EPİSODE 1.9

7.5K 296 22
                                    

Çoooook güzel bir bölüm emin olabilirsiniz.

———

Etrafı bir kez daha taradım. Bir otel odasını güllerle donaltmıştım ve yataktada güllerin arasında gümüş parlayan bir yüzük vardı. Atlası aramıştım buraya gelmesi için, başta işi olduğunu söylesede kabul etmişti. Yaklaşık 15 dakika sonra kapı çaldı. Yatağın ucuna oturdum ve "Gir" dedim. Atlas, içeri girdi ve etrafı süzdü. Şaşkın bakışları bir bende bir yüzükte dolandı. Ayağa kalkıp yüzüğü alıp yanına gittim. Gözlerim yüzükte konuşmaya başladım.

"Ben mükemmel biri değilim. Geçmişim temiz değil. Aslında sen yokken yaşamıyormuşum bunu fark ettim. Sen yokken de yaşayamıyorum. Sen harikasın ben bir zavallıyım bazen nasıl beni sevdi bu kadar diye düşünmeden edemiyorum. Seni sevmiyorum, sana aşığım. Bir ömür seninle yaşamak istiyorum. Seninle yaşlanıp salondan sana "Takma dişlerimi bulamıyorum" diye seslenip yanıma gelip 32 diş gülümseyip "Çünkü ben taktım" demeni istiyorum. Biliyorum fazla romantik değilim ama seninle çocuklaşıyorum, saçmalıyorum, ergenleşiyorum. Üniversiteyi bitirip yakışıklı bir doktor olduğumda yanımda yardımcı hemşir olmanı istiyorum. Garip bir istekti kabul, ama sen çok kıskanç bir insansın yakışıklı bir doktor olacağım için bütün hemşireler dibime düşecek *kıkırdama* sende kıskançlıktan kuduracaksın" bir dizimi kırıp diz çöktüm, ıslak yüzüne baltım. Ve kutuyu ona uzattım "Atlas Elmacı, bundan sonraki hayatına Atlas Aktaş olarak devam etmek ister misin?" Hıçkırmaya başladı.

"EVET EVET EVEEEET" ayağa kalktım yüzüğü taktım. Boynuma sarıldı "Sen hayatta karşıma çıkmış en güzel şeysin....." dedi. Benim gibi hatalı bir insanı bu kadar masum sevmesi....onun mükemmelliydi. "Asıl sen..." sarı saçlarına koklayarak öpücük kondurdum. "Mükemmelsin"

Teşekkür ederim. Hayatıma girdiğin için.

————
Final bölümü buydu.
Kitap bitti.


Kitap final olmuyor merak etmeyin daha var wldkskdkwke

Seviliyorsunuz <3

-İpek

AYIP! |BxB|  /Tamamlandı/Where stories live. Discover now