EPİSODE 0.7

14.4K 467 157
                                    

Elimdeki güllerle karşımdaki pizza dükkanına baktım (reklam yok :p sanki benim reklamıma ihtiyaçları var amk) dün eski sevgilim Ecrin gelmişti onunla ayrılalı neredeyse 1 yıl olmuştu ama kız siktir gitten anlamıyordu. Delip boynuma sarılmıştı Atlasta yanlış anlamış çekip gitmişti, daha sonrada hiç bir mesajıma cevap vermemişti.

Bende çalıştığı pizzacıya gelmiştim umarım beni affederdi. İçeri girdim ve kasaya ilerledim şapkasını önüne kadar takmıştı. "Buyrun ne isterseniz" dedi ve kafasını kaldırdı, beni görünce önce bir dondu ve cevabımı bekledi "ben mantarlı pizza alabilir miyim?" Kafa salladı ve önündeki bilgisayara bir şeyler yaptı "kenarı ve hamuru nasıl olsun" gülleri ona uzattım "bu gülleri kabul ederseniz bu pizzacıyı satın alıcam" gözlerini devirdi. Ve gülleri aldı "pizza 3.6 numara" diye bağırdı ve arkaya doğru yürümeye başladı, bende cam kenarı bir masaya oturdum.

Bir süre sonra elinde pizzayla geldi "buyrun" dedi "otur birlikte yiyelim" kafa salladı ve karşıma oturdu. "Sevdiğim pizzayı da biliyormuş" dedim sırıtırken "söyle satın alıcak mısın burayı? Buranın sahibinden nefret ediyorum" dedi ve pizzadan bir ısırık aldı. Para çok istesem alırdım. (Oh be ala memleket) "benle barış burayı alıp başına seni geçireyim" komik barışmasada alıp başına geçirecektim "bunu yaparak gönlümü ala bileceğini sanıyorsan.." lokmasını yuttu "doğru düşünüyorsun" dedi ve ayağa kalktı o gidince Instagramdan hesabına girdim.

" lokmasını yuttu "doğru düşünüyorsun" dedi ve ayağa kalktı o gidince Instagramdan hesabına girdim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Atlas.elmaci_: Bu gün de benim işte :/

elmaci_: Bu gün de benim işte :/

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Atlas.elmaci_: Gök yüzüne sevdalı değilim yanlış anlaşılmasın pls :/

elmaci_: Gök yüzüne sevdalı değilim yanlış anlaşılmasın pls :/

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Atlas.elmaci_: Ya şimdi kızlar kusura bakmayın alıyorum beylerinizi elinizden 😜

Allahım sana geliyorum, BİŞEYLER KALKIYO BENDE
Hemen üst kata çıktım 'Patron' yazan kapıyı doğru ilerledim, kapıyı açmadan içeri girdim.

"Bu lanet mekan için kaç para istiyorsun?"

——
Burası boş kalmış idare ediverin diye bir bölüm kafam karışık ve anca bunu yetiştirebildim

-İpek

AYIP! |BxB|  /Tamamlandı/Where stories live. Discover now