Κεφάλαιο 6ο

399 44 12
                                    

Όταν βγαίνω από το μπάνιο νιώθω επιτέλους σαν έναν άλλος άνθρωπος. Νιώθω ξανά ο εαυτός μου . Βλέπω ξανά τον εαυτό μου στον καθρέφτη.

Η Mia που είχε χαθεί τις τελευταίες δύο μέρες

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Η Mia που είχε χαθεί τις τελευταίες δύο μέρες. Το μόνο θετικό υποθέτω με αυτή τη κρέμα που βάζουμε πάνω μας είναι ότι λειτουργεί κάπως σαν μάσκα ,αφού έχει πια εξαφανιστεί κάθε ίχνος σπυριού που υπήρχε στο πρόσωπο και τη πλάτη μου . Αυτό είναι καλό. Αλλά μου δίνει την εντύπωση πως έχει ως στόχο την σταδιακή μεταμόρφωση μας σε πραγματικές κούκλες. Τα κορίτσια υποθέτω που τη βάζουν πάνω τους τόσο καιρό θα έχουν δει ήδη μεγάλες αλλαγές πάνω τους.
Ελπίζω κάποια μέρα να μάθω που αποσκοπούν όλα αυτά.
Κάποια μέρα... Πόσο καιρό δηλαδή μπορεί να μείνω εδώ;
Όλες τους βρίσκονται εδώ μέσα εδώ δύο χρόνια. Εγώ μόνο δύο μέρες. Αλλά ακόμα και η σκέψη του να μείνω εδώ για πάνω από ένα χρόνο με τρομάζει απίστευτα πολύ.

Χωρίς να το περιμένω η Charlotte μπαίνει μέσα ταχύτατα και με κοιτά.

«Εξαιρετικά,τελείωσες και εσύ. Μόλις τελείωσα με την Kylie και ήλπιζα να είχες τελειώσει και εσύ με το μπάνιο για να σου βάλω τη κρέμα. Κάτσε να τελειώνουμε γιατί έχουμε ακόμα 2 ώρες μέχρι να έρθει ο ψυχολόγος και όλες πρέπει να κάνουμε μπάνιο και να είμαστε στην εντέλεια όταν έρθει.»λέει αγχωμένη.

Την κοιτάζω και κάθομαι ενώ αυτή αρχίζει να απλώνει τη κρέμα στο πρόσωπο μου.

«Το ξέρω πως μίλησα κάπως απότομα προηγουμένως , αλλά θέλω να ξέρεις πως δεν εχω κανένα πρόβλημα μαζί σου. Αντιθέτως ,δείχνεις απόλυτα λογική και πολύ καλή και γλυκιά. Απλά δεν ξέρεις ακόμα τα πράγματα πως λειτουργούν εδώ μέσα και εγώ είμαι κάπως ... ψυχαναγκαστική ας πούμε. Θέλω όλα να είναι σε μια τάξη ,έτσι όλα κυλούν καλά και καμία δεν τιμωρείται. Γιατί πίστεψέ με ,καμία τιμωρία δεν είναι ευχάριστη. » ομολογεί και απολογείται η Charlotte .

Της γνεύω δείχνοντας της πως ειμαι εντάξει και πως στην ουσία είμαστε καλά.

« Παρεπιπτόντως, μου είπε η Kylie αυτό που της είπες για τον αφέντη και το γάλα και τη φάση με τα ρεψίματα. Κοίτα, προσωπικά δεν μου έχει συμβεί αλλά σε κάθε μία μας είχε τελείως διαφορετική αντιμετώπιση από την άλλη. Θεώρησε το σαν πείραμα του. Οπότε ,θέλω να πιστεύω πως θα είσαι εντάξει.»λεει καθώς την ακούω με προσοχή.

The DollhouseWhere stories live. Discover now