EPİSODE 1.6

9.5K 326 70
                                    

Selamun hello arkadaşlar ne güzel bir gün

————

Karşımda önünde bir tas krem şantiyle televizyon izleyen çocuğa baktım. (Evet bu bölümü bir tas krem şanti yerken yazıyorum) Televizyonda saçma bir yaz dizisi izliyordu. O olayın üzerinden 2 gün geçmesine ramen bana soğuktu ve ne yapacaktım bilmiyordum. "Okula gidiyorum dersim var Gelirken bir şey almamı ister misin" , "Çekirdek, kola, ve hazır yemek al. Yemek yapmaya üşeniyorum" kafa salladım ve kapıya doğru ilerledim. "Yusuf bekle" diye seslenince arkamı döndüm. Hızla yanıma gelip bana sarıldı. "Çabuk gel, özlerim" dedi ve geldiğinin 2 katı bir hızla salona geri gitti. Bense yüzümde bir tebessümle keyfim yerinde bir şekilde evden çıktım. Ah deli sarışın

;————)

Kafeteryada bir masada oturmuş elimdeki telefonda İnsagramdaki yorumları okuyordum. 4 saniye paylaştığım fotoğrafa anında yorum ve beğeniler çökmüştü.

Biri: Ya bak acayip sizi Atlasla shipliyorum ama ikinizimde gay olması biz kızlar için hiç iyi olmadı

Biri2: Oğlum buda mı ibne BARINDIRMAYACAKSIN BUNLARI ŞU VATANINA KURBAN ÜLKEMDE
⤵️
Biri3: Ne diyon la değişik git homofobikliğini babana yap

Biri3: Ben arkalarındayım çok tatlış bir çift olucaklar bence

Biri4: Benim Yusufun şirketinde çalışan bir yakınım var geçen o Atlas denen çocukla el ele girmişler ve öpüşmüşler fotoğrafları da var
⤵️
Sizinmagazin: Dmden bu konuyu ayrıntılı konuşmak isterim hanımefendi.

Son yorumda gördüğüm saçmalık, pekte sikimde değildi. Bu bütün şirketlerin olaylarını vs şeyleri ortaya atan bir magazin sayfasıydı. Tanınan bir sayfaydı. "Selam" masama oturan hayatımda hiç görmediğim kıza baktım. "Buyur bacım?" Ağzı bi metre açıldı "Öyle ölmem füze at" diye mırıldandı fakat pek sikimde olmadı. "Ben Ayten tanışabilir miyiz?" Kafamı yana çevirdim ve göz devirdim, bu kaçıncı amına koyayım. "Tanışalım da ne diye tanışıyoruz anlamadım" gülümsedi, şunu söylemem gerek gülünce yüzüne sürdüğü kat kat fondöten belli oluyordu ve bu iğrençti. Atlas mesela? Çok doğal o uf ÖZLEDİM "Konuşup arkadaş oluruz falan sanmıştım. Hoş çocuksun" gülümsedim, ama bu daha çok acınası bir gülümsemeydi "Sevgilim olmasaydıda sana bakmazdım şimdi siktir git" şaşırmış gibiydi "Sevgilin mi var?" Sırıttım "Beni iyi stalklayamamışsın demeki" yutkundu "Atlas denen o çocukla sevgili olduğunu söylemişlerdi ama sen gay olamazdın ve bende şansımı denemek istedim" yüzümdeki sırıtış biraz daha sadistlendi çünkü kız baya üzülmüştü ve bende bunda zevk almıştım. Onu daha çok üzmek amacıyla Telefonda A💞 adındaki klasörü gösterdim. İçinde 1000e yakın Atlasın fotoğrafı vardı. Uyurken çektiğim, haberi yokken çektiğim ve bir kaçta ayıpçıl fotoğraf. "Anladım, mutluluklar" dedi ve masadan kalktı. Bende elimdeki kahveden bir yudum aldım. Telefonum çaldı.

Dünyam arıyor....

Sevinçle ve yüzümde içten bir tebessümle açtım telefonu.

