×51× Final

2.5K 205 427
                                    

Merhaba bebelerim şimdi size ne yapacağınızı söylüyorum. Gidiyorsunuz canım Lunarımın hesabına onu takip ediyorsunuz sonra tıpış tıpış Narnia'yı okuyorsunuz. inflameslunar

Hayatımda bu kadar güzel anlatım ve betimleme çok az gördüm ben. Ki zaten Lunar au'ları ile bir efsane yaratan birisi. Kendini gömüp duruyor çok kızıyorum 😡🤬

Amcık karının benden daha iyi bir anlatıma sahip olduğuna yemin edebilirim. Cidden aşırı aşırı aşırı aşırı aşırı aşırı aşırı aşırı aşırı İYİ!

O yüzden hemen gidin okuyun hak ettiği değeri alsın.

Gidenlerin yanaklarından öpüyorum banane diyenlere geberit.

Ve evet ne kadar uzatsak da o gün geldi.

Sizinle konuşmak istediğim bir konu da var. Wattpadi bırakmayı düşünüyorum.  Biliyorsunuz bu biraz yorucu bir iş ve ben gerçekten yoruldum. Biraz kafamı dinleyip kendi hayatıma öncelik vermek istiyorum. Yazmayı hala çok seviyor ve istiyorum ama eskiklerim var.

Zaten gidişimin büyük bir kayıp olacağını da sanmıyorum o yüzden bir süreliğine birbirimize veda etmemiz gerek.

Bana bakın köpek mamaları sakın ağlamayın bak geri döneceğim dedim vallaha döverim sizi.

Her şey yolunda giderse büyümüş, değişmiş, artık daha iyi ve kalemi sağlamlaşmış Misu olarak karşınıza geri çıkacağım.

O zamana kadar kendinize çok çok iyi bakın. Geldiğimde herkesi burada görmek istiyorum.

Son kez bu kitaptaki yanlışlar için ağlayabilirsiniz

SON KEZ YORUM İSTİYORUM

Son kez iyi okumalar köpek mamalarım...

Kapının yüksek sesli çalınması ile huzur ve rahatlık uykum beni yavaş yavaş terk ederken kolumu ve bacağımı yanımda hala uyuyan bedenin üstüne attım ve ağzımı iyice açarak esnedim. Yorgundum aslında ama garip bir şekilde enerjiklik vardı içimde. Göğsümde hissettim kolla ile yatakta ona doğru çekildiğimde anlını yanağıma yasladı ve uyuklamaya devam etti. "Tae kapı çalıyor."

Cevap vermeden bana sarılmaya devam ettiğinde kapıdaki namussuz'un kapıya tecavüz etmekten asla vazgeçmeyeceğini düşündüm. Galiba anasını sikmeye çalışıyordu kapının. Gerçi öyle olmaz kazıkla dalsa daha faydalı olurdu sanki. "Çalar çalar gider."

Bence makuldu. Ben de Taehyung'a dönüp kolumu boynundan arkasına attım ve yüzünü izlemeye başladım. Yıllar geçtikçe sanki daha da oturmuştu siması yüzüne. Hatları daha da erkeksi olmuştu, olgun görünüyordu. İçinden hala aptal bir çocuktu ama dışarıdan iş adamı gibi duruyordu bazen.

Ev bir anda sessizliğe büründüğünde elimi kaldırıp saçlarını geriye attım. "Gitti sanırım." Beni mırıltıyla onaylayıp esnedi. Onun uykusu da dağılmış gibiydi. "Uykumu açtı şerefsiz evladı." Siniri beni güldürdüğünde elimi ağzıma kapatıp kıkırdadım. Birkaç saniye sonra çalan telefonum ile yatakta yana döndüm ve komidindeki vızırtıyı alıp açmak için uzandığımda telefonum elimden saniyesinde yok olmuştu. Taehyung telefonumu sessize aldı ve odanın köşesindeki kıyafetlere doğru attı. "Açma."

"Ama ya önemli bir şeyse?"

Omzunu silkip kollarını belime doladı. "Bence biraz bencil olmaktan zarar gelmez." Güldüm ve yanaklarını sıkıştırdım avcumda. "Çok kötüsünüz Bay Kim." Yüzünü ellerimden kurtarmadan yüzüme doğru eğildiğinde birkaç saniye sonra gelecek olan öpücüğü için kalbim teklemişti bile. Burnuma değen burnu ve çarpan nefesi ile gözlerimi kapattığımda kapı zilinin sert bir şekilde çalınması ile yüzü birkaç santim ötemde kalmıştı. Gözlerini sıkıca kapatıp çenesini sıktığında dudaklarımı büzdüm. Çok heyecanlanmıştım ama.

My Brother's BoyfriendWhere stories live. Discover now