Κεφάλαιο 2ο

413 46 2
                                    

Στέκομαι όρθια μόνο με τα εσώρουχα μπροστά τους. Έχω πλύνει τα χέρια μου και το πρόσωπο μου στο ιδιωτικό μπάνιο του δωματίου μου και τώρα δεν είμαι σίγουρη για το τι περιμένω.

Η Charlotte με πλησιάζει μια ένα μεγάλο άσπρο βαζακι.

«Κλείσε τα μάτια σου.»μου λέει καθως ανοίγει το βαζακι.

«Τι είναι αυτό;»ρωτάω ανήσυχη.

«Ειναι η κρέμα που  κάνει το δέρμα μας να μοιάζει με πορσελάνη. Δεν κυκλοφορεί στην αγορά , το έχει μόνο ο αφέντης μας. Πρέπει να το φοράμε πάντα ,όταν είμαστε στο σπίτι πιο πολύ ,όταν είμαστε έξω  λιγότερο. Δεν αλλάζει αυτό ,μόνο η ποσότητα που πρέπει να βάζεις σε κάθε περίπτωση. Τώρα δηλαδή που είμαστε σπίτι ,βάζουμε πολύ και παντού.»λέει καθώς μαζί το χειρότερο της μέσα.

«Και αν δεν θέλω να το βάλω ή να ακολουθήσω γενικά κάποιο από τους κανόνες του ;»ρωτάω κάνοντας ένα βήμα πίσω.

«Τότε σου επιβάλει τιμωρία ανάλογη με τον κανόνα που έχεις παρέμβει.Τωρα άσε με να σε βοηθήσω σε αυτό.»λεει και αφού αναστενάζω κλείνω τα μάτια μου και προσπαθώ να μείνω σταθερή.

Η Charlotte απλώνει τη κρέμα παντού στο πρόσωπό μου ,ακόμα και λίγο μέσα στα μαλλιά μου. Κάθε λίγο και λιγάκι βάζει όλο και πιο πολύ πάνω στο πρόσωπο μου ,σαν να δημιουργεί με αυτό το υλικό κάποια μάσκα . Καθώς το απλώνει και στο υπόλοιπο σώμα μου ,στο λαιμό μου ,τα χέρια μου το στήθος μου μέχρι το τέλος του κορμιού μου νιώθω σιγά σιγά οι κινήσεις μου να δυσκολεύουν . Το πρόσωπο μου μοιάζει κοκαλομένο. Νομίζω δεν μπορώ να μιλήσω.

Μουρμουρίζω όσο μπορώ.

«Δεν μπορώ να μιλήσω!»προσπαθώ να πω.

Η Charlotte με κοιτάει.

«Το ξέρω ,χρυσή μου. Έτσι κάνει στην αρχή μέχρι να τη συνηθίσεις . Μετά από λίγο θα νιώθεις να μαλακώνει το πρόσωπό σου και θα μπορείς να μιλήσεις κανονικα ,και να κάνεις γενικά όλα τις κινήσεις φυσιολογικά.»εξηγεί καθώς βάζει λίγη ακόμα από τη κρέμα στους ώμους μου και τον λαιμό μου.

Νιώθω να πνίγομαι. Αυτό είναι τρελό! Δεν μπορώ να το κάνω αυτό κάθε μέρα!

«Τελειωσα!»ανακοινώνει και οι υπόλοιπες κοπέλες μπαίνουν στο δωμάτιο.

Η Emma κρατάει στα χέρια της το σίδερο μαλλιών και μερικές κορδέλες ,η  Georgia το φόρεμα και η Kylie δύο κουτιά με καλλυντικά.

Αυτό είναι τρομακτικό.

«Τελεια! Έχω αναλάβει τα μαλλιά ,ελπίζω να έβαλες λίγη κρέμα στη ρίζα.»λέει η Emma και η Charlotte αναστενάζει ενοχλημένη.

The DollhouseWhere stories live. Discover now