EPİSODE 0.5

20.1K 619 387
                                    

Derin bir nefes alıp aynada son kes kendime baktım ve kapıyı açtım ve Atlasa baktım bana bakmadan içeri girdi biraz yüzsüz bir insandı fazla gülmezdi hata daha önce kıkırdadığını bile duymamıştım kapıda beklediğimi fark edince kapıyı kapatıp arkasından içeri girdim.

Salonda bir ayağını yere ritimli bir şekilde yere vuran, kollarını birbirine bağlamış küçük seks oyuncağıma baktım. (Lanet piç :d)
İstediğim şey onu kendime bağlayıp onu seks işlerimde kullanmaktı. Harika bir kalçası vardı ki öyle bir popoyu hayatımda becerdiğimi hatırlamıyordum.

Evet bir çok kişiyle sevişmiştim ama onun gibi kalçalı birini hatta onun gibi yalayan birini daha önce hiç görmedim, neyse bunlar ince konular bunlar sonra şimdi gönlünü almam lazım "Hani nereyi temizliğcez salak beni kandırdın mı?" Sinirle bana bakarken ne kadar seksi olduğunu düşünüyordum. Elimi beline attım ve kendime çektim dibine girdim elimle kalçasını sıktım. "Hadi ortalığı dağıtalım sonara etraftan ölmüş çocuklarımı toplamak zorunda kalacaksın (anlamayanlar için spermlerinden bahsediyo)" bana sinirle baktıktan sonra beni itti -ki buna itme denirse- ondan 2 kafa boyu uzun olduğumdan bir etki yaratmadı "seni becermeden burdan çıkarmam ATLAS ELMACI" bana korkulu gözlerle bakıyordu. Tamam azgın bir davar, öküz, sığır olabilirim ama tecavüzcü değildim bu güne kadar birlikte olduğum insanlar kendi rızalarıyla bana gelmişti ve evet Atlası da onu becermem için yalvartacak sonra sikip atacaktım (ben seni bi sikerim 3 ay oturamazsın seks oyuncağımı o aq kendi karakterime atarlanıyom abi delircem)

Halla bana bakarken bir anda kahkaha attım "İnan bana tecavüzcü değilim istesem altıma alacağım çok kız var da ben zoru istiyorum deliğin fazla dar ve ben dar severim" dedikten sonra elimi onun belinden çekmiştim. "Şimdi ben bize içicek bir şeyler getiricem sende ordan filim seçeceksin" dedikten sonra mutfağa ilerledim Size bir doğrudan bahsedeyim mi? Aslında evde tek yaşıyorum 18zimde ailem hediye olarak almıştı araba falan, aslında her zengin ailenin arası bozuk olmazdı neden böyle bir ön yardı yaratılmıştı ki? Bizim aramız gayet iyi birbirimizi severiz umarım böyle olmaya devam ederdi.

Elimde bir tepsinin üzerinde sıcak şarapla yanında bir kaç çerez, cips ve Limonlu Cheesecake le salona girdim Atlas bağdaş kurmuş oturuyordu. Gülümseyerek yanına gittim tepsideki keki görünce gözlerinden sarı kalpler çıktı (Cheesecakeke bayılırım ÖLÜRÜM BİTERİM babam alınca moodum gözlerinden kalpler çıkmış Atlas kdkf)
Bu keki ve çeşitlerini çok severdi bunu biliyordum aklını çelmek için iyi bir adımdı. Yanına oturdum ve kafamı ayaklarına uzattım oda sırıtıp filmin başlat tuşuna bastı ekrana bir kadın çıktı daha sonra-

SİKTİR GRİNİN ELLİ TONU?

Bu adam deli kesinlikle deli bu filim bitince burdan çıkamazdı sakat kalırdı 1 ay kalkamazdı yerinden, pardon oturamazdı bile. İlk filmini izlemiştim ama hala etkileniyorum kitaplarınıda okudum. LANET OLSUN! "Atlas" hımm diye bir ses çıkardı "Seni sakat kalana dek beceririm kapa şunu pepe aç" kıkırdadı eliyle ağzını kapadı, kıkırdaması çok hoştu dediğim gibi ilk kez duyuyordum eliyle kapamasına gerek yoktu sonsuza dek dinlerdim ben onu ufff ne dedim şimdi tabiki etkilenmedim salak mısınız? (Düzgün konuş aq) "kitapları okudum ama filimlerini izleme fırsatım olmadı sana kısmetmiş" ben filmi izlediğim için gözlerimi kapasam iyi olurdu yoksa daha kötü şeyler olabilirdi.

Saçlarımda gezinen ince kemikli parmaklarla uykum bölündü o kişi Atlas olduğu için biraz daha yatsam sorun olmazdı. Bir damla göz yaşı yanağıma damladı ve ordanda aşağıya indi hadi ama ağlamıyor değil mi? Fısıltı gibi çıkan ağlamaklı sesiyle konuştu

"Senden nefret ediyorum sana olan aşkımı yerle bir ettin son damlasına kadar içtin içimde aşka sevgiye dair her şey bitti artık kafası çükünde çalışan bir heriften ne bekliyordum ki? Bana aşık olmasını mı? Ahh tam bir gerizekalıyım, o gün sarhoş olduğumuz gün o odaya gittiğimizde ikimizde sarhoş olacak kadar içmemiştik bunu ikimizde biliyorduk. Sabah...sabah beni *hıçkırık* öyle bırakıp gidince *hıçkırık* seni sabah yanımda uyurken görmek istiyorum hemde o kadar çok ki, benim sevgim aşkım diğerlerinki gibi değil inan bana şöhretin ve ünün için değil o güzel gülüşün için yanındayım. *şiddetli ağlama* kimi kandırıyorum ki ölsemde senden ve o gülüşünden vaz geçemiycem"

İçim o kadar kötü oldu ki yıllar önce susturduğum vicdanım gün yüzüne çıkıyordu. Titreyen elleriyle yüzümü okşadı ağzından bitmek bilmeyen hıçkırık sesleri anlamış olacak ki susmayacak alnıma bir öpücük kondurdu kafamı elleri içine aldı ve kafamı yastığa koydu bir süre sonra merdivenden gelen seslerle üst kata lavaboya gittiğini anladım.

Lanet olsun kendimi bok gibi hissediyorum. Lanet....

~~~
Umarım bu bölümü atlamazsınız çok şey kaçırırsınız. Olayların bir kısmınıda Atlasın ağzından dinleyin istedim, umarım duyguyu hissetirebilmişimdir. Neyse evet

aY lAv yU

-ipek

AYIP! |BxB|  /Tamamlandı/Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum