatoarele zile au fost ingrozitoare , nu am iesit din casa , nu am mers la facultate , nu am mancat. Doar stateam in pat , ardeam poze , fumam si plangeam . Nimeni nu ma putea scoate din starea aceea.

           Insa dupa 2 saptamani mi-am dat seama ca nu imi faceam rau doar mie , cat si Idei. Insa vomitam in fiecare zi si imi era foarte rau. Am inceput sa iau niste vitamine si sa mai ies din casa , in speranta ca imi va fi mai bine , dar pe zi ce trecea imi era din ce in ce mai rau .

#Martie 2014.

     Stiam de la Julia ca a doua zi este nunta lui James. Se pare ca nu am primit nicio invitatie de la el , insa Ida , da. Ehh eu o sa merg neinvitata , ii voi face lui James placerea de a ma vedea acolo in cea mai frumoasa zi din viata lui. Pot spune ca imi face placere sa ii distrug ziua , cum el mi-a distrus o parte din viata.

- Esti sigura ca vrei sa faci asta ? imi spuse Ida .

Blestemul SofieiWhere stories live. Discover now