EPİSODE 1.2

11.8K 418 106
                                    

Çok minoş ve kalbimizi ısıtıcak bölümler + olarakta Yusufun süründüğü bölümler var artık, birazda mutlu olsun yavrucuklarımız dimi ama?

————

Gece saat 9 gibi akşam yemeğinden sonra koltukta oturmuş etrafı inceliyordum. Bi ara babamı ziyarete gitmeliydim onları unutmuştum kesin beni öldürecekti. Elim telefonuma gitti. Atlası aradım.

"Alo Atlas nasılsın?"
"İyiyim uyuyordum bir sorun mu var?"
"Hayır yok müsait misin?"
"Evet neden?"
"Size geleyim mi biraz zaman geçiririz"
"Olur"
"Gömüşürü- ay yani görüşürüz"
" *kıkırdama* peki görüşürüz"

Telefonu kapadım ve kenara koydum üst kata çıktım, siyah kot pantolon ve siyah beyaz çizgili bir üst giydim. Dünya şeklinde bi kolyem vardı, buna bakınca nedense aklıma Atlas geliyordu onuda taktım Saçlarımı dağıttım ve aşağı indim. Telefonumu, cüzdanımı ve araba anahtarlarını alıp dışarı çıktım. Arabaya doğru ilerlerken yan villadan bir kız gurubunun çıktığını gördüm ve selam verdim kızlarda kıkırdayıp selam verip arabalarına doğru ilerlediler bende arabama gidip bindim ve kontağa çalıştırdım. Marketede uğramam gerekiyordu.

Atlasın evi:

Kapıyı çalıp bekledim bir süre sonra Atlas, hala uykulu bir şekilde kapıyı açtı. Herhalde ben aradıktan sonra uykusuna devam etmiş olmalıydı. Gülümseyip içeri girdim. "Hoş geldin" gülümseyip ona sarıldım şaşırdığını ve heyecanlandığını vücudunun kasılmasından anladım. "Hoş buldum atıştırırız diye marketten bir şeyler aldım" dedim ve poşeti gösterdim. Gülümsedi "Benim biraz uykum vardı ondan hazırlanamadım" gülümsedim (olm herkes gülümsüyo) "Tamam güzel bir filim biliyorum" gülümsedi (herkes gülümsüyo) "ben şu poşetleri hallediyim sende filmi aç" dedi kafa sallayıp salona gittim. Leptoptan googleye girdim "Her Çocuk Özeldir" (Bu filmi izlemeyenler çok şey kaybetmiştir bölümden sonra gidin izleyin) arattıktan sonra filmi durdurup bekledim. Atlas elinde abur cuburlarla geldi yanıma oturdu filmi başlattım.

Filim sonrası:

Filim bittiğinde, omzumdaki ağırlıkla gülümsedim, aslında bu tarz klişeleri çok saçma bulmuşumdur ama bu çok...hoş bir şey. Kafamı yana çevirip sarı kafaya baktım. Ve kafamı saçlarına daldırdım. Bakın evet çok klişe ama cidden çok hoş bir şey, şu an onla bu konumda olmak. Bir süre öyle bekledim ve daha sonra onu kucağama aldım oğlum bu çocuk yemek yemiyomu?Odasında yatağa yatırdım ve birden aklıma Atlasla olan o 'malum gece' geldi. Cidden ateşli dakikalardı ve Atlasın ilki olduğunu bilmekte işe başka bir zevk katıyordu. Tamam cidden onu o şekilde para bırakıp gitmemeliydim suçluyum kabul. Ama telafi etmeye çalışıyorum. Bir süre yanında yatıp salona geri döndüm. Ortalığı toplayıp kaseleri ve diğer çöpleri mutfağa götürdüm. Odada bir mesaj sesi gelince, gözüm Atlasın telefonuna kaydı. Şimdi o benim manitam sayılır yani bakabilirim bence. Telefonunu alıp ekranı yukarı kaydırdım.

Ferhat: Atlas nasılsın? bu gün çok eylenceliydi.

Kaşlarımı çattım, bakın şu konuya bi açıklık getirelim: ben bu elemanı sikerim.

Ferhat: Doğruyu istersen çok etkilendim senden ve bu 'randevuyu' tekrarlamak isterim :)

OĞLUM NE DİYO BU LAN

Atlas: Tabi tabi aynen

Ferhat: Yarın işe gelicek misin?

Demek bu orospu çocuğu bizim pizzacıdaydı. Yani şimdi....BU İKİSİ BÜTÜN GÜN YAN YANA MI?!
Ben bu çocuğu sikerim.

Atlas: Bilmem belki Yusufla falan buluşurum

Belki değil buluşacak.

Ferhat: Onla aranızda ne var?

AY GÖTÜM

Atlas: Burda seni alakadar eden bölümü anlayamadım?

Ferhat: Yani bu gün fazla yakındık

AY HOŞT KÖPEK

Atlas: Ve sende hemen aramızda bir şey olucağını sandın

Atlas: Komikmiş

Ferhat: Bu biraz üzdü beni

GEBER OROSPU ÇOCUĞU

Atlas: Benim işim var sonra konuşuruz

Ferhat: Peki görüşürüz

BEN ÖLDÜRÜRÜM BU ŞEYİ

sinirlendim, şu an cidden sinirlendim (Y.N:Aslında sinirlenmedi üzüldü bu noktaya dikkat) kollarımı kavuşturup ayağımı yere ritimli bir şekilde vurmaya başladım bu gün fazla yakınlarmış.....HA GÖTÜMLE GÜLDÜM ŞU AN. Marketten aldığım sigara paketini açıp içinden bir tane aldım ve yaktım. Eh gece uzun.

Gecenin ilerleyen saatleri:

"Yusuf kalk hadi boynun ağricak" başımda konuşan sarışınla uykumdan uyandım "boynun yamuk yatmışsın kalk yatağa yat" dedi odaya geri gidecekken bileğinden çekip yanıma yatmasını sağladım. Kafamı saçlarına gömdüm "Özür dilerim sana yaşattığım her şey için özür dilerim" derin bi nefes aldım "seni sevemediğim için....özür dilerim" halla kafam saçlarına gömülmüş bir şekildeyken konuştu "özür dilerim...sana layık biri olamadığım için" ve ayağa kalkıp arka odaya doğru gitti.

Özür dilerim....seni kırdığım için.

———
Var ya deli gibi bölüm atasım var, çünkü bu kitabı yazarken cidden ilham perim hep başımda Hiç gitmiyor. diğer kitaplarımda tıkanıyorum ve şöyleki ben hiç bir kitabımı başından sonuna finale kadar planlamıyorum zamanında akışına bırakarak yazıyorum onun için aklımda deli fikirler var wlwllwlwlwk

-İpek

AYIP! |BxB|  /Tamamlandı/Where stories live. Discover now