Chapter 8

124 4 2
                                    

Pohled Chrise:

Vyšli jsme že školy a Peter, Lizzy a Mishell šli domů. Tom vytáhl z kapsy krabičku cigaret a zapálil si. "Chceš taky?" zeptal se a podával mi cigaretu. "Ne děkuju, nekouřím." odpověděl jsem a zakroutil hlavou na nesouhlas. Tom beze slov jen otočil hlavu. Chvilku jsme tam jen stáli když najednou promluvil. "Hele, chtěl bych se jenom omluvit za to jak jsem se minule u vás choval." mluví s hlavou sklopenou k zemi. "Myslíš včera? To je v pohodě." odpověděl jsem s malým úsměvem. Podíval se na mě a usmál se. Pohled mu sjel na hodinky "Ku**a!" zakřičel a já se trochu lekl. "Musím do práce. Je to kousek od baráku, nebude vadit když tě vyhodim tam?" ptá se a ve spěchu típe cigaretu. "Nn dobrý." odpovím a spolu odcházíme k jeho motorce.

Zastavili jsme. Sundal jsem helmu a podal ji Tomovi. Rozhlédl jsem se.

"Tady pracuješ?" zeptal jsem se

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Tady pracuješ?" zeptal jsem se. "Jo, nějakej problém?" odpověděl trochu výhružným tónem. "Vůbec ne, tohle je cool, že si takhle přivyděláváš." řeknu a stále koukám na velký červený název Red Pipe café. "Jo? Tak jo.." odmlčel se trochu Tom. "No.. Tak teda asi čau zítra?" řekl a rozešel se ke dveřím kavárny. "Jasně! Měj se!" řeknu a při odchodu mu zamávám.

Doma:
"Ahoj. Jak bylo ve škole?" ptá se táta hned jak vlezu do dveří. "Jo bylo to docela fajn.. Už mám i nějaký kámoše díky Tomovi." odpovím s úsměvem. "Kdo je Tom?" zeptá se nechápavě. "Ehm.. Náš soused? Byl tady včera se svojí mámou."
"Ahhaa ten drzej co hned odešel.. A s tim se jako bavíš jo?"
"Jo, je docela milej." řeknu a odejdu do svého pokoje. Sednu si na zem, dam si sluchátka do uší a pustím na mobilu hudbu. Zapnu si notebook a najedu na Facebook.

Chat s Lukem:

Ch: Čau Kamo
L: Čus. Tak jakej byl první den ve škole?
Ch: Hele asi mi to nebudeš věřit, ale docela to ušlo. 😀
L: Jo?
Ch: Jo dokonce už mám i kámoše.
L: To už mě jako podvádíš jo? 😑
Ch: Neee 😆😆

Takhle jsme si chvíli psali. Řekl jsem mu o všem. O Tomovi, jak se mi asi líbí, jak jsme spolu jeli na motorce i jak jsem poznal noví lidi a jak se mi docela vylepšuje vztah s tátou.

L: Tak to máš dobrý. Hlavně že jsi šťastnej ne?
Ch: Jo.. Řekl bych že docela jo. Akorát mi chybíš. 😐
L: Jaj.. Ty mě taky brácho. Ale možná někdy přijedu. Možná..
Ch: Hm.. Já to chápu.. Je to dálka..
L: Jo no. Hej budu muset jít. Jdu ven s holkou. Tak zatím čus.
Ch: Jo zatím pa.
L: Pa

Konec chatu

Zavřu notebook a přepnu písničku. Pustí se Home od Nicka Jonase a mně dochází jak moc mi domov chybí. Chybí mi Luke, kámoši, místa kam jsem rád chodil. A to jsem tu jeden den. I když tady se mi taky začíná líbit.


Pohled třetí osoby:
A tak Chris sedí ve svém novém pokoji zmatený ze sebe sama. Chce se vrátit nebo je tohle opravdu jeho nový domov?

__________________________________

Taak jo. To je nová kapitola.. Není to nic extra dlouhého ale snad to bude stačit. No nic já se s vámi loučím. Zanechte ⭐ a 💬 prosím.

U další kapitoly
❤️SAYONARA❤️


The Boy Next DoorWhere stories live. Discover now