Final

9.8K 348 57
                                    

Final yazıyorum ağlayasım geldi. Not sizi kıramadığım için smut yazdım.

Eldmsldmdmdm———

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Eldmsldmdmdm
———

"Ali hocada bu planı yaptı yani Yusuf hocanın bir suçu yok benimde gözümü para bürüdü, üzgünüm" dedi Ayla. 3 gündür Atlas beni eve almıyordu bende Aylayı bulup bütün gerçekleri anlatması için zorladım, yanlış anlamayın ben kadına şiddete, ayrımcılığa vb. Bütün o iğrenç davranışları yapan insansı varlıklardan değilim. Şimdide Ayla Atlasa açıklama yapmıştı. "Doğru mu?" Dedi beyim. Hadi ama kabul edin ben beyci bir insanım. Kız kanıtlamak için telefondan Ali ile olan mesajlaşmalarını gösterdi. Atlas kızı itti ve beni ceketimden çekti. Kapıyı Alyanın suratına kapadı. Beni koltuğa doğru itti ve kucağıma çıktı. Hiç bir şey demeden öpmeye başladı. Sert ve şevhetli öpüşmemizin arasında 3 günlük bir özlem vardı. Üzerimdeki şeyleri çıkardı ve erkekliğime eğildi. "Normalde sana sakso çekmekte zevk alırdım ama bu sefer sana sinirli olduğum için sen kendini hazırlayacaksın" tekrar ediyorum, beyciyim. Pantolonumuda çıkarınca kendi üzerinide çıkardı. İkimizle çıplaktık. Süt beyazı tenini süzdüm. Çok güzeldi ve benimdi. Narince belinden kavrayıp koltuğa yasladım. Kalçasının iki yanında olan gamzelere öpücük kondurdum, inledi. Kendimi hazırlamaya başladım. "İlk birlikte olduğumuz gecede..." konuşmasıyla ona döndüm. "Sana aşık olduğum için ölecek gibi hissetim, ama senin beni sevmediğini biliyordum. Sabah öyle bir sürprize şaşırmamalıydım" dudağımı ısırdım. "Özür dilerim, sabah kalkıp seni bir süre izledim gece yaptıklarımız geldi aklıma ve korktum. Ya dedim benimle görüşmeyi keserse? En iyisi kaçmak gibi gelmişti. Ama parayı bırakmak biraz ağar oldu farkındayım" dedim. Ağzını açıp bana cevap vericekken kendimi sertçe içine ittim. "YAVAŞ OL OROSPU ÇOCUĞU" diye bağırınca kahkaha atıp bir elimle onu çekmeye başladım "İnsan kayınvalidesi hakkında öyle konuşur mu çok ayıp? Oysa o senin hakkında hep güzel şeyler söylüyor" cevap olarak inledi. Toplarımın vücuduna çarpma sesleri odada yankılanırken, daha çok hızlandım. Hızlı gel gitlerim arasında deli gibi inliyordu ki benimde ondan kalır yanım yoktu.

Gel gitlerim yavaş bir hal almaya başladı "Hızlansana" dedi. Ama benden bir tepki gelmeyince kendini bana itmeye başladı, ağır ağır çevire çevire(?) gel git yapıyordu ve bu beni çıldırtıyordu. Geliceğimi hissettiğim sırada tam çıkacakken "Çıkma hepsini içimde istiyorum" deyip beni engeledi bende bir şey demeden gel gitlerimi hızlandırıp en sonunda kökledim ve içine boşaldım. Oda aynı şekilde elime boşaldı. Derin derin nefes alıp verirken içinden çıktım. Belinin yanındaki gamzelere tekrar öpücük koyup onu belinden kaldırdım. Yatak odamıza götürdüm ve yatağa yatırdım. Bende yanına yattım. Bana doğru sokuldu. "Yusuf?" , "Efendim bebeğim" , "Biz bu Ayıp şeyleri yapmayı sıklaştırsak mı?" Kahkaha attım. Ellimle belini biraz daha sıktım. "İstediğin zaman bebeğim"

———
Yemin ederim şimdi ağlicam.

Arkadaşlar ben öyle uzun ve duygusal teşekkür notları yazamam ama deneyeceğim bir şeyler

Öncelikle kitabın başından beri benimle okuyan old okuyucularım selamlar
kitabı sevip ısrarla bölüm istediğiniz için saolun emeğimin karşılığı olarak vote ve yorum verenlerde candır can! Aslında kitabı uzatabirdim ama yeni kurgularla yeni tatlış karakterlerle sizi baş başa bırakmak istiyorum. Umarım bu ikili gibi bir ilişkiniz olur amin

Ve önemli bir duyuru bir bad boy (gay) kitabı yazıyorum akswkeke bence çok güzel okulda bir arkadaşımla yazıyoruz da o adının geçmesini istemiyo ondan bu bölümü yayınladığımda onuda yayınlarım.

Kendinize hoş bakın

Hoşçakalın 💖

-İpek

AYIP! |BxB|  /Tamamlandı/Where stories live. Discover now