Chapter 9

104 3 0
                                    

(bro hug pro efekt 😂)

Pohled Chrise:

Ráno:
Vzbudil jsem se a z kuchyně uslyšel hlas. Sejdu schody "Dobře děkuji." slyším tátu jak ukončuje hovor. "O co jde?" zeptám se. "Dobrá a špatná zpráva. Dobrá, stěhováci prej dorazí už dneska okolo třetí. Špatná, nemaj moc času takže to budeme muset odtahat my. Budeš už doma ze školy?" říká s radostí a zároveň únavou v hlase. "Jojo, budu." odpovím a jdu se obléknout. Vyjdu a před domem už na mě čeká Tom. "Chceš hodit?" ptá se a hlavou kývne ke své motorce. "Jasně!" odpovím s úsměvem. *přejdu k motorce* "Jak.. jsi se vyspal?" zeptá se trochu zaraženě. "Jo. Ehm. Docela dobře." to bylo divný. *nasadíme si helmy a vyrážíme*
U školy:
"Čaau kámo!" ozve se Peter. "Čus, jak je?" odpoví Tom a obejmout se. Ve třídě jsme se potom pozdravili i s holkama.
(asi sem nemusím psát že se pak prostě učili ne?)

Na obědě:
"Někdo něco novýho?" zeptá se Peter jen aby prolomil ticho.
"Já mám novej ship z jednoho filmu, ale myslím že to tady nikoho nezajímá." řekne Mishell a začne se smát. "Já jsem si dneska opravila známku z fyziky na trojku takže asi good." oznamuje Lizzy svůj prospěch. "Já asi nic." pokrčí rameny Tom a všichni se otočí na mě. Trochu se zarazím. "Já se dneska dozvěděl dobrou zprávu. Stěhováci co se nám ztratili a měli dorazit až za tři dny dorazí už dneska. Jinak nic." odpovím. "Tak jo, teď já." řekne Peter s natěšenou tváří. "Já mám novou holku." Otočí hlavu a jeho pohled směřuje na blondýnku v minisukni. "Další? Co se stalo s tou poslední?" ptá se Mishell s jemným znechucením v hlase. "Joo.. Tak s tou jsem se rozešel. Nerozuměli sme si." odpoví Peter a jeho pohled stále míří na blondýnku. "Aaa že by jsi nás třeba představil?" zeptal se Tom. "No nevim jako. Abys mi jí nepřebral." "No to ještě nevim." řekne Tom a směje se. Peter odejde za svojí přítelkyní a po chvíli oba přijdou k našemu stolu. "Takže, tohle je Ellie. Ellie tohle jsou Mishell, Lizzy, Chris a.. promiň vypadlo mi jméno." představuje nás a předstírá že neví jak se Tom jmenuje. "Tom. Jmenuju se Tom." řekne, postaví se a políbí Ellie ruku přičemž Peter jen zakoulí očima. Zato já mám žaludek až v krku. Žárlím teď? Ona se jen trochu zasměje. "Promiň broučku, ale musím jít na manikúru. Zavolám ti." řekne, dá Peterovi pusu na tvář a odchází. Jakmile za sebou zavřela dveře celý stůl, kromě mě Petera se rozesmál. Já jsem jen rád, že odešla. Počkat. Cože? "Uuu na manikúru." řekne Mishell a zahýbe prsty, což spíš vypadalo jakoby chtěla někoho začarovat. "Ha ha, moc vtipný." směje se Peter ironicky. Můj pohled sjel na hodiny. Půl třetí. "Hele, já asi budu muset jít. Ve tři přijedou ty stěhováci." řeknu a pomalu se zvedám. "Počkej odvezu tě." zastaví mě Tom a taky se zvedá. "Tak jo. Díky moc." řeknu a usměju se. "Tak se mějte. Uvidíme se zítra." řekla Lizzy na rozloučenou.

Doma:
"Díky za svezení. Čau zítra." řekl jsem a rozešel se k domu. "Počkej!" křikl na mě Tom "Nechtěli byste pomoct s tím stěhováním?" zeptal se. "Jestli chceš tak ti bránit nebudu, ale myslím že bysme to dali." odpovím trochu nervózně. "Ok, takže já se jen převlíknu a přijdu." řekl jakoby vůbec neslyšel moji odpověď. "Dobře no." zasměju se a jdu domů.

Jdu se do svého pokoje převléknout a po chvilce slyším zvonek. "Jdu tam! To budou ty stěhováci." křikne táta a otevírá dveře ve kterých stojí Tom. Má na sobě černé tílko ve kterém mu krásně vynikají jeho svaly a tetování a černé roztrhné džíny. V podstatě normální oblečení, ale on v něm vypadá jako anděl. I když spíš asi padlý anděl.

"Dobrej, říkal jsem si jestli byste nechtěli pomoct s tím stěhováním

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Dobrej, říkal jsem si jestli byste nechtěli pomoct s tím stěhováním." říká Tom tátovi. "No..." zaváhal táta. "Každá ruka se bude hodit." řekne a pokyne mu rukou aby šel dál.
Když přijeli stěhováci tak nám Tom opravdu dost pomohl. Zatímco já jsem se sotva táhl s dveřmi od skříně on odnesl dva noční stolky jakoby to nebylo nic. Zdá se, že táta z něj má taky radost.

Po stěhování:
"No, to by bylo." řekl táta a sedl si na schod před domem. "Tak já teda asi půjdu." řekne Tom a chystá se odejít. "No počkej! Nechtěl bys třeba něco k pití? Vodu? Limonádu? Pivo?" říká táta. "Nechci rušit. A navíc by mě máma asi zabila. Už je dost pozdě. Ale děkuju za nabídku. Nashle!" jen to dořekl, byl pryč. Trochu mě zarazilo, že řekl že by ho máma zabila. Taková milá paní.
"Hele už je skoro sedm. Jdu se vysprchovat a půjdu spát. Jsem utahanej." řekl jsem tátovi a šel do domu. "Nemusíš mi oznamovat všechno co děláš." křikne za mnou táta a začne se smát.

Po sprše jsem si šel lehnout. Konečně postel! Dávám si do uší sluchátka a s hlavou plnou myšlenek pomalu usínám.

__________________________________

Tak máme tu další kapitolu! Dneska trochu delší. Snad se bude líbit. ☺️
Prosím ⭐ a 💬.

U další kapitoly
❤️SAYONARA❤️

The Boy Next DoorWhere stories live. Discover now