Chapter 4: Sousedi:

197 12 2
                                    

Pohled Chrise:

"Kdo by to moch bejt?" ptá se táta a jde ke dveřím. Za dveřmi stála mile se usmívající paní. Byla menší, silnější postavy a mohlo jí být tak kolem 40 let. Za ní stál kluk asi v mym věku. Měl na sobě bílé triko, ve kterém bylo krásně vidět jeho nasvalené potetované tělo. Černé vlasy měl vyčesané nahoru a jeho dokonale plné rty byly zkroucené do znuděného výrazu. "Dobrý den, zaslechla jsem, že se sem někdo bude stěhovat a když jsem viděla auto tak jsem si řekla, že vás půjdu přivítat" promluvila žena směrem k nám. "jsem vaše sousedka od naproti, Davisová Lilly, a tohle je můj syn Tom. Těší mě." řekla a natáhla ruku směrem k tátovi. "Dobrej, taky mě těší," odpověděl táta a podal jí ruku. "já jsem Rowen Williams a tohle je můj syn Christian." pokračoval a chytl mě za rameno. "Stačí Chris, díky." dodal jsem a taky si s ní podal ruku. "Nechcete jít na chvíli dovnitř?" nabídl jí táta. "Děkuju, jste milý, ale nechci obtěžovat." opáčila paní Davisová. "To je otrava, počkám na tebe doma ju? Čus." řekl otráveně Tom a odešel. "Omluvte ho, chová se tak od té doby, co mu zemřel otec." omluvila se za Toma paní Davisová. "V pohodě. Chápu to. Tak asi naschle a kdyby jste chtěla, tak se stavte." řekl táta. "Ano jistě, děkuji. Na shledanou." rozloučila se a táta zavřel dveře.

Po chvilce jsem odešel do pokoje a vytáhl si notebook z jednoho z kufrů. Vyndal jsem spacák ve kterym teď budu bohužel chvíli spát než stěhováci dorazí. Zapnul jsem notebook a najel na facebook. Měl jsem novou žádost o přátelství. Když jsem kolonku rozklikl nevěřil jsem očím.

Na notebooku se zobrazila profilová fotka a jméno Tom Davis. Hnědovláskovy se rozzářil úsměv a zrudly tváře. Pomalu klikl na tlačítko "přijmout".


Tak jo lidičky, dneska je ta kapitolka opravdu krátká, ale budou Velikonoce a já teď nemám čas. Ale i tak doufám, že se vám to líbí a taky doufám, že to v budoucnu bude číst i někdo jiný než Lavrilka. I když jsem ráda, že to čte aspoň někdo. Takže děkuju moc. 😊❤😊

U další kapitoly SAYONARA.

- Just Eli





The Boy Next DoorWhere stories live. Discover now