×7×

5.3K 556 1K
                                    

Bana bakın şimdi

Zlöföwösöaösö cidden çok sinirleniyorum.

Kitap yüzünden sürekli Jungkook hakkında linç yiyorum ve bu canımı sıkmaya başladı. Nedir sizin bu ficleri aşırı ciddiye alma olayınız ya? İyice gerizekalı oluyorsunuz cidden.

Her ficte kötü şeyler yapan biri olabilir. Ben bu fic için Jungkook'u seçtim. Başkasında Jimin'i seçerim diğerinde Taehyung'u. Ya kötü karakter bile değil, hiçbir şey yapmamış daha. Bu benim kararım ve bu kararın saygı çerçevesinde yorumunuzu yapmayacaksanız sağ köşedeki geri tuşuna basarak hikayemden çıkarsanız sevinirim. Kimseyi zorla burada tutmuyorum.

Siz istiyorsunuz ki Jungkook hikayede bir sürü bokluk yapsın, herkesin hayatını bitirsin, birine tecavüz falan etsin ama onu gömme, ona kötü şeyler yapma, onu ezme. Abi ruh hastası mısınız siz dpeöesösçsşzöeö

İşte okuyor kitabı mesela Jin Jungkook ailesini öldürdüğü için ona kötü zamanlar yaşatıyor. O da giriyor mesaj bölümüne JUNGKOOKA ÖYLE YAPMA. ONU EZMEYİN. JUNGKOOK NİYE KÖTÜ KİŞİ OLUYOR?

Bebeğim, canım, güzelim. Sadece bir kitap. Bak altını çiziyorum. Sadece bir kitap.

İstersem dünyadaki en kötü kişi yaparım. ALT TARAFI KİTAP YA

Ya bakın anlamıyor değilim. Bende okuduğumda üzülebiliyorum. Ama gidip de her boku yapmış bir karakter üzüldü diye ortalığı karıştırmıyorum. Zamanında kötü şeyler yapmış şimdi pişman eyvallah. Suçsuz halde çok kötü davranılmış ona da eyvallah.

Abi lütfen ya, gözünüzün yağını yiyeyim şu ficleri bu kadar ciddiye almayın. Allah belamı versin sizin yüzünüzden hikayeleri silmek istiyorum. Tiksindim yemin ederim.

Hadi ben Jungkook'u ficte kötü karakter yaptım, ezdim, ficin sonunda hak ettiğini buldu. Eeee noldu şimdi? Yaptım da ne oldu? Kıyamet günü mü geldi? Dünyanız mı durdu? Her şey yok mu yoldu?

Ha ben bu ficte Jungkook'u kötü kişi yaptım ya O da okuyup ağlıyordur, şimdi beni niye kötü karakter yaptı, beni niye gömüyor diye.

Ciddiyim. Böyle yapacaksanız okumayın. Aptal davranışlarınıza göz yumacak değilim. Sonra ağlıyorsunuz üstüme geldi, laf attı bağırdı diyerek.

Ayrıca boşunuza parmaklarınızı da yormayın bence. Sizin yorumunuz için aklımdaki hikayeyi değiştirecek değilim. Bu böyle bir kitap olacak. Okuyup okumamak size kalmış.

ÖZÜR DİLERİM CEYKEYİM SENİ HİÇBİR DEĞERİ OLMAYAN SİKİK BİR KİTAPTA KÖTÜ KARAKTER YAPTIĞIM İÇİN. LÜTFEN ÜZÜLÜP KENDİNİ HARAP ETME.

100 oy

Taehyung

Koltuğa kendimi atıp hala sikik bir inatla sedye'de yatan bedene baktım. Tam olarak 5. Haftaya giriyorduk. Doktor beni daha fazla hastane de tutamamıştı. Bende çıkmıştım. Artık hastanede olmadığım için yanına hiç gitmemiştim. 3 haftadan sonra ancak gelebilmiştim çünkü Jungkook asla izin vermemişti.

Neden böyle yaptığını bilmiyordum. Abisine duyduğu kinin nedeni neydi? Ki Jimin'in ona karşı ne bir sinirini ne de soğukluğunu görmüştüm. Sanırım olan her şey, Jungkook'un kafasındaydı.

Koltuğa yerleşip son zamanlarda sürekli yaptığım şeyi yapıp sahtece gülümsedim.

"Bugün nasılsın domuz? Uzun zaman oldu. Benim...vaktim yoktu."

Jungkook'u anlatıp onu sonsuza kadar komaya sokamazdım.

"Doktorların dediğine göre en ufak bir ilerleme bile kat etmemişsin. Amacın ne senin?"

My Brother's BoyfriendWhere stories live. Discover now