Capitolul 13 . Tratamentul pentru ranile de foc nu sunt scuzele.

110 4 0
                                    

#Iunie 2014

   Dupa atata vreme in sfarsit sufletul meu si-a gasit linistea. Am realizat si eu ca viata mea fara inaginea lui James este mult mai frumoasa. Dupa atatia ani era si momentul sa il alung din suflet. Ma bucur ca ce iubeam eu erau doar amintiri. E ciudat cum scormonirea aceasta in trecut nu ma afecteaza. Asta a fost.destinul., soarta. Eu si James nu am fost meniti sa fim impreuna , iar copilul acela nu a vrut sa se nasca.

Am hotarat sa ii raspund lui James in cele din urma la telefon , sa il fac sa sufere prin vorbe acide cum el m-a facut sa sufar prin fapte .

James:- Ohh in sfarsit ai raspuns Sofi . Te rog spune-mi ce s-a intamplat cu micutul nostru . Sofia te rog iarta-ma am fost ... am fost un idiot. Nu pot trai acum cand stiu ca sentimentele mele parca sunt mai puternice decat in momentul in care eram impreuna , acum cand am aflat ca am fi putut avea un copil . Te rog , nu iti cer prea mult decat sa ma ierti .

Sofia:- Este mult prea mult . Nu pot James una este ca mi-ai ciopartit sufletul in bucatele dar alta e ca micutul meu a murit si a platit pentru greselile tale. Una este ca sufletelil din mine nu a putut sa deschida ochii . Una este ca nu i-am putut simti inima cum batr nici macar pentru un moment . Nu te voi ierta niciodata James . Trebuie sa accepti realitatea si sa platesti pentru greselile din trecut .

- Nu voi putea trai asa ... nu ... te rog Sofia ...

I-am inchis telefonul in momentul in care mi-am amintit ca azi era ziua in care mi-am pierdut copilul. O lacrima rece s-a prelins pe obrazul.meu ...

#Iunie 2005

Am deschis ochii slabita si am vazut in jur niste pereti albi. Am incercat sa imi misc corpul dar ma.simteam paralizata. Am simtit.o stransoarea . Apoi am vazut ca cineva era langa mine si ma tinea de mana . Era Ida cu lacrimi in ochi .

- Ce s-a intamplat Ida ? Unde sunt ?

- Stai linistita.draga mea . Suntem la spital.

Usor am inceput sa imi amintesc ce s-a intamplat . Cand l-am.vazut pe James am lesinat.

- Doctorii au spus ca te-au gasit niste trecatori pe jos si te-au adus la.spital .

-Copilul meu e bine ?

- Sofia ... tu esti in afara oricarui pericol insa copilul nu mai e ... cazatura a fost fatala pentru fat . Medicii au spus ca era deja mort cand ai ajuns aici. Nu mai aveau ce sa faca. Imi pare rau ...

       Ma uitam in gol si incercam sa inteleg ce se intampla. Chiar imi pierdusem copilul . Sange din sangele meu , micutul meu . Mi am incolacit mainile in jurul burtii , strangand tare si incercand sa imi simt micutul . Siroaie de lacrimi au aparut pe.obrajii mei . Tocmai cand ma hotarasem sa il pastrez nu ma mai pot bucura de el . Cu cat plangeam mai milt cu atat ma simteam mai slabita. O asistenta a venit si mi a facut un calcant care m a adormit . Cand m am trezit Ida era inca langa mine

- Spune-mi ca a fost doar un vis te rog.

- Nu draga mea ... e realitatea ... o sa fie bine ... vei vedea

- Nu Ida . Mi-am pierdut copilasul. Dar pana aici i-a fost . Una e sa imi ia sufletul , sa il macelareasca si sa il.arunce la.gunoi dar alta e sa imi omoare copilul . Pentru asta va plati intr-o zi , mai devreme sau mai tarziu ... jur!

#Iunie 2014

Primesc pe zi ce trece mai multe mesaje de la James dar le sterg fara sa le.citesc

Chiar nu ma intereseaza ca el sufera . Nu. Gandul la zilele in care voiam sa imi iau zilele , zilele negre in care am suferit , zilele in care nu faceam altceva decat sa.privesc in gol , acest gand ma facea sa nu imi pese . Si chiar nu imi pasa insa intr-o zi am deschis din greseala unul dintre mesaje , ultimul .

James. " .... Stiu ca nu citesti mesajele si stiu ca nu vei fi langa mine in ultma mea zi pe acest pana de aceea vreau sa iti scriu tot ce am pe suflet in acest mesaj pe care sufletul meu ar vrea sa il vezi .. Sofia eu ... "

Blestemul SofieiDonde viven las historias. Descúbrelo ahora