Κεφάλαιο 11ο

354 44 9
                                    

Προσπαθώ να εξαφανίσω το βλέμμα απορίας από το πρόσωπό μου όταν ακούω τα βήματα να πλησιάζουν. Δεν θέλω να καταλάβει τίποτα. Αν  και
υπάρχουν κάμερες που πιθανότατα θα δει , μπροστά του θα κάνω ακριβώς αυτό που θέλει. Θα είμαι ακριβώς αυτή που πρέπει για να μην πάω εκεί. Θα κάνω τα πάντα...καλα, σχεδόν τα πάντα.

Μπαίνει στο δωμάτιο με δύο πιάτα μακαρόνια με σάλτσα ,ενώ στα δάκτυλα του αριστερού χεριού του κρατά ένα μαύρο κουτάκι χαπιών.
Όχι πάλι.

Αφήνει τα μακαρόνια στο τραπέζι και εγώ χωρίς να πω τίποτα αρχίζω να τρώω.
Το χέρι του ακουμπά το κεφάλι μου απαλά αλλά μόνο στη κίνηση τα μάτια μου κλείνουν περιμένοντας να νιώσουν κάποιο είδος πόνου. Ανοίγουν όταν το χέρι απομακρύνεται .
Ο Peyton φεύγει από δίπλα μου και πάει στην άλλη μεριά του τραπεζιού και με το κουτάκι στο χέρι αρχίζει να μοιράζει τα χάπια στα κορίτσια.

«Charlotte, εσύ δύο σήμερα.»λέει και αυτή γνεύει.

Στη συνέχεια αφήνει ένα χάπι στη κάθε μία ,μέχρι που φτάνει σε εμένα.
Κοντοστέκεται καθώς με κοιτάει.
Στο τέλος αφήνει ένα χάπι μπροστά μου.

«Πιείτε το τώρα . Εκτός από εσένα Mia. Είναι κάτι που πρέπει να κάνεις ακόμα ,θα σου πω μετά .»λεει και γνεύω καθώς αισθάνομαι το χρώμα να χάνεται από το πρόσωπό μου .

Κοιτώ διακριτικά τις άλλες κοπέλες που κοιτώντας διακριτικά ανταλλάσουν απορημένα βλέμματα.

Ω εγώ είμαι πιο μπερδεμένη από εσάς.

Τι μπορεί να θέλει;
Κυριολεκτικά ήμουν όλο το βράδυ και όλη την ημέρα στο εργαστήρι βασανιστηρίων του ,τι άλλο θέλει από εμένα; Εντάξει ,μπορεί να μην έχω αποδείξει ακόμα ότι είμαι ... πρόθυμη να κάνω ότι μου ζητήσει αλλά ...πφφ!

Τα κορίτσια παίρνουν το χάπι και παρατηρώ την Charlotte που καταπίνει και το δεύτερο, ενώ στο τέλος χαμογελά απαλά.

Προς το παρόν δεν ξέρω πως ακριβώς σε επηρεάζει αυτό το χάπι ,αλλά σίγουρα δεν θα με έκανε να χαμογελάσω.

Θεέ μου! Μήπως είναι ναρκωτικά;
Ωχ Θεέ μου! Όχι όχι όχι!
Αποκλείεται.
Γιατί να είναι άλλωστε; Εννοώ ,δεν είναι λογικό ,πέρα από το γεγονός ότι έχει 7 κοπέλες σε ένα σπίτι και τις αναγκάζει να ζουν όπως θέλει αυτός , να διαλέγει μια συγκεκριμένη εβδομάδα του μήνα όπου τους δίνει ναρκωτικά και την επόμενη εβδομάδα να είναι καλά. Όχι όχι!
Επιπλέον πρέπει να προσθέσω και το γεγονός ότι το βράδυ όταν όλες κοιμούνται ,έρχονται εκείνοι οι άντρες και παίρνουν τη κοπέλα που πήρε τα πιο πολλά χάπια.
Όντας αφηρημένη με τις σκέψεις μου δεν καταλαβαίνω ότι όλες έχουν φύγει από το τραπέζι όταν ακούγεται το όνομα μου.

The DollhouseNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