Chapter 5: První den školy:

199 11 2
                                    

Pohled Chrise:

To ráno bylo jako každé jiné až na to, že se vzbudil s myšlenkou na černovláska o kterém se mu zdálo. Včera mu napsal....

Včerejší chat s Tomem:

T- Hey, sup?

Ch- Čau, nic moc, ty?

T- Chtěl jsem se jenom zeptat jestli nechceš ráno hodit do školy? Slyšel jsem, že jdeš na tu samou co jsem já.

Ch- Aha. No.. klidně, pokud ti to nevadí.

T- Kdyby mi to vadilo tak bych se neptal, ne? Takže zejtra v půl osmý před tvym barákem?

Ch- Jop, klidně. Musim jít spát je pozdě. Tak pa.

T. Měj se.

Konec chatu.

Rozepnul jsem spacák a šel ke kufru ze kterého jsem vysoukal černé pomačkané rifle, bílé tričko a modrou kostkovanou košili. Oblékl jsem se a seběhl po schodech kde táta opřený o kuchyňskou linku popíjel ranní kávu. "Byl jsi včera něco koupit?" zeptám se směrem k tátovi který jen kývne hlavou na nesouhlas. "Hlavně, že máš kafe." pomyslel jsem si a podíval se na hodinky. 7:20. Za chvíli mám sraz s Tomem, aspoň tam budu o něco dřív. Vzal jsem si školní batoh obul si boty a vyšel z domu.

Po chvíli dorazil Tom a já se zděsil.

 "Myslel jsem, že máš auto když jsi říkal, že mě hodíš do školy

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

"Myslel jsem, že máš auto když jsi říkal, že mě hodíš do školy." ozval jsem při pohledu na Toma s helmou sedícího na motorce. "Aha, a já myslel, že máš koule. No nic, šťastnou cestu do školy." vysmál se mi a chystal se odjet. "Tak jo, počkej." zastavil jsem ho se zakroucením očí a nesedl si na motorku. "Vem si helmu, nechci tě mít na svědomí když nabouráme." řekl s vážným tonem Tom a podal mi helmu. Tohle mému strachu moc nepomohlo. Černovlásek se začal smát "Drž se!" řekl a nastartoval. Po chvíli už jsme však jeli a můj strach opadl, cítil jsem se bezpečněji, s ním.

 Po chvíli už jsme však jeli a můj strach opadl, cítil jsem se bezpečněji, s ním

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Konečně jsme dorazili do školy, sundali jsme si helmy a rozešli se ke dveřím. Zatímco jsem si vysloužil pár nehezkých pohledů, mě Tom uklidňoval ať si jich nevšímám, že určitě zapadnu. Jsem s Tomem i ve stejné třídě. Šel jsem si sednout do lavice o které mi Tom řekl, že je volná. Když začala hodina vešla do třídy naše učitelka, paní Meyersová. Je bruneta, dlouhé vlasy, štíhlá, okolo plus mínus 30ti let. Postavila se před třídu a první co udělala bylo: "Milí žáci, máme zde nového spolužáka." řekla a pokynula mi rukou abych se šel postavit před třídu. "Pověz nám něco o sobě." řekla a čekala až ze mě něco vypadne. Tak jsem začal trochu koktavě: "Noo... Jmenuju se Christian Williams, ale všichni mi říkaj prostě Chris. Je mi 17 let a přistěhoval jsem se sem z Oxfordu. Bydlím tu jenom s tátou, protože se naši rozváděj, což byl taky důvod stěhování. Moje oblíbený předměty ve škole jsou asi výtvarka, čeština a literatura. Možná ještě hudebka. Nemám rád matiku a tělocvik. Takhle dobrý? Nebo.. mám říct ještě něco?" zeptal jsem se směrem k učitelce. "To bude asi stačit, děkuji Christiane. Běž se posadit a můžeme začít s výukou."

Po hodině jsem šel s učitelkou do kabinetu aby mi dala rozvrh a potřebné učebnice.

Na obědě mě Tom představil svým kamarádům Peterovi, Lize a Mishell a já začal mít pocit, že se tohle všechno možná mělo stát.

Okay lidi... Další kapitola... Trvalo to déle, ale je tu.

Hope you like it.

Vote a koment?

Zatim Sayonara

-Just Eli

The Boy Next DoorKde žijí příběhy. Začni objevovat