×21×

4.5K 444 1.3K
                                    

Hızlıyım başa belayım.

Güzel bir bölüm oldu.

Lütfen yorum atın~~~

Yanlışlar varsa ben bizzat oraya geliyorum ve kafanızı tuvalete sokuyorum.

İyi okumalarrr💜💜💜

Melodi bittiğinde gözümü bile kırpmadan bilgisayara bakıyordum. Ne hissettiğimi düşünemiyordum. Kelimelerimi kaybetmiştim sanki. Vüducumu hareket etmesi için zorlamak istiyordum ama donup kalmıştım. Kulağımda hala kadifemsi sesi yankılanıyordu.

Kendi gücümü bulduğumu düşündüğüm zaman titreyen parmaklarımı klavyenin üzerine koydum. Belki de sadece cover yapmıştır.

Böylesine benzeyen bir cover.

Şarkının sözlerini arama motoruna yazıp bekledim. Ama hiçbir şey çıkmamıştı.

Var olduğunu unuttuğum kalbim yerinden çıkacakmış gibi atmaya başladığında kesik nefesler alıp müziği bir daha başlattım.

Parkta sabaha kadar oturduğumuz günü anlatıyordu. Hemde kelimesi kelimesine. Her nakaratı biliyordum. Hepsini yaşamıştık. Kalbim ağrır gibi atmaya devam ederken, öldüğümü hissettim. Taehyung'un sesi ve sözleri beni benden almıştı.

Gözlerim bu sefer katlı kağıda daldığında ona uzanıp açtım. Şarkı hala bedenime akıyordu.

Sevgili Park Jiminie;

Bu biraz resmi oldu galiba. Herneyse. Bugün senin doğum günün ve ben sana verebileceğim sen güzel hediyenin anılar olduğunu düşündüm. Oldukça zekiyim ha?

Biliyorum mükemmelim. Uzun zamandır bu şarkı üstünde uğraşıyorum ve açıkcası bunu sana vereceğim için biraz gerginim. Sonuçta hergün birine şarkı yazmıyorum.

İstemsizce güldüm.

Aslında bunları yüzüne söylemek istiyordum ama seni az çok tanıyorum. Konuşmaya başladığım anda ağlayacaktın ve bende konuşmayı bırakıp sana sarılacaktım ve böylece söylemek istediklerimi söyleyemeyecektim. Cd'yi sonradan fark edeceğini biliyordum. O yüzden aşağıda sana vermedim. Onu tek başına dinlemeliydin. Ve eğer başarabilmişsem yüzündeki sevimli gülümseme ile bunları okuyorsun demektir.

Yüzümdeki gülümseme büyüdüğünde dolmaya başlayan gözlerimi kırpıştırdım. Beni iyi tanıyordu.

Son zamanlarda aramızda ciddi bir gerginlik vardı. Biliyorum, seni o kadar sıkıştırmamalıydım. Ama sen de beni anlamalısın Jimin. Seni bir kez deli gibi ağlarken gördüm ve bunun bir daha gerçekleşmesini istemiyorum. Birinin seni üzmesini istemiyorum. Seni her şeyden korurum sandım ama bundan rahatsız olacağını düşünemedim. Bana sürekli gerizekalı demekte haklısın galiba. Umarım şarkımız, bana olan sinirini eritebilir.

Şarkımız.

Kalbim teklediğinde gerçek suratma bir tokat gibi çarptı. Taehyung'a atarlı bile olamıyordum. Bütün duvarlarımı yıkıyordu şerefsiz.

Şarkımızın orjinal isimi 4 O'clock. Nedeni ise seni tam 04.00'da sallanan salıncakta otururken görmem. Adının bu olmasına karar verdim ama Cd'nin üstüne istediğin bir şeyi yazmanı istiyorum. Bu artık sana ait.

Bir isimi olacaktı. Ama henüz karar vermek istemedim. Zamana bırakacaktım.

4 O'clock'u sana yazmamın nedeni ise ritüel gibi bir şey. Dediğim gibi, ay, ayın çocuklarının acılarını duyar ve onlardan alır. Bu şarkıyı da o yüzden yazdım. Ayın acılarını alması için. Ne zaman acı çekersen 4 O'clock'u dinle. Ay bunu duyacak ve acıların toz bulutu halinde yok olacak. Sana söz veriyorum..

My Brother's BoyfriendWhere stories live. Discover now