EPİSODE 0.6

17.9K 528 331
                                    

Baş karakter olarak Reynmen'nin olmasından rahatsızmısınız? İsterseniz deyiştirebilirim.

//

Merdivenlerden teker teker yavaş adımlarla çıktım onca kapı arasından gidip lavaboyu buldum tahmin ettiğim gibi buraya gelmişti, kendimi kötü hissetmem alışık bir şey değil di ki bana garip gelmişti ben ve kötü hissetmek? Kapıyı çaldım "Atlas uyuya kalmışım iyi misin?" Bir süre ses gelmesi daha sonra gelen su sesiyle yüzünü yıkadığını düşündüm kapı açılınca Atlas yüzü yere eğik merdivenlere doğru ilerledi. "Eve gidicem sende birini bulur işini halledersin" dediğinde bile aslında bunu derken içinin acımasını hissetmiş gibi kalbim acımıştı. Benim? Kalbim? Değişiyoru ha bu güzel bişi galba?  "Atlas bu gün burda kal lütfen bir sürü oda var" bana baktı bunu istediğini ikimizde çok iyi biliyorduk ama gururuna yediremediği içi büyük ihtimal kabul etmeyip gidecekti.

"Üzgünüm ama kala-" lafını kestim. "Burdan çıkamasın siksen bırakmam ki bu imkansız yani şansını zorlama" kafasını eydi itatkâr bir insanımdır ve oda itat etmeyi severdi. "Koridorda soldan 3. Oda git geliyorum" kafa salladı bende arkamı dönüm aşağı indim bahçe kapısını ve televizyonu kapadım.

Kafası çükünde çalışan biri değildim. Sanırım, sizce? Bir an kapı çaldı bu saate kim olabilirdi ki? Kapıyı açınca karşıma uzun süredir görüşemediğim kardeşimi gördüm, Taha (UKALA!
|BxB| Kitabımdaki Taha) içeri girdi ve bana sımsıkı sarıldı. "Abi..sana ihtiyacım var" saçlarına kafamı daldırıp kokusunu içime çektim. Gene Aziz meselesiydi sanırım. "Geç otur şuraya" dediğimi uyguladı ve koltuğa geçti. "Anlat Taha ne oldu?"

"Beni fark etmiyor abi...benim varlığımdan bile emin değil arkadaş olduk oysa ben onla arkadaş olmak istemiyorum" sağ gözünden bir damla aktı. O an anladım tekrardan temiz sevmenin ne olduğunu ben belki temiz sevemiyordum insanları kulanmaktan yanaydım ama bu çocuk benim tam tersim di. "Ben artık ona bağıra çağıra söylemek istiyorum seviyorum aşığım sana demek istiyorum ama o...beni görmüyor bile *hıçkırık* neden?" bu çocuk geçen sene hiç böyle değildi....benim gibiydi sevgiyi bilmeyen ve insanları kulanan biriydi...aşk insanı gerçekten değiştiriyor. "Bak kardeşim ben sana abilik yapamıyorum doğru ama beni anla türkiyede yaşıyoruz...eşcinsel olma ihtimali çok düşük...keşke seni mutlu edebilsem.." Taha ayağa kalktı "seni ararım şimdi sevgilini bekletme" dedi ve göz kırpık evden çıktı cidden...bu çocuk ikizler burcuydu.

Işığı kapatıp üst kata çıktım. Odanın kapısında bir süre bekleyip içeri girdim yatağımda uzanıyordu küçük sarışınım...

Atlas 👇🏻 (insta veremem soryy 😂 not:gerçek hayata çocuk eşcinsel)

Biliyor musunuz bilmiyorum ama ben geceleri daha narin olan o küçük insan kitlesinin içerisindeydim

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

Biliyor musunuz bilmiyorum ama ben geceleri daha narin olan o küçük insan kitlesinin içerisindeydim. Aslında..kafası çükünde çalışan bir insan değildim sadece kalbimdeki boşluğu insanlarla sex yaparak kapamaya çalışıyordum kalbimdeki boşluk ise..doğru sevgiyi bulamam gibi bir şeydi yanlış anlamayın ailem geri kafalı milyonerler değildi, homofobik değillerdi ve biz de kardeşimle özgürce annemle sevgilileriniz hakkında konuşabiliyorduk. Daha çok Taha Aziz hakkında konuşuyordu ben..arada Atlasın peşimi bırakmadığı ile ilgili konuşuyordum. Her neyse uyumalıyım..

- Sabah 8:45 -

Güzel bir krep kokusuyla uyandım yanımı kontrol ettiğimde Atlasın olmadığını fark ettim büyük ihtimal bana kahvaltı hazırlıyordu küçük sarışınım tişörtümü bulamadığım için altımda eşortmanımla indim salonda güzel bir masa vardı gülümseyip mutfağa gittim Atlas krep yapıyordu "Ah güzelim ne gerek vardı bunlara?" Sıçradı ve bana döndü kaşları çatık olunca çok tatlı oluyordu "Sana yapmadım zaten kendime yaptım" tek kaşımı kaldırdım "Ben yemicekmiyim?" Hayır şu an kesinlikle karın kaslarımla büyülenip sorumu duymamazlıktan gelmiyordu saçmalamayın. Ona yaklaşırken halla karın kaslarıma bakıyordu, dostun cidden o kadar mükkemel miyim? (Amanın yusuf bey buda soru mu?) elerimi beline koyunca girdiği hayalden yeni çıktı. "Bak bebeğim ne hayal ettiysen hadi gerçekleştirelim" dedim ve kahkaha attım "Ne?! Gözüm dalmış git üzerine bir şey giyin" dedi ve beni itti, bitmediği şey iste beyaz tenliydi ve şu an mora dönüşüyordu. O kreplere dönerken kapı çaldı. "Ben bakarım" dedim. Gittim ve kapıyı açtım sarışın bir kız boynuma atladı

"YUSUF SEVGİLİM SENİ ÇOK ÖZLEDİM"

~~~
Çok kötü yerlerde bitiriyom dimi 😂😈

-ipek

AYIP! |BxB|  /Tamamlandı/Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang