EPİSODE 1.7

9K 331 41
                                    

Arkadaşlar ben size 3 bölüm dedim ama intim bittti o gün be atamadım üzgünüm :(

——

Hayatınızın dönüm noktaları ol- tamam boş edebiyat yapmıyorum çünkü yazar tam bir edebiyatçı ve başlarsa duramayız. Her neyse. Salonda oturmuş Atlası düşünüyordum, onun evinden kendi evime geçeli 1 saat bile olmamıştı ama ben özlemiştim. Benimkide can yani hasret kalıyordum.

Yusuf: Ben seni çok özledim geliyim mi?

Atlas: İyide Yusuf gideli daha 1 saat bile olmadı

Yusuf: Ama çok özledim...

Atlas: İyi gel bari napalım

Yusuf: UÇUYORUM BEBEĞİM

Telefonu hızla kapayıp koltuktan hışımla kalktım. Bakın gerçekçi konuşuyorum bir insanı bu kadar çok sevmem normal değil. Kısa sürede Atlasın evine vadım beni güler bir yüzle karşıladı ve....karnı açıkta bırakan bir Sweatshirt...hayır daha erken Yusuf kendine gel!

Zar zor aklımda Atlasın ayıpçıl hallerini def edip içeri girdim. Salona geçtim ve atlası belinden kavrayıp koltuğa oturdum. "Bir insanı bu kadar çok özlemek çok saçma geliyor" kaşlarını çattı "Ben senin sevgilinim! Beni özlemeyeceksinde kimi özleyeceksin" dedi ve kollarını bağlayıp  lafasını sitemle diğer tarafa çevirdi. "Tamam hemen küsme, hem yarın bir yere gidicez" bana döndü ve mavileri şaşkınlıkla açıldı. "Nereye?" ALLAHIM NE OLUR KABUL ETSİN AMİN "Babamlar yarın seninle tanışmak istiyorlar bizi akşam yemeğine çağırdılar ve orda kalıcaz" yüzü korkuyla kasıldı ve birden ayağa kalktı. "Yusuf olmaz olamamlı imkansız hem hem baban beni sevmez ki çok çirkinim çok kiloluyum iğrencim sevmez beni gitmeyelim" Sakince ayağa kalktım elimi belinde gezdirdim "Şu güzelliği sevmeyen bir insan tanımıyorum." Elim belini usul usul severken mayışmış bir şekilde bana bakmaya başladı. KARARLIYIM İPLER BU KEZ BENİM ELİMDE. Ve yanıldığım nokta, Atlas beni yavaşça koltuğa itti. Gelip kucağıma oturdu. Ne kadar da aktif olan ben olsam da o her zaman sert olurdu.

Yavaşça bana sürtünmeye başladı. Kaç aydır hiç bir şeye girmemiş erkekliğim onun bu yavaş hareketleriyle şaha kalkmıştı bile. Yavaş sürtünmesiyle beni dikelttikten sonra çöktü ve eşortamanımın iplerini ağzıyla çözdü, elleriylede dizlerime kadar indirdi. Siyah baksırımın üzerinden korkutucu bir gerçek olarak orda dikelen küçük Yusufa acıyarak baktım. Bir şeye girmesende buda yeter sana be oğlum. Baksırımın üzerinden beni okşadı ve dişleriyle hafifi ısırıklar bırakmaya başladı. Ölüyorum galiba. Dişleriyle baksırı sıyırdı şaha kalkmış erkekliğim Atlasa merhaba diyordu "Oha amına koyayım görmeyeli büyümüş mü" kahkaha attım "İşine bak" ağzı ilk olarak altta kalan posalara kaydı (burda taşak yazmamak için kendimi tuttum -arkadaşlar ben smut yazarıyım onun için utanmıyorum özel bir smut isteyiniz varsa yazabilirim) ve onları emmeye başladı onla yetinemeyince penisime büyük bir açlıkla baktı ve ağzına aldı. Yavaş yavaş ağzıyla gel git yaparken penisimin başına geldi ve orayı emmeye başladı bu gelmeme saniyeler kalayken Atlasın ağzına boşalmam için ön darbeydi ama kendimi sıktım. Ona daha çok beni emerken görmek istiyordum.

Açlıkla benimkini emerken saçlarını okşamaya başladım arada inliyor beni daha zor durumu sokuyordu ve en sonunda boşaldım. Menileri yarısı ağzından fışkırdı ama hepsini yuttu. Boşalmışlığın verdiği rahatlamayla aniden Atlası belinden tutup domalttım. Altını bir hışımla çıkarıp süt beyazı kalçasına baktım. Evet, bu şey benimdi. Kalçasının iki lobunu ayırıp dilimle deliğini yaladım. Etrafını genişlettim ve dilimi içeri yolladım tabi ondan bir inleme dazandım. Dilimle kalçasını yerken ikimizde gendimizden geçmiştik kalçasını bana doğru itiyordu. Tabi bir elimlede onu çekiyordum en sonunda boşalınca dilimi deliğinden çıkardım. Kalçasına bir kaç ısırık bıraktım ve arkasından çıktım.

Ayağa kalkıp üzerini giyinip arka odaya doğru koşmaya başladı. Sırıttım, haşin olduğu kadar fazla utangaçtı. Üzerimi giyinip evden çıktım. Güzel ve 'tadında' bir gündü.

——
Okullar nasıl gidiyor bebekler? Diğer yazarlar gibi 'şU aN yÜZüm kıZArDI biR daHA yAzmAMı bEkLEmEyİn' demiycem çünkü ben tam bir smut yazarıyım ve gram utanma yok, sonuçta sınıfın ortasında kankama "KANKAĞ OBAMAYA NE ZAMAN SAKSO ÇEKCEN" demiş bir insanım. Neyse, seviliyorsunuz <3 sizde beni seviyor musunuz?

-ipek

AYIP! |BxB|  /Tamamlandı/Where stories live. Discover now