Κεφάλαιο 12ο

352 46 5
                                    

Τελειώνω το πρωινό μου και αφού δεν έχω καμία δουλειά να κάνω αποφασίζω να κάνω βόλτες γύρω γύρω.Η Kylie είναι μαζί μου.

«Τι έχεις;»με ρωτά καθώς κοιτάζει το προβληματισμένο βλέμμα μου.

«Τι ; Τίποτα δεν έχω. »λεω αποφεύγοντας να απαντήσω .

Σταματάει μπροστά μου και με κοιτάζει με το σοβαρό της πρόσωπο.

«Mia,ακόμα και τυφλός θα καταλάβαινε πως κάπου ταξιδεύεις. Τι έχεις; Έγινε τίποτα; Έχει να κάνει με το γεγονός ότι ήσουν πάλι στη σοφίτα;»αρχίζει να ρωτάει επανωτά η Kylie.

Αναστενάζω.

«Ειναι πολλά ,Kylie. Τόσα πολλά ερωτήματα,και κανένας δεν μπορεί να μου δείξει την απάντηση. »λέω καθώς κάθομαι στη καρέκλα στο δωμάτιο παιχνιδιών.

Η Kylie κάθεται απέναντι μου.

«Μπορώ να σου απαντήσω εγώ, ξέρω πλέον πάνω κάτω την απάντηση όλων όσων συμβαίνουν εδώ μέσα . Ριχ'το.»λεει προσπαθώντας να φτιάξει τη κατάσταση .

«Πάμε στοίχημα ότι δεν ξέρεις σχεδόν τίποτα;»μουρμουρίζω .

Σηκώνει το φρύδι.

«Πάμε, θα δεις πως γνωρίζω τα πάντα.»λέει και ισιωνει τη πλάτη περήφανα.

Χαμογελώ αλαζονικά.

«Γιατί παίρνουμε τα χάπια που μας δίνει συγκεκριμένες μέρες του μήνα και γιατί άλλοτε παίρνουμε ένα και άλλοτε δύο από αυτά;» ρωτώ το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό.

Σκέφτεται για ελάχιστα δευτερόλεπτα και τελικά γυρίζει και με κοιτάζει . Αναστενάζει.

«Τα χάπια είναι αντιψυχωτικά. Δεν θεωρείς λογικό κάποιος που μένει εδώ τόσο καιρό πρέπει να παίρνει κάτι για να μην καταρρεύσει; Ο Chris ,ο ψυχολόγος , το συνίστησε στον κύριο Peyton. Οπότε μπορείς να χαλαρώσεις όσον αφορά αυτό το θέμα. »λέει με σιγουριά.

Όσο ειλικρινές και αν ακούγεται αυτό ,δεν νομίζω να είναι πράγματι κάτι τόσο απλό. Ακόμα και αν είναι αντιψυχωτικά, γιατί ο Peyton βάζει άνδρες να τις περνούν το βράδυ; Γιατί μετά είναι όπως είναι; Σίγουρα κάτι άλλο υπάρχει πίσω από αυτό.

«Καλα ,εντάξει . Ας πούμε πως σε πιστεύω . Τι εξήγηση έχεις για το πώς φέρεται η Ava και η Charlotte μετά από τη νύχτα που πήραν δύο χάπια και όχι ένα;»τη κοιτάζω με στενό βλέμμα.

Χάσκει.

«Μα προφανώς είναι η επίδραση των χαπιών. Αν ένα σε χαλαρώνει και σε κρατά σε ένα επίπεδο ηρεμίας ,τα δύο είναι λογικό να επιδρούν με τον τρόπο αυτό στη ψυχολογία τους. Τις κάνει χαρούμενες. Μας κάνει χαρούμενες. Πού είναι το κακό σε αυτό;»λέει καθώς μοιάζει σαν να θυμώνει.

The DollhouseWhere stories live. Discover now