Chapter 7: Speciální kapitola o Chrisovi a Tomovi:

134 4 0
                                    

Tohle je Chris. Tak nějak ho všichni znáte. Je mu 17, je gay a ví o tom jen jeho kamarád Luke. Rozvedli se mu rodiče a on se pouze s jeho otcem odstěhoval do Queens. Od příjezdu do nového domu měl pořád špatnou náladu (pořád se něco kazilo), ale když poznal jejich sousedku a jejího syna Toma zdá se být vše lepší. Ve škole si díky Tomovo malé pomoci našel přátele, zdá se že se mu vylepšuje vztah s tátou a co je nejdůležitější asi se zamiloval do Toma.

Od té doby co mu jeho (teď už zesnulá) babička dala k vánocům foťák rád fotí vše co mu přijde krásné. Jeho babička pro něj byla všechno, když byl mladší bydlela s nimi a když jeho rodiče chodili do práce starala se o něj ona. Byla pro něj jako druhá matka. Má rád Marvel filmy a vše kolem Avengers. Miluje hudbu a hraní na kytaru. Jeho první kytaru mu koupil táta, i když přemluvit ho k tomu byl nadlidský úkol. Když ho jednou táta zavolal do kuchyně a držel v ruce pouzdro na kytaru jeho oči se rozzářili jak v nějakém animáku. V tu dobu mu bylo 13. Od té chvíle už má druhou kytaru ale ta první mu stále visí na zdi jako připomínka. Sní o tom, že bude hrát profesionálně, ale na to má zatím moc velkou trému. Hraje maximálně sám pro sebe v pokoji a hrával pro svou babičku. Byla to totiž jediná osoba, které mohl říct vše aniž by ho soudila. Zemřela když mu bylo 15 ale jeho to trápí do dnes.

                                                                                                                                                               (Chris anime verze)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Chris anime verze)

A pak tu máme Toma. Na první pohled se zdá jako ne moc příjemný typ člověka, ale když ho poznáte líp, zjistíte, že umí být i milý. Je mu 17 let. Před pár měsíci mu zemřel otec, Toma to dost vzalo a chvíli z donucení jeho matky chodil k psychologovi. Jeho otec byl jeho velký vzor. Jako mladý totiž hrával na kytaru v jedné metalové kapele. Je to velký tajnůstkář a ani jeho nejlepší kamarád Peter toho o něm moc neví. Už několikrát chodil s holkou takže si všichni myslí, že je hetero. To, že je gay popírá, hlavně kvůli jeho pobožné matce. Každý den totiž doma poslouchá jak jsou lgbt lidé odporní a že je to nepřirozené a nenormální. Jednou dokonce řekla, že říct o gayovi že je normální je to samé jako to říkat o drogově závislích lidech. Jeho koníčky jsou hraní na elektrickou kytaru a zpěv. Rád si sám zaleze do pokoje skládá hudbu o jeho každodenním životě. Samozřejmě ji ještě nikdo neslyšel. Také rád sleduje filmy, hlavně horory. Pracuje jako brigádník v jedné kavárně pár bloků od jeho domu.

                                                                                                                                                                (Tom anime verze)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Tom anime verze)

________________________________________________________________________________

Ahoj! Předem se omlouvám za chyby a taky se chci omluvit, že jsem dlouho nic nenapsala, ale jsem prostě líné prase. 🐷😂 Dneska dost možná vyjde ještě jedna normální kapitola a pak nevim. Každopádně tahle povídka mně baví a doufám, že i vás. Budu ráda za každý komentář a vote. 💬⭐

Děkuju a u další kapitoly

❤SAYONARA❤

The Boy Next DoorWhere stories live. Discover now