Κεφάλαιο 4ο

409 50 9
                                    

Η ώρα είναι 8:45 που ,σύμφωνα με τα κορίτσια, σημαίνει πως έχουμε σχεδόν μισή ώρα για να ετοιμαστούμε για ύπνο.
Έχω προλάβει και έχω κάνει ένα γρήγορο  ντουζ ,χωρίς  να βρέξω  τα  μαλλιά μου  ,έχω  πλύνει  τα δόντια  μου  και είμαι  έτοιμη  να βαλω  τις πιτζάμες μου όταν η Emma μπαίνει μέσα. Με βλέπει και ασπρίζει.

«Έκανες μπάνιο;!»φωνάζει φρικαρισμένη.

Την κοιτάζω φοβισμένη.

«Ναι ,γιατί; » ρωτώ ανήσυχη για την απάντηση της.

«Έφυγε όλη η κρέμα! Θεέ μου! Γρήγορα δεν έχουμε πολύ χρόνο , πρέπει να στη ξανά βάλω!»λεει και τρέχει μέχρι το μπάνιο και επιστρέφει με το μεγάλο βάζο.

Γνωρίζοντας τι να κάνω πια ,κλείνω τα μάτια μου και προσπαθώ με όποιον τρόπο μπορώ να διευκολύνω την Emma σε αυτό το δύσκολο έργο.

Όταν τελειώνει παίρνει μια βαθιά ανάσα και τη βγάζει έξω χαλαρή πια.

«Αυτο μην το ξανακάνεις!Παραλίγο να πάθω καρδιακή προσβολή!»λέει ακόμα τρεμαμενη.

Προσπαθώ να μιλήσω αλλά δυσκολεύομαι.

Με κοιτά.

«Και αν δε την έχω βάλει καλά; Θεέ μου,δεν θέλω να γίνω αιτία να τιμωρηθείς!»αρπάζει ξανά το βαζακι και προσθέτει σε μερικά σημεία ακόμα και στα μαλλιά μου ,στα οποία δεν έβαλε την πρώτη φορά αφού δεν είχα λουστεί.

«Νομίζω πως είμαι εντάξει Emma .Σε ευχαριστώ πολύ και συγγνώμη για αυτό!»καταφέρνω να πω τελικά.

«Δεν πειράζει γλυκιά μου ,δεν το ήξερες. Απλά να γνωρίζεις πως το μπάνιο γίνεται στον ελεύθερο χρόνο μας και όχι λίγα λεπτά πριν τον ύπνο. Α και κάτι που μου είπε η Ava να σου πω. Αφού η Charlotte και η Isabelle βοηθούν στο μαγείρεμα , η Georgia και η Ava στο καθάρισμα ,εγώ στη κρέμα,στα μαλλιά και στα μαθήματα  και η Kylie στο εμφανίσιακο κομμάτι ,πιστεύουμε πως πρέπει ν και εσύ να σκεφτείς σε ποιο σημείο μπορείς να ενσωματωθείς ανάλογα με αυτά που ξέρεις και μπορείς να κάνεις. Αλλά αυτά θα τα πούμε αύριο. »λέει και κλείνει το βαζακι.

Γνεύω.

«Φυσικά, κανένα πρόβλημα.» αποκρίνομαι.

«Ωραια. Τώρα παω να φωνάξω την Ava για να σου πει ένα άλλο πραγματακι για να μην φρικαρεις. Μισό λεπτό!»λεει και τρέχει έξω από το δωμάτιο μου.

Λες και τώρα δεν είμαι φρικαρισμένη. Κοιτάζομαι ξανά στον καθρέφτη και έρχομαι ξανά αντιμέτωπη με αυτό το ψεύτικο είδωλο.

The DollhouseDonde viven las historias. Descúbrelo ahora