Κεφάλαιο 13ο

373 45 25
                                    

Στη διάρκεια του φαγητού κανένας δεν μίλησε . Μπορώ να πω ήταν σχεδόν φυσιολογικό ,εκτός από το κλασσικό κομμάτι του ρεψιματος στο τέλος.

Έχω αρχίσει να πιστεύω βασικά πως πέρα από το γεγονός ότι με αντιμετωπίζει σαν παιδί , θέλει να μου δείξει δύο πράγματα. Ένα από τα δύο ,βασικά. Είτε το ότι δεν πρέπει να κρατάω τίποτα μέσα μου ,με την έννοια ότι ίσως πρέπει να γίνω πιο ανοιχτή σαν άνθρωπος είτε το ότι πρέπει να φέρομαι σε ένα αηδιαστικό φρικιό που ρεύεται και μοιάζει με κούκλα.
Τι να πω ; Το πρώτο μοιάζει πιο λογικό...
Όταν τελειώνουμε έχουμε μερικές ελεύθερες ώρες ,αλλά εγώ μένω πίσω καθώς γνωρίζω πως ο Τύραννος θέλει να μου δείξει το καινούριο μου δωμάτιο.
Καθώς περιμένω στις σκάλες , σκέφτομαι τη περίπτωση το καινούριο μου δωμάτιο να είναι στο υπόγειο...Θεέ μου ! Απάνθρωπο...
Όχι όχι όχι! Θετικές σκέψεις. Μπορεί να υπάρχει και άλλο δωμάτιο και να μην το ξέρω ακόμα ,να μην το ξέρει κανείς.
Ξαφνικά νιώθω ένα χέρι στη μέση μου που με σπρώχνει προς τα πάνω. Ανεβαίνω τις σκάλες με σταθερό ρυθμό ενώ ένας κόμπος έχει σχηματιστεί στο στομάχι μου.
Όταν φτάνουμε στον πρώτο όροφο σταματάω και τον κοιτάζω.

«Πάνω, Mia .»λεει και τότε νιώθω το πρόσωπό μου να χάνει το χρώμα του.

Ωχ Θεέ μου. Το δωμάτιο μου θα είναι το δωμάτιο των βασανιστηρίων; Θέλει να με σκοτώσει;Όχι όχι όχι!
Μήπως δεν υπάρχει δωμάτιο για μένα επειδή απλούστατα θέλει να με σκοτώσει τώρα; Έχω αρχίσει να πανικοβάλλομαι και νομίζω το καταλαβαίνει όταν κάνω το πρώτο ταραγμένο βήμα προς τα πάνω .
Φτάνουμε στον δεύτερο όροφο και στέκομαι στο κέντρο , περιμένοντας τον Τύραννο να ανοίξει κάποια από τις τρεις πόρτες , ελπίζοντας σε οποιαδήποτε άλλη εκτός από τη μεσαία,η οποία οδηγει στη μικτή κόλαση μου.

Τότε πετάγεται το υποσυνείδητο μου :
Δηλαδή θα προτιμούσες το δωμάτιο του από το δωμάτιο των βασανιστηρίων;

Εμ ... Δεν ξέρω ποιο από τα δύο θα ήταν βασικά χειροτερο....το να κοιμάσαι με τον ίδιο διάβολο ή απλά στην κόλαση του; Δεν μπορώ να απαντήσω.

Για καλή μου ,ίσως και όχι, τύχη ξεκλειδώνει τη πόρτα στα αριστερά μου , η οποία δεν ξέρω ακόμα τι κρύβει. Η πόρτα ανοίγει και ο Τύραννος με αφήνει να περάσω πρώτη μέσα.

Τα μάτια μου γουρλωνουν. Ει;νιντο δωμάτιο μου. Ακριβώς όπως ήταν το κάτω ,έτσι είναι και αυτό. Δεν υπάρχει καμία διαφορά!Εγώ νόμιζα πως συνδέονταν αυτά τα τρία δωμάτια μεταξύ τους. Περπατάω προς το εσωτερικό ,και κατευθύνομαι προς το μπάνιο ,αλλά όταν ανοίγω τη πόρτα έρχομαι αντιμέτωπη με άλλη μια έκπληξη.

The DollhouseWhere stories live. Discover now