"Yusuf çok acil bir şey oldu"
"Kötü bir şey mi oldu"
"Hayır öyle değil, Az önce takım elbiseli 3 adam 1 kız ve 2 de dev gibi kas yığını geldi beni itip içeri girdiler Yusuf Aktaş gelmeden hiç bir yere gitmiyorum dedi kız. Çabuk gelir misin bu tipler beni korkutuyor"
"Tamam sevgilim sen rahatça otur ben geliyorum."
"Tamam görüşürüz"
"Görüşürüz, seviyorum seni"
"Bende seni seviyorum"

Dedi ve telefonu kapadı. Masadaki eşyalarımı ve kağıtları alıp hızla üniversiteden çıktım.

———

Eve gelince derin bir nefes alıp kapıyı çaldım. Atlas gergin bir şekilde kapıyı açtı "Nerde kaldın ortam çok gergin" , "Üzgünüm elimden geldiğince hızlı sürdüm arabayı, içerideler mi?" Kafa sallayıp benim salona yürüme mi bekledi. Salona geçtiğimde gördüğüm suratla bir an şok yaşadım.

Şeyma, eski sevgilim yani. oturmuş elinde bir kahve bana gülümseyerek bakıyordu "Merhaba sevgilim, özledin mi beni? İsveçten taaa buraya senin için geldim. Üstelik şirketin 3\1ini satın alarak" dedi elindeki kağıtları göstererek. "Merhaba Şeyma ama unutuyorsun biz sevgili değiliz" , "Ah Yusuf hadi ama beni hala sevdiğini biliyorum" Atlas sıkıntılı bir şekilde olayı izliyordu. "Şeyma, ayrılalı neredeyse 1 yıl oluyor bitti bizim ilişkimiz şimdi siktir git" dedim. Şeyma birden Atlasa saldırdı "SENİ KÜÇÜK KALTAK ONU BENDE ÇALAMAZSIN" diye bağırdı ve eliyle Atlasın saçlarına abandı. Sinirle Şeymayı Atlasın üzerinden alıp geriye doğru fırlattım. Korumalar bana saldıracakken onlara durmalarını söyledi. O sinirle evden çıkarken yanındaki şeylerde şaşkınlıkla evden çıtı. ağlayan Dünyama baktım. Saçlarını düzeltip öpücük kondurdum "Ağlama lütfen ne kadar sulu gözlüsün sen öğle" Atlas biraz daha ağlama devam ederken fısıltısı yankılandı oda da. "Geçmişin hep böyle karşımıza mı çıkacak" onu kucakladım. "Senin yatma saatin geldi gine saçma saçma konuşuyorsun" dedim ve onu odaya doğru götürdüm. "Ben uyumak istemiyorum" diye mızmızlandı "Bana bak küçük velet böyle şirinlikler yapma seni ısırasım geliyor" dudaklarını birbirine bastırıp kafasını boynuma gömdü. Onu yatağa bıraktım ve uyanınca yiyeceğimiz yemeği yapmaya mutfağa ilerledim.

Ben bu çocuğu ağlatan her şeyi yok etmek istiyorum.

———

Kankamlayken yanımızdan sevmediğimiz biri geçmiştir wlwlwlwkk

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kankamlayken yanımızdan sevmediğimiz biri geçmiştir wlwlwlwkk

Bu fotoğraftaki kavruk tenli eleman yani sağ taraftaki Behzat. Kanalının Thebehz reynden sonraki en sevdiğim youtuber o. ve vidolarına bakın derim eylenmekten altınıza sıçma ihtimaliniz %18727263272
Neyse boş yapmayalım

AY BEHZAT AŞKIM BELKİ GAYSİNDİR VE BU KİTABI OKUYORSUNDUR 💞💞💞💞💞❤️💞💞💞💞❤️💞❤️💞❤️❤️💞❤️💞💞❤️❤️💞❤️💚💚💙❤️💚❤️💙❤️🧡💜💚💜💙💜❤️💛❤️💚❤️💙💜💜🧡

Boş yapmamalıyım Yapmamalıyım Yapmamalıyım yapmamalıyım yapBİ GÜN TEMEL İLE DURSUN YOLDA GİDERLERMİŞ QLWKLQLWLWKWKWL

-ipek

AYIP! |BxB|  /Tamamlandı/Where stories live. Discover now