EPİSODE 1.1

12K 433 81
                                    

Diğer bölüm kısaydı bu bölüm telafisi olsun
______

Yeni pizza dükkanımın içine giridim. Burayıda sırf Atlas biraz mutlu olsun diye almıştım, nasıl olsa bok gibi para vardı.

"Evet herkes toplansın" diye seslendim içeriye doğru. 4 aşçı 4 garson 3 kasiyer 2 temizlik görevlisi 3 kurye ve 1 satış müdürü vardı. Herkes toplanmıştı, konuşmaya başladım "Evet arkadaşlar geçen toplantıda da dediğim gibi buranın başına Atlas arkadaşınızı geçiriyorum, başka işlerimde olduğu için burdaki elim ayağam o olucak ve pizza fiyatlarında ğda haftalık indirimler olucak onlada satış müdürü ilgilenir. Şimdi Herkes işine dönsün. Atlas kahve alıp yanıma gel" dedim ve odama çıktım. 2 katlı restoran-kafe tarzı bir pizzacıydı. Koltuğa oturdum ve Atlasın gelmesini bekledim, içeri düz bir ifadeyle girince yüzünü incelemeye başladım, göz altlarında fondötenle kapatılmaya çalışılmış torbalar vardı. "Özür dilerim" Evet ben, yüce kudretli YUSUF AKTAŞ az önce birinden özür diledi. Atlas tek kaşı havada bana baktı. Kahveyi masanın bir ucuna koyup diğer ucunada kendi oturdu, yani şimdi şey gidi oldu patron-çalışan fantezisi gibi NE DÜŞÜNÜYORUM BEN?!.

"Yusuf sende iyi para var, ver paramı bakalım işimize" dedi ve saçımı okşadı. Bunun bir tuzak olduğunu bilecek kadar tanıyordum onu. Beni deniyordu, ne diyeceğimi ölçecek ona göre kendini benden uzaklaştıracaktı. Ama ben....ondan uzak olamazmışım gibi hissediyordum. "Bir işte aşk olmazsa zevk alamıyorum kusura bakma" ah tabiki şaka yapıyorum. "Bak Yusuf, her şey cinsellikle bitmez. Bazen duygularda gereklidir." Bakın haklı evet ama ben duygu denin şeyi hissetmeye başlarsam bitmişimdi. Ağa kalktım Atlasın karşısına geçtim ellerimi beline yerleştirip onu kendime çektim. Alnımı alnına dayayıp derin bir nefes aldım, Tarçın ve ilk bahar esintisi gibi kokuyordu. "Ben seni sevemem Atlas...benden duygu denen şeyi aldılar....sana öyle söylediğim için özür dilerim ama anla beni lütfen. Senle birlikte olursam...senden çok etileniyorum ama senle aşk kavramında bir yolculuğa çıkmak...benim sonum olur." Gözlerimi açtığımda ağladığını gördüm. Alt dudağı titriyordu ve hıçkırmamak için kendini sıkıyordu. "Özür dilerim" dedim ve odadan çıktım.

Ben, bu kadar sevilmeyi hakketmiyordum.

———
Ben bu bölümü çok sevdim. Aslında kankam dediğim insanın beni sevdiğini öğrendim ve daha sonra kafa dağıtmak için bölüm yazayım dedim. Bu psikolojiyle bu kadar oluyor canlarım 😕

-İpek

AYIP! |BxB|  /Tamamlandı/Where stories live. Discover now