EPİSODE 1.3

11.2K 420 79
                                    

Tamam bir açıklamam yok ama BU BÖLÜMDE YUSUFUN KALBİNİ SİKTİM GALBA

———

"ATLAS HADİ AMA NEYE HAZIRLANIYOSUN BU KADAR"  diye arkaya doğru bağırdım. Atlas yarım saattir hazırlanıyordu. "Geldim patlama" diyerek içeri girdi. Bak bir insan bu kadar sexyi olamaz tamam mi? "O Sweatshirtle nereye gittiğini sanıyosun sen?" Dedim tek kaşımı kaldırıp Sweatin kapamadığı açık karnını göstererek, kendini süzdü "Ne? ne oldu?....Hİİ YOKSA ŞİŞMANMIYIM" diyip aynaya baktı "hayır alakası yok o şekilde karnın açık çıkamazsın" tek kaşını kaldırdı "sana ne?" Kafamı iki yana hızla salladım "ah doğru bana ne. Arabayı çalıştırıyorum çabuk ol" dedim ve dışarı çıktım. Doğru sevgilisi değilim bir şeyi değilim hangi hakla karışıyorum ki. Radyoyu açıp sevdiğim bir şarkıyı açıp dinlemeye başladım o sırada Atlas gelmişti. "Nereye gidiyoruz?" Dedi "Sinemaya" gözleri parladı "Birini çağırabilir miyim?" Kafa salladım, tamam onunla baş başa kalmak istiyor olabilir ama o istemiyor olabilir. Telefonunu çıkarıp birini aradı. "Alooo Ferhat nasılsın?....evet bende iyiyim....dün çok eylendim bende....evet evet aynen şey müsait misin?....harika biz Yusufla dışardayız sende gelmek ister misin?....Tamam görüşürüz"
Gülümseyip bana baktı. Şimdi....derin nefes al Yusuf....bağırma Yusuf.....katil olmak için çok gençsin.....OĞLUM VAR YA KAN ÇIKACAK BU GÜN. "Ferhat kim?" Tamam az buçuk tanıyordum ama onun diyeceği şey daha önemliydi "Flörtüm gibi bişey daha belli değil" dedi elleriyle oynarken. Flört? Tamam öyle olsun. "Mutlu olursunuz umarım." Dedim ve gaza bastım.

Sinama sonrası bir mağazada:

Yanımda birbirine sülük misali yapışmış 'çift' ti izliyordum yarım saattir. Ferhat denen embesil gelmiş bütün günümün amına koymuştu. Bakın tamam üzülmedim ve Atlası deli gibi kıskanmadım saçmalamayın? Sadece..belki biraz yakın oluruz gibi düşünmüştüm. Yani birbirimiz için özel bir gün falan olur sanmıştım. Her neyse boş verin "Ben acıktım"  diye mızmızlandım. Atlas kafa saladı "Evet bende açım" , "Tamam Atlascım istersen yemek bölümüne gidelim" dedi bir embesil. Bakım: BEN BUNU ÖLDÜRÜRÜM "Olur" dedi Atlas ve asansöre doğru ilerlediler bende arkalarından gidip asansöre bindim. Çok gergin bir ortamdı "Atlas beni yanlış anlama ama...biz şimdi sevgilimiyiz?" Dedi. Atlas kıkırdayıp Ferhatın yanağından öptü "Öyle olmamızı istiyorsan neden olmasın?" Dedi....şu kalbinizin ortasında oturan o öküz var ya? Şu an....kalbimin amına koyuyor(Feministlere burdan sorry) ikili asansörden inince bu sefer arkalarından gitmedim. Asansörü -2 ye yani otoparka gitmesi için bir düğmeye bastım.

Burda daha fazla kalamazdım.

Gece 2 Atlasın evi:

"ATLAAAAS AÇ LAN KAPIYI" diye bağırdım. Sarhoş bir şekilde onun kapısına gelmek? Acınacak durumdayım. Atlas uykulu gözlerle açtı kapıyı, "Noluyo Yusuf delirdin mi?" Sözcükleri biraz yuvarlıyordum ve topallıyordum "BANA BAK BANA BANA HE BAK BAKİM" yanına gidip kapıya yaslandım. "Niye acıyor kalbim" dedim ona bakarak daha alçak bir sesle. Gözlerimde ağlak bir ifade vardı "Geçmişimde silinmiş olan bu duygular neden halla var" kafamı eğdim. "Neden?" Nefes verdi ve konuştu. "İçeri gir gerizekalı komşular çıkıcak şimdi" dedi bir kolumu omzuna alarak içerideki koltuğa bıraktı. "Ne ağarmışsın sen de be öküz" yere acılı acılı ve dalmış bir şekilde bakıyordum. "Sana aşık olamam" , "Ne?" , "SANA AŞIK OLMİCAM BIRAK PEŞİMİ! HER ŞEY SENİN YÜZÜNDEN OLDU SEN GİRDİN HAYATIMA VE HER ŞEY TEPE TAKLAK OLDU" Diye bağırıp ayaklandım "ÇIK HAYATIMDAN GİT İSTEMİYORUM SENİ" Bağırıp çıktım evden.

Sabah bu dediklerimi hatırlayıp çok pişman olacaktım ama umrumda değil.

———
Eveeeet Atlasın kalbinin amına koyduğumuza göre? Yusufun beynini siktiğimize göre daha başka nasıl kaos olabilirdi? Vaya minoş bölüm sözlerimi neden tutamıyorum ben?
Babam böyle pasta yapmayı neden öğrendi?
Şaka şaka

Hadi babay öpüldünüz 😘😘😘😘

-İpek

AYIP! |BxB|  /Tamamlandı/Donde viven las historias. Descúbrelo ahora