ly [38]

7.8K 602 151
                                    

egeberk: indim ben

atahan: direkt olarak otele mi geçiyorsun

egeberk: öyle düşünüyorum da neden sordun?

atahan: atacağım konuma gel annem döktürdü bahsediyordum ya parmaklarını yiyeceksin damadını aman seni bekliyor

egeberk: ya ben biraz gerildim gelmesem

atahan: annem küser sana

atahan: o kadar şey yaptı çöpe mi gitsin

egeberk: ya tamam ama annen ile tanışmak falan fazlaca geriyoe beni

atahan: ya alt tatafı damadını aman arkadaşımı tanıştıracağım

atahan: hem tembihledim ben onu çok sıkmayacak seni

egeberk: ha sıkacak yani

atahan: anam meraklı biri ne yaparsın bu kadar azalttım yani

egeberk: tamam at sen konumu ben kendimi hazırlayım geliyorum

atahan: hadi bekliyorum

atahan: *konum*

@atahanyenilmez: sanırım heyecandan bayılacağım ama bekliyorum

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

@atahanyenilmez: sanırım heyecandan bayılacağım ama bekliyorum...

132 beğeni 99 yorum

@egeberkkorkmaz gönderini beğendi.

Gelen bildirimle gülümseyip telefonumu şarja taktım. Odamdan çıkıp mutfakta son dokunuşları yapan annemin yanına adımladım. Gidip arkasından sarıldığımda yanağıma uzanıp yanağımı öptü. ''Ee, nasıl olmuş? Beğenir mi seninki?''

Gülümseyerek sorduğu soru utanmama sebep olmuştu. Ben Atahan Yenilmez utanma duygusunu hisseder olmuştum artık. ''Bunları da beğenmeyen de ne bileyim validem, evlenmem ben hem senin yemeklerini beğenmezse ağız tadı yoktur bir kere onun.''

Koca bir kahkaha atıp beni mutfaktan kışkışladı. ''Havaalından buraya uzun sürmez git sana seçtiklerimi giy çabuk!''

Ben de onun gibi büyük bir kahkaha atarak az önce çıktığım odama tekrar girdim. Dolaba astığım kombini de alıp hızlıca banyoya koştum. Hızlı ve soğuk bir duş alıp kıyafetleri üzerime geçirdim. Annem de olmasa ben hiçbir şey yapamaz heyecandan bir oraya bir buraya gider gelirdim herhalde Egeberk buraya gelene kadar. Annem iyi ki vardı, canım anam.

Az ama öz -şaka parfüm banyosu yaptım- parfüm sıkıp odadan çıktım. Duvardaki saate bakıp ne zaman burada olur onu hesaplamaya çalıştım. Trafik durumuna bağlı en fazla on dakika sonra buradaydı. Derin nefes al Atahan, burundan al ağızdan ver tamam mı çok kolay!

Odadan çıkıp oturma odasına geçtim. Nefesin nereden alındığını unutacak kıvama gelmiştim neredeyse. Acilen isteme gelinen kız gibi davranmayı bırakmam lazımdı. Hayır cinsiyetçi olduğumdan değildi hatta keşke erkekleri isteseydik sevdiğimin ülkesinde. Neyse Egeberk ve ailesi beni istemeye geldiklerinde bu ilki de biz yapmış oluruz.

Beş dakika oldu olmadı zilin çaldığını duydum. ''Annneee geldin anneeee bizim kapımızın önünde anneee!'' Nefes almalıyım nefes almalıyım!

''Çocuk geri gidecek şimdi oğlum açsana şu kapıyı!''

Derin bir nefes alıp -aldığımı varsayıp- kapının kulbuna uzandım. Nefesi geri verirken açtım kapıyı. Benimki tüm heybetiyle kapıda duruyordu. Ben mi? Ben de şu an yeri boyladım mesela. Annemin başıma koşmasından sonrasını hatırlamıyorum. Eşekler cennetini boylamam böyle mi olacaktı Allahım, müstakbel kocişim kapımın önündeyken benim için taa uzak diyarlardan gelmişken.

HELLO,EHEHEHE SONUNDA GELDİ EGEBERK...SONUNU ANLAMAYANLAR İÇİN ATAHAN HEYECANDAN BAYILDI QKZNWODJEOXJWOSW BİR SONRAKİ BÖLÜM ÇOK GARİP ŞEYLER OLABİLİR NE OLMASINI İSTİYORSANIZ YORUMLARA YAZABİLİRSİNİZ BELKİ SİZİ KIRMAM ;) NEYSE BOOOOL YORUM İSTİYORUM HER PARAGRAFA EN AZ ON FARKLI YORUM İSTİYORUM SİZİ SEVİYORUM MUAH👄

**DİPNOT: BÖLÜMLER ARASI ATLAMA YAPMAYIN VE HIZLI GELEN BÖLÜMLERİ KACIRMAMAYA ÇALIŞIN BİR SONRAKI BÖLÜM NE ZAMAN GELİR BİLMİYORUM👄**

laz yarim [boyxboy texting]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin